Akutsengeafsnit 404 søger sygeplejersker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Sygeplejersker søges til Akutsengeafsnit RHN.

BEMÆRK den kort ansøgningsfrist som er d 29.4 kl. 12.00

Da vi i akutområdet modtager mange patienter med obs covid og skal have beredskab til at kunne varetage pasning af evt. positive covid patienter har vi 2 stillinger ledige, som vi ønsker besat hurtigst mulig, gerne pr 1.6-20
Så går du med ønsker om at prøve noget nyt, at få nye udfordringer, så er det måske i Akutsengeafsnit på RHN, du skal realisere din drøm?

Vi søger en kollega, som har lyst til at arbejde med de akutte/ komplekse problemstillinger medicinske og abdominal kirurgiske patienter indlægges for. En kollega som har lyst til at være med til at præge og udvikle afsnittet, en som kan arbejde såvel selvstændigt som tværfagligt. En kollega der vil være med til at opretholde en go´ stemning og et godt arbejdsmiljø i afsnittet.
Vi har 2 stillinger ledige, begge på 37 timer ugentligt eller timetal efter aftale. Vi vil i videst mulig omfang tilstræbe, at man kun har to vagttyper. Du kan forvente, at skulle arbejde ca. hver 3. weekend fra efterår 2020.
Akutsengeafsnit er en del af Akutafdelingen og har 24 sengepladser. Alle stuer er en sengs stuer på nær 2 stuer, som er to senges. Vi arbejder med tildelt patientpleje døgnet rundt.
Patienterne bliver visiteret til afsnittet såfremt:
  • Patienten har brug for et højt observationsniveau.
  • Patienten er uafklaret i forhold til om det er en medicinsk eller kirurgisk problemstilling.
  • Patienten forventes udskrevet indenfor 48 timer.
  • Patienten er obs Covid

Afsnittet har er et stort patient flow, med en gennemsnitlig udskiftning af 20-25 patienter pr. døgn.
I forbindelse med Covid pandemien kommer alle patienter, som har symptomer på obs covid i akutsengeafsnit indtil podningssvar foreligger og der tages så stilling til videre plan.
Vi er netop ved at etablere et beredskab til også at kunne varetage plejen af positive covid patienter. Som personale i akutsengeafsnit skiftes man til at varetage pasning og plejen af disse patienter.
Vores fokus er at skabe så godt og sammenhængende patientforløb som muligt, hvor inddragelse af patient og pårørende er en selvfølge.
Dine kerneopgaver vil spænde bredt, lige fra akut sygepleje til medicinske og abdominal kirurgiske patienter, sygepleje til den komplekse patienter, præ- og post operativ sygepleje til patienter med kort indlæggelsestid, planlægning af udskrivelser, og planlægning af overflytninger m.m.
Vi vægter, at sygeplejen afspejler et højt fagligt niveau, og har derfor bl.a simulationstræning som fast undervisningsform i afsnittet.
Vi samarbejder tværfagligt med øvrige personalegrupper, og har blandt andet en psykiatrisk sygeplejerske samt et akut geriatrisk team som nære samarbejdspartnere. Afsnittets personalesammensætning gør, at kompetenceniveauet favner meget bredt, og vi gør brug af hinandens viden og kompetencer.
Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende, SSA –elever og ambulanceassistentelever. Der er ansat vejledere for alle uddannelsesretninger, men den daglige vejledning af elever og studerende, er alle i afsnittet ansvarlig for at deltage i.
Vi vægter, at vi har et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, at man har mulighed for at blive hørt og være med i beslutningsprocesser.
Vi søger en kollega som:
  • Har lyst til at arbejde med den akutte sygepleje, er fagligt engageret og vil være med til at udvikle sygeplejen i afsnittet.
  • Finder sig godt tilpas i et afsnit med en uforudsigelig hverdag, hvor der er stor udskiftning af patienterne.
  • Hurtigt kan skabe en god kontakt til såvel patienterne som pårørende, samt være med til at skabe gode sammenhængende patientforløb.
  • Kan arbejde selvstændigt samtidig med et tæt kollegialt samarbejde.
  • Som finder det spændende, at vejledning og undervisning af elever/studerende er en naturlig del af hverdagen.
  • Ikke skrammes af forandringsprocesser og gerne byder ind med tanker og ideer på en konstruktiv måde.
  • Er interesseret i opretholde faglige kompetencer og lære nyt, og som efter ca. 2 års ansættelse er indstillet på at gennemføre basismodel i akutsygepleje.
  • Ikke lader sig afskrække af at skulle passe obs Covid patienter og som finder det interessant, at passe og pleje de patienter, som er Covid positive.

Som ny kollega hos os vil du:
  • Få et individuelt oplæringsprogram med mentor ordning med mulighed for studiedage på relevante afsnit.
  • Deltage i den undervisning/ simulationstræning som er planlagt i afsnittet.
  • Indgå i en personalegruppe, hvor vi har omsorg for, og hjælper hinanden.
  • Få mulighed for kollegial sparring med kompetent personale i alle vagter.
  • Undervisning og vejledning mhp hygiejniske forholdsregler ved obs Covid patienter og mere specifik observation og pleje til covid patienten.

OG
Vi kan som dine fremtidige kolleger tilbyde dig MEGET MERE, så tøv ikke - ring til mig for eventuelle yderligere oplysninger.

Vi holder ansættelsessamtaler torsdag d 30.4 fra kl. 12

Løn- og ansættelsesvilkår fastlægges efter forhandling med den relevante faglige organisation


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Onsdag den 29. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1