Kombiner klinik, forskning og undervisning - VI TROR DER FINDES EN NY AKUTLÆGEKOLLEGA T...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Søger du gode arbejdsvilkår i et supergodt arbejdsmiljø med bredtfavnende lægefaglige udfordringer, er du måske vores nye kollega i Akutafdeling. Vi tilbyder en hybridstilling med 40% funktion i forskning og undervisning og 60% i klinisk funktion.

Jobbet:
Du kommer til en afdeling, hvor der er stor variation i dagligdagens funktioner lige fra stuegang til supervision af yngre kollegaer og patientkontakt i Akutmodtagelsen. Du vil i Akutafdelingen se akutte patienter indenfor flere af hospitalets specialer, herunder ikke mindst mange spændende medicinske og abdominalkirurgiske patienter.

Du kommer til en afdeling og et hospital, der vil de akutte patienter. Akutafdelingen er i rivende udvikling, som du har mulighed for at bidrage til. Med vedtagelsen af akutmedicin som selvstændigt speciale åbner der sig nye muligheder for Akutafdelingen, og vi efterspørger derfor en kollega, der vil de akutte patienter og som gerne vil udvide sin faglige horisont.

Der er pt. ikke nattevagter knyttet til stillingen, men dagsfunktion i weekender må påregnes. Arbejdstiden forsøges i vid udstrækning tilpasset den enkeltes ønsker. Vi giver mulighed for relevant kursusaktivitet, så din professionelle profil bliver endnu stærkere.

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø, og du får de bedste kolleger - både når der er stille og i toppressede situationer.

En stor del af din arbejdstid vil du skulle bruge til at etablere et aktivt forskningsmiljø i akutafdelingen og til at tage hånd om de medicinstuderende i kandidat-delen, der har deres gang i Akutafdelingen. Afhængig af kvalifikation kan en ansættelse som klinisk lektor, ekstern lektor eller klinisk underviser ved Aalborg Universitet komme på tale.

Hvem er du?
  • Du er speciallæge – meget gerne i kirurgi, almen medicin eller et andet speciale med kontakt til akut syge patienter.
  • Måske allerede uddannet akutmediciner? Hvis ikke planlægger vi, at du opnår speciallægegodkendelse indenfor akutmedicin så hurtigt som muligt
  • God til at samarbejde, også på tværs af specialerne eller faggrupperne
  • God til at håndtere stressede situationer
  • Kan optimere patientflow
  • Brænder for supervision og undervisning af yngre læger og medicinstudernde
  • Uhøjtidelig og holder en god tone

Akutafdelingen:
Akutafdelingen er en selvstændig afdeling, der refererer direkte til hospitalsledelsen. Akutafdelingen er opdelt i Akutmodtagelsen, Akutsengeafsnit med Dagbehandlingen, Fysio- og Ergoterapi og Akut Sekretariat.

Akutmodtagelsen er delt op i en Skadestue med 6 akutrum, 3 traumestuer og Modtagelsen med 10 modtagerum. Akutsengeafsnittet har 24 senge på enestuer.

Akutområdet modtager akutte medicinske, abdominalkirurgiske og ortopædkirurgiske patienter og børn. Årligt forventes ca. 130 akutte medicinske kald, da er ca. 31.000 kontakter i Akutmodtagelsen om året og vi afslutter ca. halvdelen af de medicinske patienter i Akutafdelingen.

Ansættelse sker pr. 1. september 2020 eller efter aftale som overlæge eller afdelingslæge afhængig af kvalifikationer. Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid, men deltidsansættelse vil efter konkret aftale være en mulighed.
Ansættelsessamtaler holdes i uge 27, ansøgere bedømmes ift. de syve lægeroller og ansættelse som overlæge kræver en ekstern bedømmelse af ansøgeren.

Der er til ansættelsen knyttet en personlig kursuskonto på 22.000 kroner årligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Tirsdag den 30. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1