Sygeplejersker til sengeafsnit 205A og sygeplejersker med brobyggeropgaver, Intern Medi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Hjørring

Vi søger snarest muligt eller efter aftale både sygeplejersker til vores sengeafsnit 205A og sygeplejersker, der skal have fokus på og arbejde med brobyggeropgaver. Stillingerne er på fuld tid og med deltagelse i vagter.

Afsnit 205A er et afsnit med 20 sengepladser, fordelt på intern medicinske-, gastroenterologiske- og reumatologiske patienter. Vores Gastroenterologisk Ambulatorium er placeret på afsnit 205A. I specialet er der et tæt og godt samarbejde mellem sengeafsnit og de ambulante funktioner. Flere sygeplejersker arbejder på tværs af sengeafsnit og ambulatorierne. Diagnostisk Center og Intern Medicinsk Ambulatorium, der hører med til det Intern medicinske område, er fysisk placeret på Afsnit 204A.

Til stillingen som sygeplejerske på sengeafsnittet er det ikke et krav, at du har erfaring, men lysten og motivationen til at udvikle dig fagligt indenfor et af specialerne skal klart være der. Sygeplejerskerne i sengeafsnittet arbejder hver anden weekend, men samtidig er der mulighed for ex friweekends.

Vi søger desuden tre fuldtidssygeplejersker, der skal have fokus på og arbejde med brobyggeropgaver. Det er opgaver, der kan række på tværs af afsnit, afdelinger og ligeledes ud af Hospitalet. Vi starter ud med en opgave med iv-hjemmebehandling, hvori der blandt andet ligger en undervisningsopgave af fx patient og/eller pårørende, men også en opgave i at hjælpe andre afsnit på vej, hvor der er mulighed for at sende patienter hjem med iv-hjemmebehandling. Du vil have din daglige gang både i sengeafsnittet på 205A og i Intern Medicinsk Ambulatorium på 204A.

Vi ønsker desuden at sætte endnu større fokus på de opgaver, hvor viden og relationen med primærsektor og pårørende er altafgørende for at sikre patienten et godt indlæggelsesforløb, lige fra patienten bliver indlagt og udskrives til videre forløb i fx kommunen. Udskrivelse starter ved indlæggelsen og en brobyggeropgave bliver at varetage og videreudvikle den opgave som vores ”Modtagesygeplejerske” løser på sengeafsnittet. Vi ønsker at styrke kvaliteten i modtagesygeplejerskeopgaverne, blandt andet ved allerede fra indlæggelsen at skabe relation og inddrage pårørende og evt. kommunens aktører i patientens forløb, så vi får tænkt flere perspektiver, målrettet og kvalificeret vores sygepleje endnu bedre.
I stillingerne som sygeplejerske med fokus på brobyggeropgaver lægger vi ud med, at der er arbejdsweekend hver fjerde weekend.

Forventninger til dig:
  • Du finder motivation i, og ser relationen og den grundlæggende sygepleje til patienterne som bærende elementer i sygeplejen.
  • Kan trives med kompleksiteten og uforudsigeligheden ved de intern medicinske patienter og samtidig en lyst til at dykke ned i den specialiserede sygepleje til vores specialepatienter.
  • Kan arbejde selvstændigt efter oplæring i specialerne, hvor du har et godt overblik til at prioritere og planlægge din sygepleje i samarbejde med dit team.
  • Aktivt vil deltage og tage medansvar for den faglige udvikling af sygeplejen i afsnittet, både den grundlæggende og specialiserede sygepleje.
  • Du skal være en medspiller i teamet og arbejde for et åbent og godt samarbejde og medvirke til et godt arbejdsmiljø, hvor indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme er omdrejningspunktet.

Til dig, der er interesseret i en stilling, hvor brobyggeropgaver er en væsentlig del af dit arbejde, forventer vi, at du desuden:
  • Har bred erfaring med den medicinske sygepleje og det tværsektorielle samarbejde.
  • Er nysgerrig, innovativ, fuld af gode ideer og kan lide at arbejde med at få projektor op at stå.
  • Kan få dine kolleger til at se mening med nye ideer og tiltag.
  • Skal have mod til at stille dig spørgende og have respekt omkring egen person til at kunne forhandle dig til nye måder at samarbejde og gøre tingene på.
  • Er god til at opbygge relationer, samarbejde og kommunikere professionelt på tværs af fag og grænser.
  • Skal have et godt blik for at se nye og alternative måder for at udøve, organisere og samarbejde omkring sygeplejen.
  • Har en holdning til og arbejder med, at den gode sygepleje, sygeplejeplaner og dokumentation heraf går hånd i hånd og understøtter hinanden.

Vi kan tilbyde:
  • Et individuelt introduktionsprogram med mentorordning.
  • Et spændende, travlt og lærerigt afsnit med mange faglige udfordringer.
  • Gode udviklingsmuligheder.
  • Medindflydelse og medansvar for sygeplejen.
  • Gode kolleger, der har det godt med hinanden og en personalesammensætning af såvel erfarne som nyere personale.

Fokuserede temaer, som vi arbejder og står overfor:
  • Kvaliteten i modtagelsen af nye patienter. Vi er sammen med Hjørring kommune med i Projektet Indlæggelseskontakt.
  • Vi har implementeret simulationstræning i afsnittet og har egne uddannede instruktører.
  • Vi er i gang med en større indsats på forflytningsområdet og fokus på patienternes mobilisering.
  • Smart og meningsfuld sygeplejefaglig dokumentation.
  • Fokus på ernæring som en del af behandlingen, både for den Intern Medicinske patient og i Gastroenterologien, hvor vi hos patienter med levercoma arbejder med Standard Ernæringsplan.
  • Medarbejderindflydelse og -ansvar for udvikling af sygeplejen i forhold til specialernes patienter.
  • Et godt arbejdsmiljø, både internt i plejegruppen, men også tværfagligt.

Der kan forventes ansættelsessamtaler mandag d. 13. juli 2020.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger gives gerne om stillingerne ved henvendelse til Ann Engkjær, afsnitsledende sygeplejerske, tlf. 51147213.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Onsdag den 08. juli 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1