Projektsygeplejerske til Regionshospital Nordjylland, Hjørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Jobbet
Center for Klinisk Forskning, Regionshospital Nordjylland, søger en dygtig projektsygeplejerske til at assistere med flere spændende kliniske forskningsprojekter.

Projekterne omhandler bl.a. det humane tarmmikrobiom hos gravide og nyfødte, påvirkning af rødkløverekstrakt på blæremikrobiomet hos postmenopausale kvinder og endeligt kører vi et COVID-19 projekt. Projekterne er forankret i Center for Klinisk Forskning og køres i samarbejde med en lang række afdelinger på Regionshospital Nordjylland og Aalborg Universitetshospital.

Du vil komme til at arbejde sammen med mange forskellige faggrupper, herunder bioanalytikere/laboranter, sygeplejersker, læger og molekylærbiologer.

Dine opgaver
Dine primære arbejdsopgaver bliver at rekruttere forsøgsdeltagere samt indhente biologisk materiale, herunder blodprøver, kateter urin og svælg- og rektalpodninger. Derudover skal du holde styr på data og forsøgsdeltagere via REDCap. Endeligt kan der være forefaldende administrative opgaver. Herudover også ad-hoc-opgaver for vores Enhed for Kliniske Forsøg.

Vores forventninger til dig
  • at du er uddannet sygeplejerske, og gerne med en master- eller kandidatuddannelse
  • at du har erfaring med at rekruttere forsøgsdeltagere til kliniske studier
  • at du har erfaring med at tage blodprøver, kateter urin og podninger
  • at du har god træning og erfaring i at tale med patienter

Udover dine faglige kompetencer forventer vi:
  • at du er fleksibel og åben over for nye udfordringer
  • at du kan bevare overblikket over flere opgaver på én gang
  • at du kan arbejde under tidspres
  • at du arbejder struktureret
  • at du er venlig og imødekommende
  • at du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt

Hvem er vi
Center for Klinisk Forskning (CKF) ved Regionshospital Nordjylland (RHN)/Klinisk Institut, Aalborg Universitet blev oprettet i 2009, og har til opgave at bedrive forskning og udvikling ved RHN. Center staben består af klinisk, laboratorie og administrativt personale, samt ph.d.- og andre studerende mv.

Du kan læse mere om CKF og vores forskning .

Centeret er også en vigtig del af bachelor- og kandidatmedicineruddannelserne ved Aalborg Universitet. Du kan læse yderligere om medicineruddannelserne ved CKF .

Vi tilbyder
Et job hvor du får indsigt og tager del i en masse spændende opgaver, og hvor du kan udvikle og udbygge dine kompetencer. En spændende stilling, hvor du bliver en vigtig brik, og hvor du får et frit og selvstændigt job med en bred vifte af opgaver og en alsidig kontaktflade. Du bliver en del af en meget engageret center-stab.

Løn efter SHK-overenskomst.

Stillingen er på fuldtid og med ansættelse pr. 1. februar 2021, eller snarest muligt derefter. Stillingen er 2-årig med mulighed for forlængelse.

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til: Seniorforsker/Laboratorieleder Suzette Sørensen på tlf. 40 23 43 78 eller [email protected]

Ansøgningsfrist: d. 7. december 2020. Vi forventer at afholde samtaler i torsdag d. 17. december 2020.

Dokumentation for uddannelse, tidligere beskæftigelse m.v. vedhæftes ansøgningen.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Mandag den 07. december 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1