Afdeling for hjerte-, hormon- og stofskiftesygdomme søger 2 sygeplejersker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Prioriterer du høj faglighed og patientinddragelse?
Kan du lide temposkift og variation i hverdagen?
Er du positiv og ansvarsbevidst?


Så søg en stilling hos os!

Vi har fået nye opgaver og søger derfor nye kolleger. Vi søger to sygeplejersker, der brænder for at skabe gode forløb, og som prioriterer hele patientforløb på tværs af sektorer. Vi sætter en ære i at patienter der er i kontakt med os, oplever professionalisme, imødekommenhed og føler sig inddraget. Kan du nikke genkendende til dette, og er du samtidigt velfunderet i sygeplejen, så er det vores håb at vi kan friste dig til at blive en del af vores team.

I afdelingen for hjerte-, hormon- og stofskiftesygdomme finder du et stort ambulatorie og et mindre sengeafsnit. Vi har 11 senge, hvoraf de 10 er kardiologiske og den sidste er endokrinologisk. Midlertidigt og som en del af Covid-19 situationen har vi 4 akutmedicinske senge.

I de kardiologiske senge varetager vi pleje og behandling af patienter der er bredt repræsenteret indenfor det hjertemedicinske speciale. Det kan være patienter der observeres for blodprop i hjertet, patienter med rytmeforstyrrelse, eller patienter med åndenød og væske i kroppen der kan tilskrives en hjertelidelse.
Afdelingen modtager ligeledes patienter fra Aalborg Universitetshospital efter et invasivt indgreb som f. eks by-pass, stent anlæggelse efter en blodprop i hjertet eller pacemaker anlæggelse.

VI modtager akutte patienter døgnet rundt, direkte i afdelingen og fra akutmodtagelsen.

I vores endokrinologiske seng modtager vi patienter med medicinske problemstillinger indenfor hormon- og stofskiftesygdomme. Det kan være patienter med nyopdaget type 1 diabetes i ketoacidose (eller syreforgiftning), patienter med dysreguleret type 2 diabetes (HONK), alvorlige forstyrrelser i kalkstofskiftet, svær binyresygdom og svær stofskiftesygdom

For begge patientkategorier gælder det at indlæggelserne i sengeafsnittet er præget af både korte patientkontakter, hvor der er højt fokus på information og vejledning, og lange plejekrævende forløb hvor samspillet med patient, pårørende og primærsektor vægtes højt.

Vi søger en sygeplejerske der har lyst til på sigt at være primært tilknyttet vores endokrinologiske ambulatorium. Til en start vil du skulle være i sengeafsnittet, med ambulant funktion 2 dage hver anden uge. Med afsæt i dit udgangspunkt, vil du blive oplært i ambulatoriefunktionen og på sigt vil du være nogenlunde ligeligt fordelt imellem sengeafsnittet og ambulatoriet.

Derudover søger vi en sygeplejerske der primært vil være tilknyttet det kardiologiske speciale Du vil til en start være tilknyttet sengeafsnittet og med tiden, som dine kardiologiske kompetencer udvikler sig, vil du også have mulighed for at blive tilknyttet vores kardiologiske ambulatorie.

Vi tilbyder en grundig oplæring, med afsæt i dit kompetenceniveau.
Du vil opleve en personalegruppe på tværs af fagrupper, der hviler i sig selv, supplerer hinanden og som selv på de travleste dage kan gå ud af døren og have haft en god dag. Vi kan tilbyde dig en kollegagruppe, der består af erfarne kompetente sygeplejersker og SSA, der altid er klar til at hjælpe og bidrage til en god oplæring.

Vi forventer af vores nye kollega, at du er nysgerrig på os og vores specialer. Det er vigtigt for os at du deltager aktivt i din oplæring og byder ind.
Vi har løbende tilbud om undervisning, som vi forventer at du deltager i ønsker, at du med tiden vil være indstillet på at tage kardiologisk efteruddannelse.

Stillingerne er i skiftende vagter med weekendvagt i enten 8 timers vagter hver 3. uge eller 12 timers vagter hver 4. uge.

Du er velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Christina Skov på tlf. 97640835 for at høre mere om stillingerne.

Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Tirsdag den 26. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1