Sygeplejersker søges til Akut behandlingsenhed/ Akutsengeafsnit på RHN.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Sygeplejersker/ SSA søges til Akutsengeafsnit / Akut Behandlingsenhed ( AB-enheden), Regionshospitalet Nordjylland, Hjørring.
Da vi i Akutsengeafsnit ønsker øget aktivitet i vores Akutte Behandlingsenhed søger vi kollegaer, som har lyst til at være med i dette arbejde, samt deltage i den akutte sygepleje i døgnsengeafsnittet.
Så ønsker du at arbejde med den akutte sygepleje i et afsnit med et stort patientflow og en uforudsigelig hverdag, så har du chancen for at blive vores nye kollega.

Akutafdelingen på regionshospitalet
Akutafdelingen består af Akutmodtagelsen, Akutsengeafsnit, Akut Behandlingsenhed, Akut sekretariat samt Fysio-og ergoterapien.
Akutsengeafsnit har 24 sengepladser og en gennemsnitlig udskiftning på 20-25 patienter pr døgn. Vi modtager medicinske og abdominal kirurgiske patienter over 18 år hvis:
  • Patienten har brug for et højt observationsniveau.
  • Patienten er uafklaret i forhold til om det er en medicinsk eller kirurgisk problemstilling.
  • Patienten forventes udskrevet indenfor 24 timer.
  • Patienten er Covid positiv.

Da vi har ønske om, at patienten skal have så få stop som muligt i sit forløb på RHN, er vi pr. 1.9 påbegyndt at modtage alle abdominal kirurgiske patienter i vores Akut behandlingsenhed/sengeafsnittet døgnet rundt. Lægen vurderer ved patientens ankomst efter journaloptagelse, om der er forventet udskrivelse indenfor 24 timer, og hvis dette forbliver patienten i AB enheden/ Akutsengeafsnit. Forventes forløbet, at strække sig over 24 timer, flyttes patienten på stamafdelingen.
Den Akutte Behandlingsenhed er så småt etableret, men vi ønsker at gøre en ekstra indsats i forhold til at kunne se flere patienter ud fra følgende koncept :AB enheden er forbeholdt de patienter som ikke behøver en overnatning, men udelukkende får en vurdering/ behandling i tidsrummet 9-22 alle ugens dage. Dette forventer, vi at udbygge over de kommende måneder samtidig med, at vi sikrer en stabil drift af 24 døgnsenge.
Vi er påbegyndt arbejdet med at ændre profil for RHN fra Akutafdeling til Akuthospital. Dette betyder, at vi i Akutafdelingen kommer til at arbejde endnu tættere sammen med øvrige specialer på RHN til gavn for det gode patientforløb. Vi samarbejder tæt sammen med bl.a. Akut Geri-team og har ansat en psykiatrisk sygeplejerske. Vi har også forskellige udviklingsprojekter i gang, herunder tilstedeværelse af fys-ergoterapeuter i afsnittet. Som vores nye kollega har vi en forventning om, at du aktivt vil tage del i den udvikling som vi står i,på en konstruktiv måde.
Som ansat hos os vil dine kerneopgaver spænde bredt, lige fra akut sygepleje til medicinske og abdominal kirurgiske patienter, sygepleje til den komplekse patient, præ- og post operativ sygepleje til patienter med kort indlæggelsestid, planlægning af udskrivelser og planlægning af overflytninger m.m. Hele døgnet arbejder vi med tildelt patentpleje.
Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende og ambulanceassistentelever. Der er ansat vejledere for alle uddannelsesretninger, men den daglige vejledning af elever og studerende, er alle i afsnittet ansvarlig for at deltage i.
Vi vægter, at vi har et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, hvor man har mulighed for at blive hørt og være med i beslutningsprocesser.
Som vores nye kollega ønsker vi at du:
  • Har lyst til at arbejde med den akutte sygepleje, er fagligt engageret og vil være med til at udvikle sygeplejen i afsnittet.
  • Finder sig godt tilpas i et afsnit med en uforudsigelig hverdag, hvor der er stor udskiftning af patienterne.
  • Hurtigt kan skabe en god kontakt til såvel patienterne som pårørende, samt være med til at skabe gode sammenhængende patientforløb.
  • Kan arbejde selvstændigt samtidig med et tæt kollegialt samarbejde.
  • Ikke skrammes af forandringsprocesser og gerne byder ind med tanker og ideer på en konstruktiv måde.
  • Er interesseret i opretholde faglige kompetencer og lære nyt. Du skal være indstillet på at gennemføre basismodel i akutsygepleje efter ansættelse minimum 2 år, hvis du er sygeplejerske.


Som ny kollega hos os vil du:
  • Få et individuelt oplæringsprogram med mentor ordning med mulighed for studiedage på relevante afsnit.
  • Deltage i den undervisning/ simulations træning som er planlagt i afsnittet.
  • Kunne deltage i sygeplejefaglig udvikling.
  • Indgå i en personalegruppe, hvor vi har omsorg for, og hjælper hinanden.
  • Arbejde sammen med faglige kompetente medarbejdere som drager omsorg for såvel patienten som de pårørende.
  • Få mulighed for kollegial sparring med kompetent personale i alle vagter.

Arbejdstilrettelæggelse:
Som udgangspunkt deltager man i to vagttyper og du har mulighed for at være med til at præge din arbejdstids tilrettelæggelse via MIN TID. Der arbejdes 3 weekends over 8 uger med mindre du ønsker, at arbejde hver 2. weekend. Alle vagter er af 8 timer varighed.

Vi har gang i rigtig mange spændende processer som skal munde ud i endnu bedre patientforløb. Så kan du se dig selv som akutsygeplejerske så send os meget gerne en ansøgning.
Bliver du vores nye kollega kan vi love dig, at du vil få nogle fantastiske kollegaer i en afdeling, hvor vi løfter i flok. Har du erfaring er det selvfølgelig godt men vigtigst er, at du ØNSKER at arbejde med den akutte sygepleje og være med til at skabe nogle gode forløb for patienterne.
For yderligere spørgsmål må du gerne kontakte mig såvel dag som aften på tlf.: 51427530

Vi holder ansættelsessamtaler d.29.9 21 fra kl. 12.00
Løn- og ansættelsesvilkår fastlægges efter forhandling med den relevante faglige organisation.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Mandag den 27. september 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Hobro

    Det drejer sig om et barselsvikariat på fuldtid med ansættelse i tværgående funktion. Det fordeler sig med tre uger i medicinsk ambulatorium i Farsø og hver fjerde uge i medicinsk afdeling for akut..
    • Sygeplejerske
    • Hobro
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Støvring

    Vil du gøre en stor forskel for børn og unge med særlige behov sammen med engagerede kollegaer?Specialbørnehjemmet Kvisten i Støvring søger en engageret sygeplejerske eller social- og sundhedsa..
    • Sygeplejerske
    • Støvring
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    I [xxxxx]s Hjemme- og Sygepleje, Frederikshavn Øst, søger vi en sygeplejerske med høj faglighed og erfaring. Vi er i fuld gang med implementeringen af faste teams i vores Hjemme- og..
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1