Vi søger en sygeplejerske til vores sengeafdeling på Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsel, Regionshospit...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du lyst til at være en del af en tværfaglig arbejdsplads, hvor patientforløb og faglighed er i fokus, så skal du vælge os.
Vi er en afdeling, hvor vi arbejder i teams, er medledende og har stort fokus på vores arbejdsmiljø.
Vi arbejder i dagvagter og vagter.

Om jobbet
Vi søger en sygeplejerske pr. d. 1.4.2022 eller efter aftale til en fast stilling på vores sengeafdeling, afsnit 504. Stillingen er på 37 timer om ugen eller efter aftale.
På en arbejdsdag vil du befinde dig på en sengestue, i dagkirurgisk afsnit eller i et ambulatorie. På sengestuen vil du varetage plejen af gynækologiske og obstetriske patienter/familier i et tæt samarbejde med patienterne, pårørende, kolleger, lægerne, portørerne m.fl.
I dagkirurgisk afsnit modtager og afslutter vi plejen af gynækologiske patienter til diverse indgreb som f.eks. hysterektomier, prolapsoperationer, aborter m.m.
På en ambulant stue vil din funktion være selvstændig, hvor du varetager opgaver som eks. samtaler med henblik på trivsel af nyfødte på dag 2 efter fødsel.
I en vagt møder du en del akutarbejde i form af indlæggelser af gynækologiske/obstetriske patienter. Vi arbejder i et stærkt tværfagligt samarbejde med vores samarbejdspartner, fødegangen og sygeplejersker fra operationsspecialet.

Du vil blive en del af en vagtordning, hvor man arbejder:
  • Dagvagt fra kl. 7-15 eller 7-15:15
  • Dagkirurgisk fra kl. 7-17 eller 7-18
  • Aftenvagt fra kl. 15-23 eller 15-23:15
  • Nattevagt fra kl. 23-7 eller 23-7:15


Om dig
Du kan bevare overblikket og roen i akutte situationer og viser overskud. Du formår at skabe, bevare og afslutte kontakt og samarbejdsrelationer med patienter og pårørende i korte patientforløb.
Du arbejder altid med fokus på patientforløbet og er deltagende i at optimere, der hvor det kan være nødvendigt.
Grundet det store patientflow i vores afdeling må du kunne evne et fokus på at kunne planlægge udskrivelse allerede ved indlæggelsens start, dvs. at være skarp i koordineringen og samarbejdet omkring et patientforløb, således at patienten føler sig godt klædt på til at komme hjem.
Du er fleksibel og hjælpsom både overfor kolleger og når der er brug for det f.eks. ved sygdom.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en afdeling med et stort patientflow, hvor der er meget fokus på det tværfaglige samarbejde for at opnå de bedste patientforløb. Vi tilstræber at arbejde ud fra begrebsrammen: Fundamentals Of Care. Hos os er der stort fokus på medindflydelse og høj grad af faglighed, hvilket bidrager til vores gode arbejdsmiljø.
En arbejdsplads med rig mulighed for faglig og personlig udvikling.
En arbejdsplads hvor vi trives og taler åbent om tingene, hjælper hinanden og der er altid plads til grin.

Om os
Vi er en afdeling, der består af: Gynækologi, obstetrik, fødegangen samt Diætistenheden.
Der er ambulatorier, operationsstuer, sengeafsnit samt fødegang.

Fakta om os:
  • Et godt arbejdsmiljø
  • Lavt sygefravær


Læs mere omkring vores nye Kvinde-Barn Huset :

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte afsnitsledende sygeplejerske Christina H. Østergaard, mail: , tlf: 21428554 eller klinisk koordinator Louise Nødgaard, mail: , tlf: 97642883.

Det praktiske
Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag den 9. februar 2022.
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 7.
Løn efter overenskomst med DSR.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Onsdag den 09. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1