Afdelingslæge til Anæstesi og Intensiv Regionshospital Nordjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

En stilling som afdelingslæge ved Afdeling for Anæstesi og Intensiv, Regionshospital Nordjylland, er ledig til besættelse pr. 1. november 2022 (eller efter aftale).
Vi har brug for en engageret speciallæge i anæstesiologi, med interesse for anæstesi, intensiv terapi og præhospitalt arbejde. Stillengen vil kunne koverteres til en overlægestilling, hvis de rette kvalifikationer er til stede.

Vores forventninger til dig:
Du er speciallæge i anæstesiologi, eller forventer at blive det 1. november
Du er problemløsende, reflekterende og du har visioner for udviklingen af faget.
Du sætter den patientoplevede kvalitet i centrum
Du har gode samarbejdsevner og kan arbejde tværfagligt og selvstændigt.

Klinikprofil:
Afdelingen er fordelt på hospitalets matrikler i Hjørring og Frederikshavn. Herudover anæstesi til ECT i Brønderslev og dag tjeneste på akutlægebilen. Aften/nat og weekend, mulighed for konsulenttjeneste på Akutlægebilen i Hjørring(aften/nat og weekend). Vi fokuserer både på opfyldelse af indikatorerne i RKKP databaserne, og på patientoplevet kvalitet.

I Hjørring findes Anæstesiafsnit, Opvågning, Intensiv, Intermediær og Sekretariat. Der er ca. 11.500 anæstesier/år på 11 operationsstuer, ca. 2800 endoskopier i sedation, ca. 1400 fødsler med en sectio rate på godt 17% og en velfungerende fødeepidural service. RHN Hjørring er traumecenter og modtager ca. 100 traumer pr. år.
Der er følgende specialer inden for klinisk anæstesi: organkirurgi, ortopædkirurgi, urologi, gynækologi og obstetrik. Afsnittet udfører procedure specifik anæstesi og smertebehandling, med en betydelig andel af UL vejledte nerveblokader.
Intensiv afdeling(ITA) på niveau 2, med 7 intensiv pladser (der arbejdes på at udvide til 8 eller ). Mulighed for FATE, invasiv cardiacoutput måling, og for dialyse. Der er nybyggede isolationsstuer (CITA), CITA kan udvides til 8 pladser, med kort varsel (Covid-19).
I Frederikshavn findes Anæstesiafsnit og døgnbemandet Opvågnings/observationsafsnit. Der udføres knap 4000 elektive anæstesier/år. Bemandes af 3 faste læger, herudover ydes assistance af læger med hovedarbejdssted i Hjørring. Kirurgiske specialer: Hofte- og knæalloplastik, Rygkirurgi, Urologi og Venekirurgi. Herudover ydelser til neurorehabiliterings enheden. Urologien flytter i løbet af 2022 til Hjørring matriklen, og der flyttes i stedet elektiv kirurgi, gynækologi og ortopædi til Frh..
Akutlægebil: Døgndækkende Akutlægebil, med afsæt fra matrikel Hjørring. Akutlægebilen er i dagtid en del af den normale arbejdsuge. Aften/nat og weekender er uden for normal arbejdstid og honoreres i henhold til lokalaftale, ansættelse ved DPV. Der vil blive tilbudt PHTLS kurser og følgevagter.
Vensim: Klinikken arbejder tæt sammen med RHN's simulationscenter, VenSim, hvor der efter evne og lyst er mulighed for at blive instruktør.
Stillingsprofil:
Stillingen som afdelingslæge omfatter alle aspekter af anæstesi og intensiv terapi og fordrer en bred faglig kompetence på generalistniveau. Hovedarbejdssted vil være Hjørring, men dagtjeneste i sammedags kirurgien i Frederikshavn forekommer. Hvis der er særlig interesseområder inden for specialet vil disse kunne tilgodeses. Som afdelingslæge indgår du i klinikkens specialevagtlag og ambulancelæge vagt.

Vagt:
Speciallæge vagtlaget består i dag af 9 overlæger, 1-3 afdelingslæger og 2-4 hoveduddannelses læger i 2-delt vagt i et 12 skiftet rul.
Frederikshavn er bemandet med 3 overlæger, der med hjælp af 4 overlæger fra Hjørring dækker tilstedeværelsesvagt.
Forvagten er organiseret som 2 delt 9-skiftet vagt, dækket af 8 introlæger og 1-2 HU-læger.
Yderligere oplysninger om stillingen kan rekvireres hos ledende overlæge Niels Ribergaard.

Ansøgningen skal tage afsæt i de syv lægekompetencer. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.
Venlig hilsen

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Fredag den 13. maj 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Brønderslev

    Er du Sygeplejerske, kan du lide at arbejde i Nattevagt og have ansvar, ønsker du en arbejdsplads med et godt sammenhold, kollegialt fællesskab og høj faglig standard, så se med her!Brænder du .
    • Sygeplejerske
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Støvring

    Vil du gøre en stor forskel for børn og unge med særlige behov sammen med engagerede kollegaer?Specialbørnehjemmet Kvisten i Støvring søger en engageret sygeplejerske eller social- og sundhedsa..
    • Sygeplejerske
    • Støvring
    Få mere info
  • Sygeplejerske (studiejob) i Aalborg

    Stilling som introduktionslæge i intern medicin reumatologi nr.: [xxxxx]I-02 opslås til besættelse pr.1/10 2024 eller efter aftale.Om afdelingenReumatologisk afdeling varetager diagnost..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    Vi søger en visionær, innovativ og dygtig ledende oversygeplejerske til Ortopædkirurgien, sengeafsnit og ambulatoriet og håndkirurgisk afsnit i Frederikshavn pr. 1.11.24Vores nuværende leder ig..
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1