Afdeling for Hjerte, Lunge og Hormonsygdomme søger Social og sundhedsassistenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

- Ønsker du at være en del af et fagligt fællesskab, hvor sygepleje er prioriteret og af høj kvalitet?
- Evner du både, at arbejde selvstændigt og indgå i et tæt tværfagligt samarbejde omkring patienten?
- Trives du i en vekslende hverdag og har lyst til at blive en del af en afdeling i udvikling?

Vi er en afdeling i udvikling, som nu arbejder med at udvide vores funktioner indenfor alle 3 specialer. Vi udvider vores ambulante tilbud, med særligt fokus på samarbejde på tværs af specialerne. Derudover udvider vi vores tværsektorielle samarbejde med sundhedscentre, praktiserende læger og hjemmeplejen.

Finder du sygepleje, der stiller krav til dig som Social- og Sundhedsassistent, både i forhold til håndtering af teknisk apparatur og til omsorg i forbindelse med forebyggelse, rehabilitering og palliation spændende. Så læs videre

Vi er en afdeling, hvor alle aspekter af sygeplejen er i spil, hvor du får indflydelse og hvor vi udvikler os hele tiden.

Er der et af vores specialer du finder særligt spændende er der mulighed for at fordybelse og senere specialisering i dette.

Har du erfaring fra patienterne med endokrinologiske, lungemedicinske eller kardiologiske sygdomme, er dette kun en fordel, men absolut ikke et krav da vi står klar med undervisning og uddannelse til dig.

Vi arbejder med primærsygepleje, og vi søger Social- og Sundhedsassistent der ønsker arbejde aktivt med udvikling af sygeplejen til vores patienter. Vores patienter har et stort behov for sygepleje, som ofte tager afsæt i at give patienterne de fornødne redskaber til at håndtere deres sygdom, forbyggende tiltag, samt plejen til den terminale patient fylder meget.

Afdelingen består i dag af 3 store ambulatorier og et sengeafsnit. Vi har lige nu 20 senge, hvoraf de 10 er kardiologiske, 9 er lungemedicinske og en enkelt er Endokrinologisk. Indlæggelserne i sengeafsnittet er præget af både korte patientkontakter, hvor der er højt fokus på information og vejledning, og lange plejekrævende forløb hvor samspillet med patient, pårørende og primærsektor vægtes højt.

I de kardiologiske senge varetager vi pleje og behandling af patienter, der bredt repræsenterer det hjertemedicinske speciale. Det kan være patienter der observeres for blodprop i hjertet, patienter med rytmeforstyrrelse, eller patienter med åndenød og væske i kroppen, der kan tilskrives en hjertelidelse.  Afdelingen modtager ligeledes patienter fra Aalborg Universitetshospital efter et invasivt indgreb som f. eks by-pass, stent anlæggelse efter en blodprop i hjertet eller pacemaker anlæggelse.

I det lungemedicinske speciale varetages plejen og behandling af de komplekse lungemedicinske patienter. De fleste patienter indlægges akut. Årsagen til indlæggelse er bl.a. sværere og atypiske pneumonier, Kronisk Obstruktiv Lungelidelse (KOL), lungefibrose, astma og cancer. Vi tilbyder High-Flow behandling til vores KOL-patienter og arbejder på at kunne tilbyde NIV behandling i nærmeste fremtid.

I vores endokrinologiske seng modtager vi patienter med medicinske problemstillinger indenfor hormon- og stofskiftesygdomme. Det kan være patienter med nyopdaget type 1 diabetes i ketoacidose (eller syreforgiftning), patienter med dys reguleret type 2 diabetes (HONK), alvorlige forstyrrelser i kalkstofskiftet, svær binyresygdom og svær stofskiftesygdom.

Vi modtager akutte patienter døgnet rundt, direkte i afdelingen fra praktiserende læge og fra akutmodtagelsen.

Vi kan tilbyde:
  • En stilling på fuld tid hvis det ønskes. Du skal forvente weekendvagt i enten 8 timers vagter hver 3 weekend eller 12 timers vagter hver 4. weekend.
  • Vi tilbyder dig oplæring der er tilpasset til dit kompetence- og erfaringsniveau. Vi planlægger dette i samarbejde med dig.
  • Som nyuddannet Social- og Sundhedsassistent ønsker vi at du deltager i og prioriterer at deltage i vores ”Godt fra start” program, der har til formål at sikre en god opstart for nye Social- og Sundhedsassistent.
  • Udover en oplæringsperiode hvor du går udenfor normering, vil der løbende i månederne efter blive tilbudt fokus dage i vores specialfunktioner og samarbejdspartnere udenfor sygehuset
  • Løbende fyraftens undervisning og tværfaglige Temadage, hvor vi benytter os af gæsteundervisere, vores læger og specialuddannede Social- og Sundhedsassistent, til at holde os opdateret
  • iV kan tilbyde dig et godt kollegialt fællesskab, hvor vi kan grine i pauserne og hjælper hinanden når det brænder på.


Brug for yderligere oplysninger?
Du er velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Christina Skov på tlf. 97640835, hvis du vil høre mere om stillingen eller hvis du skulle have lyst til at kigge forbi afdelingen til en rundvisning og en snak med en eventuelt kommende kollega, der kender afdelingen godt.

Samtaler afholdes den 29. november. Start dato kan være fleksibel

Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    Sygeplejerske på opvågningsafdelingen. RHN FrederikshavnEr du sygeplejerske, og har lyst til at være en del af et velfungerende team på et elektivt sygehus, og bidrage til gode patientforløb af..
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brønderslev

    Er du sygeplejerske, og vil du være med til at gøre en forskel for den akutte psykiatriske patient og bidrage til, at vi i fællesskab og med intensiv behandling kan hjælpe den enkelte patient? Så e..
    • Sygeplejerske
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Thisted

    Brænder du for psykiatri, og ønsker du at gøre en forskel for patienter med psykiske lidelser? Har du en passion for at inddrage patienter i behandlingen? Så er du måske vores nye kollega?!Vi s..
    • Sygeplejerske
    • Thisted
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    Kan du se dig selv arbejde i et stærkt fagligt fællesskab med mulighed for nye udfordringer og faglig udvikling? Er du uddannet sygeplejerske, og er du er motiveret for at løfte dén opgave, det er .
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2