Behandlersygeplejersker til skadeklinikken i Farsø og Hobro søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Er du behandlersygeplejerske eller har du lyst til at blive det, så er dette måske stillingen for dig.

Småskadeklinikken i Farsø udvider åbningstiden og vi søger derfor behandlersygeplejersker, som har lyst til at være del af et nyt team.
Som behandlersygeplejerske i Farsø og Hobro vil du i høj grad skulle arbejde selvstændigt og være fleksibel. Du vil selvstændigt modtage patienter med mindre skader, som er visiteret fra praksislæger, vagtlæger eller Falck til Skadeklinikken efter aftale/ visitation af vagthavende behandlersygeplejerske.
Ved behov for lægefaglig sparring har du altid mulighed for at være i dialog med den ortopædkirurgiske vagthavende via telefon.
Du vil være del af et team af behandlersygeplejersker, som på nuværende tidspunkt fungerer i Småskadeklinikken i Hobro og du vil referere til den afsnitsledende sygeplejerske på medicinsk afdeling AMA/M1, Hobro. Som en del af teamet, skal du dække vagter på både matriklen i Farsø og Hobro.
Som behandlersygeplejerske i Hobro er man del af personalet i AMA og man vil derfor også være del af personalegruppen i AMA og dermed varetage pleje og behandling af medicinske patienter med multisygdom. Opgaverne ved patienterne varetages samtidig med, at man varetager opgaver i småskadeklinikken.
Som behandlersygeplejerske i Farsø vil man varetage ren behandlerfunktion. Man vil fortsat referere til den afsnitsledende sygeplejerske i Hobro, mens den faglige ledelse, såkaldt ”ledelse på dagen”, vil blive varetaget af den afsnitsledende sygeplejerske på operationsafsnittet i Farsø, de dage hvor man er i Farsø.

Vi tilbyder dig…
En unik mulighed for at være med til at udvikle skadeklinikken i Farsø og udvikle et nyt team af behandlersygeplejersker, hvor opgaverne er alsidige. Du får en varieret hverdag og en stor mulighed for at få mere erfaring inden for ortopædkirurgiske felt. Du får en arbejdsplads, der vægter trivsel og udvikling højt med plads til forskellighed, og hvor kollegial sparring er en selvfølge. Du vil få en grundig oplæring og et struktureret opstartsforløb.

Om dig
Vi leder efter dig, der:
  • Har ortopædkirurgiske kompetencer og mindst 2 års erfaring fra skadestue, akutafdeling eller skadeklink med praktisk oplæring og erfaring.
  • Har uddannelsen som behandlersygeplejerske eller har mod på at gennemføre den.
  • Evt. har bestået Basismodul i Akutsygepleje.
  • Har lyst til at arbejde selvstændigt, fleksibelt og kreativt i en dagligdag, der byder på mange forskellige arbejdsopgaver og udfordringer.
  • er positiv og har lyst til at bidrage med dine kompetencer til vores afsnit.
  • har lyst til at være med til at udvikle et nyt team.


Om os
I Medicinsk område Hobro, AMA/M1, modtager vi døgnet rundt akutte og overflyttede medicinske patienter fra vores eget optageområde. Derudover tager vi del i den medicinske kapacitet på HELE Aalborg Universitetshospital.
AMA har 19 sengepladser og modtager patienter, der er visiteret af egen læge/vagtlæge, kommer fra AMK vagtcentral i Aalborg eller som overflyttes fra andre afdelinger i Aalborg. Derudover er der tilknyttet en småskadeklinik, som er bemandet med behandler sygeplejersker i dag- og aftenstid. Som sygeplejerske har du mulighed for at varetage sygeplejen i både korte og længere forløb.
M1 er ligeledes en del af medicinsk afdeling og har plads til 13 patienter og derudover er der et nyoprettet daghospital, hvilket giver en spændende og varierende hverdag. Vi har desuden en del ambulant aktivitet tilknyttet det medicinske område. Vi har en hjertesvigts- og AFLI-klinik, et kardiologisk ambulatorium, medicinsk dagafsnit samt et meget stort og velfungerende medicinsk ambulatorium.

Hvis du vil vide mere
Så er du velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Jannie Herslund (Hobro) på mobil 29216859 (holder ferie uge 29,30 og 31) eller Afsnitsledende sygeplejerske Inge-Merethe Valsted Larsen (Farsø) på mobil 23824702

Praktisk
Der er ansøgningsfrist den 18/8-21. Stillingerne er faste med opstart den 1. oktober eller efter nærmere aftale.
Samtaler afholdes i uge 34
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og DSR/FOA.
Vi tilbyder fuldtid eller timer efter aftale, og der arbejdes hver 2. weekend i 8 timer pr. vagt
Arbejdstidens placering kan ændres med 4 ugers varsel, jævnfør det overenskomstmæssige varsel for ændring af vagtplaner.
Dit primære ansættelsessted er AMA/M1 Hobro, men du kan ud fra en faglig begrundelse, og efter aftale, også skulle gøre tjeneste ved andre afsnit under Medicinsk afdeling Hobro dvs. rehabiliteringsafsnit M3.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hobro
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    I [xxxxx]s Hjemme- og Sygepleje, Frederikshavn Øst, søger vi en sygeplejerske med høj faglighed og erfaring. Vi er i fuld gang med implementeringen af faste teams i vores Hjemme- og..
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg Øst

    Aalborg Universitetshospital – Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd søger ambulant sygeplejerske til attraktiv stilling i Ambulatorium for PsykoserDerfor skal du søge denne stillingDu får rig mulig..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Vil du være en del af en højt specialiseret afdeling med høj forskningsaktivitet, så har du nu muligheden. Du får et grundigt oplæringsforløb alt efter dine erfaringer og kompetencer, og der er god..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hobro over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1