Vagtfri fuldtids eller deltids stilling som afdelings- eller overlæge, Radiologisk Afd., Hobro, Aalborg Universitetsh...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Da vi en af vore trofaste kolleger gennem flere år har valgt at opsige sin stilling af personlige årsager, har vi en sjældent opslået stilling ledig til vores afsnit i Hobro til besættelse snarest muligt.

Vi søger en speciallæge i radiologi, der gerne skal have en bred almenradiologisk erfaring – eller som har lyst til at skifte fra et sub-speciale til den bredere del af faget.

Afsnittet er kendetegnet ved et fantastisk godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden, og ”vi finder ud af at få tingene til at gå op i en højere enhed”, som en af dine fremtidige kolleger fortæller. Ydermere er stillingen kendetegnet ved at være vagtfri, og dette sammenholdt med de muligheder vi giver om at imødekomme evt. ønsker om deltidsansættelse gør, at dette er en særdeles attraktiv stilling, for dig der vægter et godt arbejdsmiljø og det brede radiologiske arbejde højt. Skulle du have lyst til en kombi-stilling mellem matriklerne i Aalborg og din primære arbejdsplads i Hobro – ja, så finder vi nok sammen en løsning på det.

Som noget nyt, har vi det sidste halve år valgt at lade vores yngste uddannelseslæger komme til Hobro. Vi har erfaret, at det du og dine kolleger kan i Hobro, er helt unikt i forhold til at klæde vores kommende radiologiske kolleger på med grundlæggende radiologi. Derfor skal du have lyst til at sidde med nogle håbefulde og inspirerende mennesker, der kommer for at lære og suge viden ud af dig.

Om afdelingen og sektionen
Radiologisk Afdeling er en af landets største med et årligt undersøgelsesantal på ca. 300.000. Afdelingen diagnosticerer, undersøger og behandler patienter indlagt på Aalborg Universitetshospital samt henviste patienter fra de praktiserende læger i Region Nordjylland. Derudover udføres de højt specialiserede funktioner indenfor radiologi i Region Nordjylland kun i Aalborg. Afdelingen er fordelt på 5 matrikler: Aalborg Nord, Aalborg Syd, Thisted, Hobro og Farsø. Den opslåede stilling er fysisk placeret i Hobro.

Du kommer, i Hobro, til at arbejde sammen med en erfaren gruppe af speciallæger, hvor alle er ansat på deltid. Arbejdsopgaverne består af et bredt udsnit af ultralyd med en smule invasive procedurer (ascites- og pleuradræn), noget muskuloskeletal og en del gastro og uro. Ligeledes skal du beskrive CT-undersøgelser fra vore helt nye CT-scanner og det hele krydret med et bredt udvalg af konventionelle røntgenundersøgelser. Der er således ikke MR knyttet til funktionen, men har du erfaring og lyst heri – så skal vi nok finde nogle undersøgelser, som du kan beskrive.

Ansøgers kvalifikationer
Du skal være speciallæge i radiologi, og meget gerne (men ikke et krav) komme med 4-5 års radiologisk erfaring. Det er som minimum et must, at du kommer med UL erfaring, herunder selvstændigt kunne varetage mindre invasive procedurer.

Og så skal du have lyst til at arbejde et mindre sted, hvor din interesse, lyst og erfaring med bredden af radiologien vægter højere end sub-specialisering.

Det forventes, at du i forhold til afsnittet involverer dig i den daglige arbejdsgang og har visioner om dens fremtidige udvikling, herunder varetagelse af undervisning og supervision af yngre kolleger.

Personlige kvalifikationer
Der søges en læge med rigtig gode samarbejdsevner, fleksibilitet, loyalitet og empati. En læge som rummer en god personlig integritet såvel som evne til at udvise handlekraft og beslutsomhed, når det er nødvendigt.

Forskning og udvikling
Som universitetshospital har forskning og udvikling en høj prioritet. Universitetshospitalet indgår i væsentlig grad i både introduktions- og hoveduddannelsen i radiologi. Der arbejdes kontinuerligt på at udvikle et godt læringsmiljø, der sikrer de yngre læger en solid basis- og specialistuddannelse. Der vil derfor i stillingen indgå lægelig undervisning og supervision af yngre læger. Hvis du skulle have et ønske om at lave noget forskning eller publikationer, så har vi på matriklen i Aalborg et radiologisk forskningsafsnit. Og vores professor vil altid gerne hjælpe og give gode råd, hvis du skulle have noget du brænder for.

I stillingen lægger vi således overordnet vægt på:
  • Bred erfaring med det radiologiske område – eller som minimum lyst til det
  • Gerne uddannelsesmæssig erfaring inden for radiologi
  • Rigtig gode samarbejdsevner
  • Visioner i forhold til sektionens samt afdelingens udvikling
  • At du tager ansvar for løsning af sektionens opgaver
  • Kan bidrage med lægelig undervisning


Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til leder af Radiologisk Afdeling Peter Lasborg () tlf. 40207594.

Ansøger vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Aalborg Universitetshospital har udarbejdet et skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer for ansøgere til speciallægestillinger i Region Nordjylland. Da en del af skemaet skal udfyldes af ansøger, bedes skemaet rekvireret på hjemmesiden:

Ved ansættelser i Region Nordjylland skal der indhentes reference samt børneattest på den ansøger, der ønskes ansat.
Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for yngre læger eller overlæger indgået mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.

Motiveret ansøgning vedlægges curriculum vitae.

Samtaler forventes gennemført onsdag d. 30. marts 2022.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hobro
  • Søndag den 27. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hobro over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1