Afdelingsleder til Neurocenter Østerskoven

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Er du klar til at gøre en forskel for borgere med erhvervet hjerneskade? Trives du med tværfagligt samarbejde og højt specialiserede ydelser? Og kan du sætte retning og skabe følgeskab?

Som afdelingsleder på Neurocenter Østerskoven får du en nøglerolle i rehabiliteringen af borgere med erhvervet hjerneskade i Region Nordjylland. Din fornemste opgave bliver at skabe rammerne for, at afdelingens medarbejdere kan give borgerne de bedst mulige forløb på centret og dermed det bedst mulige afsæt for at komme godt videre i livet.

Du vil få et betydeligt ledelsesansvar og en grundig introduktion til opgaven, så du kender forventningerne til dig, lige som du vil vide, hvad du kan forvente af resten af organisationen.

Om os
Neurocenter Østerskoven er et døgnbaseret rehabiliteringstilbud efter servicelovens § 67 og §107 for børn (fra 16 år), unge og voksne med en medfødt eller erhvervet hjerneskade. Centret er normeret til i alt 20 pladser, hvoraf de 14 er på afdelingen for erhvervet hjerneskade. Desuden leverer Neurocenter Østerskoven ambulante rehabiliteringsforløb, ligesom centret driver et STU-tilbud. Sidstnævnte er primært til borgere med medfødt hjerneskade.

Mange borgere med erhvervet hjerneskade kommer til Neurocenter Østerskoven direkte fra sygehuset. Udgangspunktet for et rehabiliteringsophold hos os er typisk, at hjemkommunen har bevilget opholdet i en given periode med baggrund i en genoptræningsplan på specialiseret eller avanceret niveau.
Borgere på afdelingen er typisk indskrevet i ca. et halvt år, men indskrivningstiden kan variere kraftigt alt efter skadens omfang og den kommunale bestilling.

Om jobbet
Som afdelingsleder får du ansvaret for ca. lidt mere end 30 medarbejdere fordelt på en række faggrupper og teams, som arbejder sammen om at rehabilitere borgere med erhvervet hjerneskade. Din opgave bliver at varetage personaleledelse, strategisk ledelse, faglig ledelse og administrativ driftsledelse på afdelingen. Det vil bl.a. sige, at du skal sikre, at de faglige kompetencer på afdelingen matcher opgaverne, at de interne arbejdsgange og aftaler er på plads, og at arbejdet udføres i overensstemmelse med gældende retningslinjer.

Du vil skulle omsætte og implementere vedtagne strategier, og du vil også få mulighed for selv at sætte dit præg på udviklingen af afdelingen. Der er p.t. ved at blive lavet og gennemført en udviklingsplan for Neurocenter Østerskoven, og den vil du både få mulighed for at bidrage til og være med til at implementere.

Derudover forventes du at sikre, at ressourceforbruget holder sig inden for afdelingens tildelte økonomiske. Det kræver en forståelse af, at tilbuddets økonomi fungerer på markedsvilkår ved salg af ydelser til kommunerne.

Du får et tydeligt afgrænset ledelsesrum, men du kommer ikke til a stå alene med opgaven. Du vil indgå i Neurocenter Østerskovens ledelsesteam sammen med tilbudsleder og lederen af centrets afdeling for medfødt hjerneskade, ligesom du vil kunne trække på bistand fra Neuroenter Østerskovens fællesfunktioner og fra Specialsektorens administration.

Om dig
Vi ser gerne, at du har en relevant grunduddannelse og mindst tre års ledelseserfaring, meget gerne suppleret med lederuddannelse på diplomniveau eller lignende. Desuden lægger vi vægt på, at du har erfaring med forandringsledelse, og at du har indgående kendskab til neurorehabilitering og/eller til drift af døgntilbud inden for socialområdet.

Derudover forventer vi, at du:
  • Er en stærk og tydelig personaleleder, som kan sætte retning og skabe følgeskab.
  • Har gode samarbejdsevner og er parat til at indgå i dialog og sparring med både medarbejdere og lederkolleger.
  • Er en dygtig organisator, som har blik for hvilke arbejdsgange og aftaler, der bedst muligt understøtter opgaveløsningen.
  • Er en dreven kommunikatør og kan fortælle den gode historie, både internt og eksternt.
  • Har økonomiforståelse ift. sikker økonomistyring og sikrer stabil drift.
  • Har lyst til at sætte dit præg på og udvikle afdelingen.
  • Kan understøtte trivsel og godt arbejdsmiljø.


Vi tilbyder
Som afdelingsleder på Neurocenter Østerskoven bliver du en central del af en arbejdsplads, som udfylder en meget vigtig samfundsmæssig opgave. Du får stor indflydelse på både den daglige drift og udviklingen af afdelingen, og dermed på hvordan neurorehabiliteringen af borgere med erhvervet hjerneskade forløber i Region Nordjylland.

Du får ansvaret for mere end 30 dedikerede medarbejdere fra flere forskellige faggrupper, og du får lov at arbejde med tværfaglig opgaveløsning på et specialiseret niveau. Du vil desuden blive en del af en engageret og støttende ledergruppe, hvor vi løbende sparrer og hjælper hinanden.

Og så vil du opleve en arbejdsplads, hvor vi baserer vores arbejde på regionens ITOP-værdier, nemlig Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme.
Inden første arbejdsdag får du tilsendt en plan for dit opstartsforløb, ligesom du bliver tilknyttet en mentor. Alt sammen for at sikre dig den bedst mulige opstart i jobbet.

Som leder af afdelingen for erhvervet hjerneskade bliver du en del af Specialsektoren i Region Nordjylland. Når du starter hos os, får du cirka 1500 nye kolleger, som hver dag arbejder for at gøre en forskel for borgerne. Du bliver også en del af Region Nordjylland, som er en politisk ledet organisation. Hvis du har lyst til at møde nogle af dine kommende kolleger, så kig med her:

Vil du vide mere
Så kan du kontakte tilbudsleder Troels Møller på 2444 4877 eller . Du er også velkommen til at komme og besøge Neurocenter Østerskoven efter nærmere aftale.

Det praktiske
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Arbejdsstedet er Neurocenter Østerskoven, Amerikavej 46, 9500 Hobro

Du er selvtilrettelæggende, men arbejdstiden forventes planlagt i dagtid på hverdage. Der kan forekomme arbejdsrelaterede opkald uden for almindelig arbejdstid.

Ansøgningsfristen er den 2. januar 2023.

Vi forventer, at holde ansættelsessamtaler fredag den 6. januar og anden samtalerunde mandag den 16. Går du videre til anden samtalerunde, skal du være indstillet på at tage en personlighedstest.

Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. marts 2023.

Der indhentes reference samt udvidet straffeattest ved ansættelse.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hobro
  • Mandag den 02. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hobro over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1