Aften sygeplejerske - Hørsholm kommunes midlertidige pladser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Sætter du pris på et godt arbejdsmiljø, trives du med at have stor indflydelse på dit arbejde og længes du efter at se, at din viden og erfaringer gør en forskel?

Så er det lige dig vi mangler som aften Sygeplejerske på de Midlertidige Pladser på Louiselund i Hørsholm Kommune - 30 timer ugentligt.

Kom og bliv en del af vores stærke team af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, der er fast tilknyttet de midlertidige pladser. På de midlertidige pladser er vi fælles om sundhed og livskvalitet, et højt fagligt niveau og et stærkt kollegialt fællesskab, hvor vi løfter i flok og lige nu mangler vi dig, der er sygeplejerske og har lyst til at arbejde om aftenen. Vi arbejder ud fra den rehabiliterende tilgang og du bliver en del af et hus hvor alle dage er forskellige og hvor du får lov til at udvikle mange af dine faglige kompetencer.

Vi søger derfor en faglig kompetent og ambitiøs sygeplejerske med interesse for rehabilitering, der har lyst til at arbejde 30 timer ugentligt i aftenvagt og som kan varetage den sygeplejefaglige vurdering og indsats hos borgeren.

De Midlertidige Pladser, Louiselund har 35 pladser fordelt på to afdelinger, hvoraf tre pladser fungerer som aflastningspladser for Hørsholm kommunes borgere.

Du må meget gerne have interesse for både det akutte og kroniske borgerforløb, da du hos os vil møde borgere med mange forskellige problemstillinger, derfor får du mulighed for at udfolde en mangfoldighed af dine sygeplejefaglige kompetencer i forhold til den kompleksitet sygeplejen hos os byder på.

Mange af vores nye borgere ankommer i aftenvagten og du vil derfor ofte have ansvaret for den initiale sygeplejefaglige udredning.

Louiselund er bygget i 2012 og ligger i skønne, grønne omgivelser nær Kokkedal Slot og golfbanen, tæt på Helsingørmotorvejen og 5 min. gang fra Kokkedal Station.

De Midlertidige Pladser rummer 35 pladser fordelt på 2 afdelinger, heraf fungerer tre som gæstepladser. Der er ansat sygeplejersker, terapeuter, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere, og vi arbejder dagligt tværfagligt sammen med husets fysio- og ergoterapeuter samt kommunens visitatorer, hjemmeplejen og akutteamet i Hørsholm Kommune.

Vores borgere indlægges enten direkte fra hospital eller hjemmet, og visiteres til genoptræning, observations-, vente- eller palliationsophold. Den gennemsnitlige indlæggelsestid er 2-3 uger.
Vi har mange komplekse forløb og har i den forbindelse udstyr til måling af infektionstal og andre prøvetagningsmuligheder samt blærescanner. Kombineret med systematisk triagering muliggøres tidlig opsporing og hurtig handling i akutte situationer. Du vil blive grundigt introduceret til alt udstyr, og der er løbende faglig sparring og brush-up ved vores udviklingssygeplejerske.

Hvad får du?

På vores arbejdsplads er trivsel og medarbejderindflydelse i fokus. Vi arbejder tillidsbaseret, og ser os som et hold, hvor alle faggrupper har lige meget værdi. Vi arbejder ud fra Hørsholm kommunes værdier og visioner og har altid borgerperspektivet i fokus.
Hørsholm en ressourcestærk kommune som har fokus på kvalitetsudvikling. Vores arbejde tager udgangspunkt i vores tætte samarbejde med vores borgere og deres familier samt vores medarbejdere og samarbejdspartnere på tværs.

•Engagerede og kompetente kollegaer, der brænder for den rehabiliterende tilgang og akut sygepleje til borgerne
•Et tæt samarbejde mellem afdelingerne, samt med akutsygeplejersken, der kører i kommunen
•Mulighed for at præge udviklingen, som har fokus på det relationelle og de mellemmenneskelige værdier i hverdagen
•Mulighed for at koordinere det enkelte borgerforløb i et tæt samarbejde med øvrige samarbejdspartnere – ergoterapeuter, fysioterapeuter, læger, visitatorer og hjemmeplejen
•Medindflydelse og gode muligheder for faglig udvikling i en aktiv hverdag, hvor der arbejdes med tidlig opsporing, rehabilitering og triagering.
•Grundigt, individuelt introduktionsforløb, der strækker sig over 3 uger og tager udgangspunkt i dine kompetencer. Der tilbydes løbende undervisning i faglige emner ved udviklingssygeplejersken.

Vi søger dig:

•Der har erfaring inden for rehabiliterende sygepleje
•Der trives i et travlt miljø med et stort flow og som kan fungere som ansvarshavende sygeplejerske
•Der har lyst til udvikling
•Der sætter borgere og pårørende i centrum
•Der vil være med til at skabe et højt sygeplejefagligt niveau
•Der er loyal og spiller dine kolleger gode og trives med gode faglige dialoger
•Der tør gå nye veje og kan bidrage til arbejdspladsens trivsel

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Christina Vestergaard på 40327232 eller Centerleder Pernille Bay på 29232330

Ansøgningsfrist 26/4-2021. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.

Center for Sundhed og Omsorg varetager opgaver indenfor pleje og omsorg, rehabilitering, genoptræning samt sundhedsfremmende og forebyggende indsatser. Du kan læse om kommunens sundheds- og rehabiliterende tilbud på www.sundhed.dk og www.horsholm.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hørsholm
  • Fredag den 07. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1