Sygeplejersker til Breelteparken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Da vi omorganiserer sygeplejen og en af vores dygtige sygeplejersker samtidig går på efterløn, søger vi to nye sygeplejersker. Synes du det lyder spændende og vil du være en del af vores nye organisering, så læs mere.

Arbejdspladsen

Breelteparken er et stort omsorgscenter i Hørsholm Kommune, der ligger naturskønt, tæt på Helsingørmotorvejen og med gode offentlige transportmuligheder. Vi er en selvejende institution med 51 plejehjemspladser og 146 ældreboliger, dagcenter, produktionskøkken og mange fælles faciliteter.

Vi har fokus på kerneopgaven, hvor det er oplevelsen hos borgeren, der er det vigtigste.

”Sammen finder vi muligheder for at leve DIT ønskede liv”

Vi arbejder på at blive rigtig gode til samarbejde og kommunikation mellem faggrupper og funktioner på tværs af teams og enheder.

Jobbet

På hverdage skal du udføre sygepleje i Breelteparkens Hjemmepleje. Aften, weekend og helligdage er du ansvarshavende både for Hjemmepleje og Plejehjem. Behov for sygepleje i nattevagt dækkes af Hørsholm Kommunes Hjemmepleje.

På Breelteparken er vi i alt 9 sygeplejersker, hvoraf 2 er fast på Plejehjemmet. Vi er et team som arbejder godt sammen, og hvor der også er plads til at have det sjovt. Som følge af den nye organisering er vi i gang med at etablere en tværkommunal sygeplejeklinik, hvor der bliver mulighed for god sparring med Kommunens øvrige sygeplejersker.

Vores mål er at yde den bedst mulige sygepleje til vores beboere ved at samarbejde tværfagligt med fokus på forebyggelse og sundhedsfremme.

Breelteparken er præget af en synlig ledelse med korte kommunikationsveje og dermed bliver beslutninger og gode ideer hurtigt gennemført. Desuden er der gode muligheder for udvikling via kurser m.v.

Begge stillinger er til besættelse 1. juli 2021 eller efter aftale. Det gennemsnitlige ugentlige timetal vil være mellem 24 - 32 timer og fastsættes efter aftale. Arbejdet er placeret i blandede dag- og aftenvagter med en weekendvagt hver 3. eller 4. weekend.

Dine løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til den gældende overenskomst.

Vi tilbyder

Et job i en velfungerende og stemningsfyldt organisation, hvor vi lægger stor vægt på godt samarbejde og fællesskab. Herudover får du:

  • En arbejdsplads hvor du medskaber livskvalitet for beboerne, og hvor respekt for forskellighed og medmenneskelighed er omdrejningspunktet
  • Introduktion og oplæring efter behov
  • En arbejdsplads, hvor du selv kan være med til at præge dine arbejdsopgaver
  • Et godt tværfagligt arbejdsmiljø med gode, kompetente og stabile kolleger
  • En arbejdsplads, hvor humor og faglig stolthed følges ad
  • Personalegoder i form af motionstilbud, sundhedsordninger og en aktiv personaleforening


Hvad søger vi?

Vi søger to ildsjæle, der er passionerede omkring deres arbejde og støtter op omkring Breelteparkens værdier; Fællesskab, Mod, Engament og Anerkendelse med ordenlighed i højsæde. Du brænder ganske enkelt for at skabe de bedste rammer for det gode liv for Breelteparkens borgere.

Mere viden

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om Breelteparken og jobbet. Du er også meget velkommen til at komme på besøg, så du kan danne dig et billede af vores dejlige arbejdsplads. Se vores hjemmeside www.breelteparken.horsholm.dk eller kontakt teamleder Lisbeth Hansen, tlf. 29232354 eller forstander Helle Jensen, tlf. 21342686. Ansøgningsfristen er 24. maj 2021 og vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Søg sådan

Brug link ved siden af annoncen til at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om at uploade CV og ansøgning. Ved ansættelse skal du aflevere en straffeattest.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hørsholm
  • Mandag den 24. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1