Afdelingssygeplejerske for akut-geriatrisk sengeafsnit 09-3. #pladstildig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Har du lyst til at være vores nye afdelingssygeplejerske på akutgeriatrisk sengeafsnit i Medicinsk Afdeling? Det er afsnittet med speciale i akut geriatri, der søger efter en afdelingssygeplejerske og vi kan tilbyde et spændende og udfordrende lederjob i en afdeling med fokus på kvalitet, udvikling, tværfagligt samarbejde og trivsel.

Vores afsnit

Du vil blive leder for 20 akutte geriatriske sengepladser. Du vil som afdelingssygeplejerske få overordnede ledelsesmæssige opgaver, men vil fortsat være den synlige og gennemgående ledelsesmæssige figur på afsnittet i samarbejde med den afsnitsansvarlige overlæge og souschefen.

Patienterne er akut indlagte med forskellige geriatriske problemstillinger, såsom fald, svimmelhed, diverse ernæringsproblematikker, uforklaret faldende funktionsniveau og er ofte multisyge og komplekse. Dette fordrer kompleks sygepleje i tæt tværfagligt samarbejde og med udgangspunkt i patientens behov og ønsker. Der er en stor berøringsflade med primær sektor og det tværsektorielle samarbejde vægtes højt.

Medicinsk afdeling har en udskrivelseskoordinator tilknyttet, der ledelsesmæssigt hører til i geriatrisk afsnit. Udskrivelseskoordinatoren er som udgangspunkt selvplanlæggende, men der vil være behov for sparring og vejledning fra afdelingssygeplejersken.

Afsnittet har tilknyttet et geriatrisk ambulatorium, hvor der varetages udredning og opfølgning efter indlæggelse. Ambulatoriet lave tilt table test efter henvisning fra hele regionen og varetager regionsfunktion indenfor fald og autonom dysfunktion. Ambulatoriefunktionen varetages af en sygeplejerske der er fast i ambulatoriet og en sygeplejerske der er delt mellem ambulatorie og sengeafsnittet.

Afsnittet arbejder meget tværfagligt og der er dagligt fremmøde af fysio- og ergoterapeuter i afsnittet.

Vi lægger stort vægt på samarbejde med pårørende som vi opfatter som en vigtig ressource for vores patienter.

Jobindhold

Fokus på et individualiseret møde med patienten stiller krav til fleksibilitet i tilrettelæggelsen af det direkte patientsamarbejde. Det er derfor nødvendigt med en organisation, hvor ledelsen i et tværfagligt samarbejde er indstillet på hurtige omstillinger i et samarbejde med medarbejderne.
Som afdelingssygeplejerske indgår du i et tæt fagligt og ledelsesmæssigt samarbejde med den specialeansvarlige overlæge.

Vi har fokus på høj faglighed og den gode kommunikation, både til patienter og pårørende samt internt i forhold til tværfaglige kollegaer.

Du vil få mulighed for at arbejde med både ledelse og med faglig udvikling af sygeplejen, som vi gerne vil udvikle i forhold til den nyeste evidens på området.

Din profil

  • Har ledelseserfaring samt relevant videreuddannelse
  • Har klinisk sygeplejeerfaring
  • Har erfaring med udviklingsarbejde og forandringsprocesser, herunder kulturarbejde
  • Arbejder evidensbaseret
  • Er samarbejdende og synlig på tværs af sengeafsnit
  • Medvirke til at afsnittene fortsat har en stærk faglig profil ud ad til
  • Medvirke til det gode samarbejde på tværs af faglighed og matrikler
  • Medvirke til at skabe tillid og en god og tæt dialog med samarbejdspartnere på sygehuset, i kommunerne, på andre sygehusmatrikler og med pårørende
  • Er beslutningsdygtig, har naturlig gennemslagskraft og formidler med klare budskaber
  • Har talent for at få hverdagen til at fungere tværfagligt med en synlig og inspirerende tilstedeværelse og en åben og respektfuld kommunikation
  • Kan skabe et godt læringsmiljø for medarbejdere og uddannelsessøgende med fokus på kompetenceudvikling og trivsel

Vi tilbyder dig

  • En stilling hvor du har mulighed for at sætte præg på afsnit i samarbejde med afsnittes souschef, personalet og den specialeansvarlige overlæge

  • Understøtte det tværfaglige samarbejde i afsnittet og afdelingen

  • Et arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på at have et højt fagligt niveau og en anerkendende kultur, hvor åbenhed, engagement og arbejdsglæde er nøgleord

  • En afdeling som er uddannelsessted for læger, sygeplejestuderende og SSA-elever og vejledning derfor er en naturlig del af det daglige arbejde


I 2021 vil alle sygeplejersker på Medicinsk Afdeling deltage i et fagligt udviklingstiltag, hvor de får undervisning og vejledning samt mulighed for at demonstrere en række kliniske procedurer – vi kalder det Kompetencedage Skills Stations.

Vi håber, du er blevet inspireret til at søge stillingen og du vil sende en motiveret ansøgning til os. Har du lyst til at høre mere om stillingen eller komme på et uforpligtende besøg og en kop kaffe, så er du mere end velkommen.

Du kan kontakte ledende oversygeplejerske Morten Hougaard på 93 57 78 83 hvis du vil vide mere om stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Holbæk
  • Tirsdag den 16. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
18. september 2024 10
17. september 2024 8
16. september 2024 7
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 7
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 4
2. september 2024 5
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 5
28. august 2024 6
27. august 2024 5
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 9
21. august 2024 11
20. august 2024 12
19. august 2024 13