Ledende sygeplejerske til Regionsklinik Hurup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hurup Thy

Brænder du for at lede og motivere dygtige fagprofessionelle, og har du et stærkt fokus på optimering af drift og faglig udvikling? Så søg stillingen som ledende sygeplejerske for Regionsklinik Hurup.

Regionsklinik Hurup har eksisteret siden august 2018 og fungerer som et alment medicinsk tilbud, der drives af Region Nordjylland. Klinikken har ca. 2500 patienter tilmeldt. Personalegruppen i Hurup består af 3 sygeplejersker, hvoraf den ene fungerer som ledende sygeplejerske samtidig med at vedkommende indgår i driften. Derudover har vi tilknyttet faste vikarlæger fra eksterne vikarbureauer. Vi bor i et af regionens sundhedshuse i velindrettede lokaler, og klinikken fremstår lys og indbydende.

Vi søger en person, der sammen med klinikkens øvrige personale formår at skabe omdrejningspunktet for udvikling af nye og gode patientforløb i et forpligtende samarbejde med de øvrige aktører på området.

Du er en synlig leder, der både har lyst til at varetage ledelsen af klinikken, samtidig med at du helt naturligt indgår i driften. Vi vægter kombinationen af ledelse og drift højt, så du ved, hvad der foregår ude på linjen samt har et godt indblik i arbejdsgangene. Alt sammen for at kunne være med til at tilpasse og optimere hidtidig praksis og driftsmetoder og være primus motor i forhold til faglig udvikling. Du skal forvente, at du ca. halvdelen af tiden skal indgå i driften.

Udover et tæt samarbejde omkring udvikling sammen med kommune og hospitaler arbejder vi med udvikling på tværs af alle regionsklinikker i Region Nordjylland, og du vil derfor indgå i tæt samarbejde med ledernetværket og administrationen omkring regionsklinikker. Det er således en fordel, at du har kendskab til at arbejde i en politisk ledet organisation, hvor der er stort politisk fokus.

Din opgaveportefølje vil være mangfoldig, men bl.a. kan nævnes:
  • Sikre optimal klinikdrift f.eks. i forhold til klinikkens budget, omsætning af personalepolitikker, patienttilfredshed, tilgængelighed og service.
  • Personaleledelse herunder arbejdstids tilrettelæggelse.
  • Ansvarlig for at sikre implementering af nye tiltag for at kunne fremme effektive og sammenhængende patientforløb både lokalt og på tværs af regionsklinikkerne.

Vi søger en leder med inddragende lederstil, og med følgende kvalifikationer:
  • Solid erfaring fra almen praksis - gerne suppleret med viden og erfaring fra andre områder – og gerne kendskab til Region Nordjylland som arbejdsplads.
  • Erfaren og synlig leder der er faglig stærk og med en nærværende, involverende og empatisk ledelsesstil, hvor et godt arbejdsmiljø vægtes højt, og hvor udvikling er i højsædet. - Kan sikre optimal udnyttelse af klinikkens ressourcer i forhold til visionen om ”inden for tydelige rammer at levere ensartet høj kvalitet og udvikling af gode patientforløb og sundhedstilbud”.
  • En leder der ikke er bange for at løse opgaver i driften, og som samtidig formår at være fagligt fyrtårn.
  • Gode IT-kompetencer og gerne med kendskab til EG Clinea.

Vi kan tilbyde:
  • Et spændende og udfordrende arbejde, hvor du har stor indflydelse på din hverdag.
  • Mulighed for at være med til at præge udviklingen i almen praksis og tænke nyt og anderledes til gavn for vores patienter.
  • Et attraktivt job med en uhøjtidelig omgangstone, og hvor vi sammen løbende løser de udfordringer, vi støder på – intet for småt og intet for stort.
  • En hverdag der er præget af høj intensitet og uforudsigelighed.
  • Ledernetværk på tværs af regionsklinikkerne i Region Nordjylland.

Du arbejder med reference til lederen af regionsklinikkerne, men får en bred berøringsflade med regionens øvrige medarbejdere samt klinikkerne på tværs af hele regionen.

Stillingen er som udgangspunkt på fuldtid men har du andre ønsker er vi åben for dette. Tiltrædelse vil være 1. februar 2023 eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter nærmere aftale med forhandlingsberettiget organisation.

Der er ansøgningsfrist mandag den 9. januar 2023. Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 12. januar 2023 i klinikken.

Der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til leder af regionsklinikker i Region Nordjylland Anja Kokholm på tlf. 20 58 34 70 eller via mail: [email protected]

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hurup Thy.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hurup Thy
  • Mandag den 09. januar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Brønderslev

    Affektiv Søjle, Ældrepsykiatrisk Sengeafsnit søger Social- og sundhedsassistent 32 timer/ugeBrænder du for at arbejde med den ældre patientgruppe, og vil du have mulighed for at bruge dine komp..
    • Sygeplejerske
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hjørring

    Har du interesse for ortopædkirurgi og har du lyst til at blive del af et godt fagligt og kollegialt miljø, hvor du kan øge dine ortopædkirurgiske kompetencer og få smag for specialet med henblik p..
    • Sygeplejerske
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brønderslev

    Er du Sygeplejerske, kan du lide at arbejde i Nattevagt og have ansvar, ønsker du en arbejdsplads med et godt sammenhold, kollegialt fællesskab og høj faglig standard, så se med her!Brænder du .
    • Sygeplejerske
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hobro

    Det drejer sig om et barselsvikariat på fuldtid med ansættelse i tværgående funktion. Det fordeler sig med tre uger i medicinsk ambulatorium i Farsø og hver fjerde uge i medicinsk afdeling for akut..
    • Sygeplejerske
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hurup Thy

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hurup Thy over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hurup Thy over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0