Sygeplejersker søges til nyoprettede semiintensive lungemedicinske sengepladser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vi opgraderer lungemedicinsk sengeafsnit pr 1. juni med 2 semiintensive IMA pladser. Dette er vi meget glade for og glæder os til.

De lungemedicinske sygeplejersker kom for alvor frem i rampelyset, da Corona pandemien ramte Danmark. Vi er blevet brugt i alle henseender i forhold til covid19 patienter og har haft en særlig rolle i kompetenceudvikling af sygeplejersker fra andre specialer, så de kunne indgå i beredskabet på covid afsnittene. Vi har samtidig behandlet de dårligste lungepatienter med svære respiratoriske acidoser, som normalt ville have ligget på IMA eller ITA og dette har vi gjort godt! Det er derfor en stor glæde for det lungemedicinske speciale, at vi fremover officielt kan tilbyde semiintensiv terapi og tilbyde vores ekspertviden om respiratoriske lidelser til vestegnens sygeste lungepatienter.

Vi søger både nye og erfarne sygeplejersker til fastansættelse. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring fra intensiv og med NIV (non invasiv ventilation), men vi er i forvejen en erfaren og kompetent sygeplejegruppe, så hvis det intensive eller lungemedicinske er nyt for dig, så skal vi nok lære dig det. Hvis du ligesom os synes det giver faglig stolthed, at passe de respiratorisk sygeste patienter, så har du her muligheden for at blive en del af vores stærke team. I vil være flere der starter sammen og afhængigt af dit kompetenceniveau, så udruller vi et skræddersyet oplæringsprogram for dig.

Vi tilbyder dig:

  • 4-6 ugers oplæring ved din personlige mentor med struktureret sidemands oplæring i sygeplejen og i behandlingen af den respiratoriske syge patient
  • Dit personlige kompetencekort med 74 siders beskrevet kompetenceudvikling til afkrydsning, hvilket synliggør din udviklingsproces og dit kompetenceniveau.
  • Kompetenceudvikling til at varetage behandling med NIV hos den kritisk syge patient
  • Hvis du har erfaring med det intensive: at du hurtigt glider ind i IMA funktionen
  • Undervisning i respirationsfysiologi, blandt andet praktisk forståelse af syre base status
  • Introduktionsforløbene ”Start i sygeplejen” og ”Godt på vej i sygeplejen” (hvis du er ny)
  • Lungemedicinsk introuddannelse efter et års ansættelse og senere den specialiserede lungemedicinske uddannelse til erfarne sygeplejersker
  • En velfungerende personalegruppe med høj trivsel, engagement og plads til smil
  • Tværfagligt tæt og velfungerende samarbejde omkring vores patientforløb og i det helet taget

Vi forventer at du:

  • Har erfaring med at give NIV behandling eller har et stort ønske om at lære det
  • Har mod på at blive klædt godt på i alle respiratoriske lidelser og behandlingen heraf
  • Er ansvarsbevidst, nysgerrig og ønsker at yde sygepleje på et højt fagligt niveau
  • Vil indgå i vores stærke kollegiale sammenhold og medvirke til at fastholde den høje trivsel
  • Har lyst til at være med til at skabe velfungerende patientforløb og høj patienttilfredshed

Jeg vil lige præsentere mig selv: Jeg hedder Aslaug og er en engageret afdelingssygeplejerske med lang erfaring både som leder og som intensiv sygeplejerske. Jeg prioriterer mit personales trivsel og at vores patienter føler sig rigtigt behandlet. Derfor arbejder jeg målrettet efter et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og faglig stolthed er nøgleordene. Vi er sammen om at skabe gode lungemedicinske patientforløb og fastholde en høj trivsel. Vi hjælper og støtter hinanden og jeg sørger for at de rette kompetencer er til stede i alle vagtlag, så man trygt kan gå på arbejde og yde en god sygepleje. Mine medarbejdere følger derfor en individuel struktureret kompetenceudviklingsplan, som tilbyder både mentorforløb, undervisning, kurser og uddannelse. Hos os handler det om liv – både patientens liv og dit arbejdsliv.

Jeg har ingen forventning om at man er ansvarshavende, før tidligst efter 1 år. Ansættelsen er på 37 timer ugentlig samt weekendvagt hver 3. weekend a 8 timer. Vil du det anderledes, finder vi ud af det. Du vil få stor indflydelse på dine vagter, da jeg vægter højt, at mit personale trives med deres vagtplan. For mig er det afgørende, at mit personale oplever trivsel og god kemi, så hvis du passer ind, så skal vi nok lære dig resten.

I det lungemedicinske sengeafsnit modtager og behandler vi både akutte, korte og lange komplekse patientforløb, herunder også palliative forløb. Vores patienter indlægges med akut forværring af KOL, astma, svære lungeinfektioner, pneumothorax, pleuraeffusion, lungecancer, samt almene medicinske diagnoser. Vi har et tæt samarbejde med vores intensive afdeling, det Mobile Akut Team og infektionsmedicinsk afdeling. Vi er en del af Medicinsk Afdeling på Hvidovre Hospital, som også rummer Endokrinologi og en Palliativ enhed.

Ansættelsessamtaler:

Send os din ansøgning via linket senest d. 26. juni. Ansættelsessamtaler arrangeres efter aftale, ligesom ansættelsesdatoens start. Du bedes vedhæfte dit CV samt dokumentation for uddannelse.

Ønsker du yderligere oplysninger:

Er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Aslaug Jørgensen på mail [email protected] eller telefon 38621995

Løn og ansættelsesforhold:

Sker efter gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hvidovre
  • Fredag den 26. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 13
16. september 2024 13
15. september 2024 17
14. september 2024 18
13. september 2024 18
12. september 2024 19
11. september 2024 20
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 15
5. september 2024 14
4. september 2024 14
3. september 2024 14
2. september 2024 12
1. september 2024 12
31. august 2024 14
30. august 2024 14
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 13
26. august 2024 12
25. august 2024 14
24. august 2024 14
23. august 2024 15
22. august 2024 18
21. august 2024 19
20. august 2024 20