Sygeplejerske til aften, nat eller blandede vagter til Akutmodtagelsen i Gastroenheden - Afsnit 324

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Det vilde vest (-egnshospital) med den bedste og mest interessante akutmodtagelse som en del af Gastroenheden er ude med lassoen. Vi er havnet i et sandt mylder af graviditeter og vi har endnu ikke identificeret den taburet, der er årsag til de lykkelige omstændigheder…. Så - vi skal have indfanget de rette sygeplejersker, således at I kan blive oplært, inden vores barslende kolleger forlader det vilde vest for en stund.
Vi er i omegnen af 40 sygeplejersker - masser af gamle og erfarne og masser af unge og nye, hvoraf nogle har siddet på den berømte taburet.


Vi mangler lige én sygeplejerske for at erstatte 1:1.
Vi har et personalemæssigt flow, som betyder, at vi tit er at finde på jobsiderne. Det er der intet særligt i – det er en akutmodtagelses vilkår. Så lad jer ikke skræmme. Og vi er da heldigvis stadig ude i god tid inden vores gravide kolleger efterlader ponyer og bartaburetter for at hellige sig moderskabet.


Vi galopperer derudaf – Vores døgn er 30-60 patienter, som kommer igennem vores afsnit. Specialet spænder vidt, vi rummer bredt.

Søg stillingen hvis du kan lide at have et væld af fantastiske, forskellige, finurlige og fløjtende kompetente kolleger og som os kan lide en hverdag, hvor der ikke er langt fra ’et rolig hvil på taburetten til det vilde ridt derudaf’ og tilbage igen.


Vi har i 324 stor bredde i såvel erfaring som i kultur, så der er naturligvis plads til en ny kollega, der har lyst til at prøve kræfter med det akutte område.

Afsnit 324 er et superspændende afsnit med alle mulige patientkategorier. Vi varetager akut pleje og behandling indenfor både det kirurgiske og medicinske gastroenterologiske speciale. Vi har 25 akutte pladser og modtager også en del lettere patienter i et akut ambulant vurderingsspor.

Sygeplejen i afsnittet spænder vidt, da vi både har den meget ustabile og den stabile patient. Vi har patienter i alle aldre - dog overvejende yngre patienter.

Mange af vores patienter udskrives efter kortvarige ophold, en del klargøres til akut operation eller anden akut behandling og visiteres til indlæggelse i Gastroenhedens øvrige afsnit. Vi varetager også mindre indgreb lokalt i afsnittet.

Vi har en meget stor del særdeles kompetente sygeplejersker med stor specialeerfaring og vi har nyansatte med kompetencer fra andre områder; vi har sygeplejersker med efter-/ videreuddannelser (Master og Kandidat) og en del som er i uddannelsesforløb. Alle disse gode kræfter er samlet om at løfte både akutsygeplejen og sygeplejerskernes kompetencer.
Vi har etableret en lokal forsknings- og udviklingsgruppe bestående af de sygeplejersker, der har videreuddannelser.

Vores struktur er således, at du lærer vores afsnit godt at kende, før du selvstændigt skal varetage sygepleje til vores patienter.

Der er introduktion i den første periode, hvor du – afhængig af erfaring – arbejder i unit eller har et forløb med en mentor, så der hele tiden skabes rum for faglig udvikling og dialog. Du deltager naturligvis også i undervisning indenfor specialet.

Du vil løbende deltage i sygeplejefagligt forum med refleksion og undervisning – her arbejder vi også med leg og læring, hvilket kommer til udtryk i forskellige former for konkurrencer og spil.

Afhængig af tidligere erfaring vil du blive oplært til instrumentelle opgaver.

Du oplæres til selvstændigt at kunne varetage vores vurderingsspor, hvor der bl.a. er en del mindre kirurgiske indgreb.

Du kan deltage i fælles supervision for nyansatte sygeplejersker (der er etableret grupper for både erfarne og nyuddannede) samt refleksion lokalt i afdelingen.

Arbejdsplaner tilrettelægges, så du får den bedste start hos os og samtidig lærer dine nye kollegaer at kende.

Det første år vil du gennemgå 3 kompetencekort med vores udviklingssygeplejerske. Der er desuden mulighed for kursus i visitation, hvis du har erfaring og betragtelige kompetencer inden for specialet.

Der er mulighed for kortere kurser i den medicinske og kirurgiske sygepleje og du vil have mulighed for et modul i akutuddannelsen.

Samarbejde, sparring og dialog med lægerne danner rammen om effektive patientforløb og stort flow i 324, og vi har døgnet rundt lægeligt tilstedevær i afsnittet. I sparringen med læger ved bl.a. tavlemøde og gennemgange af de enkelte patienter er der rig mulighed for at opnå læring. Spørg blot sygeplejerskerne, der er ansat her.

Den organisatoriske fremtid byder på flytning af afsnittet til at blive en del af den store fælles akutmodtagelse (FAM), når byggeriet er færdigt. Arbejdet med at sikre en succes i fusionen forventes på forskelligt niveau varetaget af alle sygeplejerskerne i afsnittet.
Hvis du på nogen måde har erfaring med almen medicinsk og ortopædkirurgisk akutmodtagelse, kunne du måske ligefrem være en hjælp i brobygningen i forhold til FAM.


Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe eller sende en mail til afdelingssygeplejerske Jette Rossen, tlf. 60 92 99 95, mail [email protected]. Ring gerne og aftal et besøg, hvis du vil se afsnittet.

Ansøgningsfrist d. 2/8 - 21.

Samtaler gennemføres efterfølgende.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hvidovre
  • Mandag den 02. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
16. september 2024 13
15. september 2024 17
14. september 2024 18
13. september 2024 18
12. september 2024 19
11. september 2024 20
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 15
5. september 2024 14
4. september 2024 14
3. september 2024 14
2. september 2024 12
1. september 2024 12
31. august 2024 14
30. august 2024 14
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 13
26. august 2024 12
25. august 2024 14
24. august 2024 14
23. august 2024 15
22. august 2024 18
21. august 2024 19
20. august 2024 20
19. august 2024 20
18. august 2024 23
17. august 2024 23