Ledende oversygeplejerske til Dagkirurgisk afdeling på Amager og Hvidovre Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du være en del af en nytænkende afdeling, hvor patientens behandlingsvej bestemmer afdelingens struktur og hvor høj faglig kvalitet og et godt arbejdsmiljø er en del af hverdagen?

Vi søger en ledende oversygeplejerske til Dagkirurgisk afdeling på Amager og Hvidovre hospital, en afdeling, som åbnede i 2012 i dejlige nybyggede omgivelser.

Om jobbet

Som ledende oversygeplejerske er du ansvarlig for – i tæt samarbejde med den ledende overlæge - at styrke og videreudvikle det gode sammenhængende patientforløb i egen afdeling samt fastlægge afdelingens strategiske udvikling inden for rammerne af hospitalets og regionens strategi http://ahhospitaler.dk/

Afdelingens succes med at skabe gode og effektive patientforløb hænger tæt sammen med et godt samarbejde med hospitalets øvrige afdelinger, herunder i særdeleshed de afdelinger, der afvikler nogle af deres operationer i Dagkirurgisk afdeling. En væsentlig del af opgaven er derfor at skabe og vedligeholde et godt samarbejde med de daglige brugere af afdelingen og deres ledelser.

En analyse har vist, at der fortsat er et betydeligt potentiale for at flytte operationer til dagkirurgisk regi. Det vil derfor også være en vigtig opgave for afdelingsledelsen at medvirke til fortsat forskning, udvikling og udbygning af funktionen.

Din faglige indsigt og nysgerrighed skal bidrage til den fortsatte udvikling af et aktivt lærings- og udviklingsmiljø, der understøtter og modner innovative idéer.

Det forventes, at du som ledende oversygeplejerske sætter ledelsesmæssigt fokus på at styrke samarbejdet på tværs af hospitalets afdelinger.
Desuden ligger der en væsentlig opgave i personaleledelse i forhold til

  • Rekruttering og fastholdelse af dygtige medarbejdere
  • Systematisk og fokuseret intern kompetenceudvikling
  • Kontinuerlig styrkelse af fagligheden.

Du bliver en del af hospitalets samlede afdelingsledelseskreds, som sammen med Direktionen leder hospitalet i en fælles retning. Hospitalet står foran en stor transformation i forbindelse med, at det nye byggeri bliver færdigt, og ambitionen er, at vi forandrer til gavn for patienter og pårørende under hensyntagen til stabil og sikker drift. Det kræver et blik for tværgående ledelse og ansvar for helheden.

Du refererer til direktionen, og vil i hverdagen have den tætteste dialog med afdelingens kontaktdirektør.

Endvidere forventes du at bidrage til regionale opgaver indenfor specialet.

Om Dagkirurgisk afdeling

Afdelingen har 6 operationsstuer med selvstændigt opvågningsafsnit, hvor der ydes anæstesi, operationsassistance samt opvågning til gynækologi, kirurgisk gastroenterologi og ortopædkirurgi. Der udføres ca. 7500 indgreb årligt, hvoraf en stor del er ortopædkirurgiske indgreb, hvor der anlægges ultralydsvejledte blok. Afdelingen er selvstændig med egen afdelingsledelse. Alt personale med undtagelse af kirurgerne er ansat i afdelingen. Afdelingen er normeret med i alt 5 speciallæger. Desuden cirka 60 operations- og anæstesisygeplejersker og øvrigt personale. Gruppen af medarbejdere har en høj faglighed og varetager 2 eller flere fagområder i Dagkirurgisk afdeling. Der udøves som følge deraf høj fleksibilitet og selvstændighed i varetagelsen af de daglige funktioner.

Patienterne udgør overvejende ASA 1 og 2 patienter, der sendes hjem på operationsdagen. Vi er glade for og stolte af vores meget høje patienttilfredshed og det gode samarbejdsklima på tværs af faggrupper og specialer. Den daglige åbningstid er mandag – torsdag fra 7.00-21.00 og operationer fra 8.00-18.00, fredag er åbningstiden 7.00-18.00 og operationer fra 8.00-15.00.

Der er et tæt samarbejde med de kirurgiske afdelinger omkring patienterne.

Afdelingen deltager aktivt i undervisning af alle faggrupper.

Om dig
Vi forventer, at du har ledelsesværdier, der konsekvent styrer mod at sikre patientforløb af høj kvalitet, og at du har fokus på at skabe rammerne for gode forsknings- udviklings- og læringsmiljøer, der sikrer dette.

Du er inspirerende og engageret, og du evner at levere tydelig ledelse i hele spændet mellem daglig drift og visionær strategisk udvikling af afdelingen. Du ved, hvad det vil sige at lykkes gennem andre. Inddragelse, respekt og lydhørhed er en naturlig del af din personprofil.

Du har personligt drive og handlekraft, kan lide at være i en foranderlig verden, og er i stand til at fange gode ideer og at omsætte dem til handling.

Du er en synlig og nærværende leder, som besidder stærke samarbejdskompetencer, der sikrer et godt dagligt samarbejde med alle faggrupper, specialer, ledere og eksterne aktører.

Relevant lederuddannelse og en bred ledererfaring efterspørges. Der vil være yderligere muligheder for lederuddannelse.

Du skal kunne bevæge dig med autoritet og troværdighed blandt afdelingens varierede medarbejderskare bestående af læger, sygeplejersker og sekretærer.

Som person er du tillidsvækkende, loyal og udstråler faglig stolthed.

Sundhedsvæsnet har stor politisk opmærksomhed og du skal derfor have forståelse for hvordan ledelse kan håndteres i snitfladen mellem politisk strategiske processer og egen faglighed. Det kræver derfor udsyn og indsigt i de processer, der kan være nødvendige for at kunne lede i en politisk styret organisation.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Din ansøgning skal være os i hænde senest 25. oktober 2021 via nedenstående link.

Første samtale forventes at blive afholdt den 4. november 2021. For de ansøgere der går videre efter første samtale, vil der blive holdt en anden samtale, som forventes at blive den 18. november 2021.

Du skal være villig til at indgå i et testforløb, der laves af Regions Hovedstadens Center for HR og uddannelse. Denne vil ligge mellem første og anden samtale.

Du er velkommen til at hente yderligere oplysninger hos vicedirektør Tina Holm Nielsen på telefon 2098 6711 eller ledende overlæge Asger Petersen 2131 5240 samt på www.hvidovrehospital.dk Stillingsbeskrivelse og jobprofil kan rekvireres hos direktionssekretær Kia Frisenborg på telefon 3862 1702 eller mail [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hvidovre
  • Torsdag den 04. november 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vil du være en del af [xxxxx]s (KP) sygeplejerskeuddannelse og bidrage til at understøtte de daglige aktiviteter i vores simulationsaktiviteter? Så er det måske dig, vi led..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 10
4. juli 2024 10
3. juli 2024 11
2. juli 2024 12
1. juli 2024 8
30. juni 2024 18
29. juni 2024 18
28. juni 2024 18
27. juni 2024 20
26. juni 2024 19
25. juni 2024 18
24. juni 2024 18
23. juni 2024 17
22. juni 2024 17
21. juni 2024 18
20. juni 2024 18
19. juni 2024 18
18. juni 2024 17
17. juni 2024 15
16. juni 2024 23
15. juni 2024 26
14. juni 2024 27
13. juni 2024 28
12. juni 2024 26
11. juni 2024 25
10. juni 2024 23
9. juni 2024 23
8. juni 2024 23
7. juni 2024 24
6. juni 2024 25
5. juni 2024 24