Er du vores nye sygeplejerske kollega?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vi søger både nyuddannede og erfarne sygeplejersker til vores lungemedicinske sengeafsnit på Hvidovre Hospital. Vi ansætter nyuddannede sygeplejersker, da vi har god erfaring med, at jer nye sygeplejersker får en rigtig god start på jeres sygeplejekarriere hos os, så I kan finde jeres eget sygeplejefundament i trygge rammer. Det samme gælder selvfølgelig erfarne sygeplejersker.

En tidligere studerende skrev følgende om vores afdeling i hendes ansøgning til os:

”Under mit uddannelsesforløb fik jeg via klinikophold i 6. semester på jeres afsnit, sans for lungemedicin og sygeplejen til den lungesyge patient. Jeg oplevede et utroligt højt fagligt niveau og stort tværprofessionelt samarbejde, hvilket tiltalte mig meget. Jeg oplevede et hurtigt tempo, hvilket selvsagt kræver, at jeg er ansvarsbevidst og udvikler evner i forhold til prioritering af mine arbejdsopgaver, hvilket jeg bevidst vil fokusere på i mit opstartsforløb. Endvidere fik jeg fornemmelsen af et stærkt kollegialt sammenhold, der smittede af på patienternes tilfredshed – der alt i alt gjorde lungemedicinsk sengeafsnit til et spændende og lærerigt kliniksted, hvilket gør, at jeg ønsker at starte min sygeplejekarriere hos jer”.

Har vi vakt din interesse? Så læs endelig videre, hvor en at vores sygeplejersker præsenterer afdelingen, og det vi kan tilbyde dig:

Først lidt om hvem vi er:

Vi har 28 pladser til vores lungemedicinske patienter, heraf er 2 af pladserne semiintensive IMA pladser. Vores patientgruppe rummer lungediagnoser på hele spektret, og derfor står vi ofte med komplekse patienter med behov for overvågning og specialiseret behandling. Vi har derfor et tæt samarbejde med vores læger døgnet rundt. Sammen med intensiv og infektionsmedicinsk afdeling har vi også modtaget de dårligste covid patienter, men dem har vi stort set ingen af mere.

Som nyansat sygeplejerske er du aldrig alene med de komplekse og dårlige patienter. For at kunne passe vores semiintensive patienter, bliver man special uddannet med en IMA uddannelse, som tilbydes vores sygeplejersker efter cirka 1-1½ år på afdelingen. Der er derfor altid kompetente kollegaer med overskud til sparring og hjælp på arbejde i hver vagt.

På vores afdeling vægter vi tværfagligt samarbejde og sparring højt. Vi har bl.a. en dygtig farmakonom, der hjælper med at dispensere medicin i både hverdage og weekender. Vores portørsystem gør det nemt og hurtigt at booke portører til at hjælpe os med forflytning og mobilisering af patienter, så vi ikke går på kompromis med tunge løft og akavede arbejdsstillinger.

Vores fantastiske afdelingssygeplejerske Aslaug brænder for sit personales trivsel og gør derfor et stort arbejde for at sikre tid til kompetenceudvikling, kurser og undervisning i vagtplanen. Vi har derfor to kliniske trænere med mange års erfaring i specialet, som udover bedside undervisning og sparring i hverdagen, også arrangerer simulationstræning og scenarieundervisning flere gange årligt med patientcases fra vores dagligdag, hvor der er mulighed for at få trænet alt det, man gerne vil styrkes i.

Hver tirsdag har vi undervisning af vores læger i alt fra respiratoriske lidelser, sepsis og shock, til refeeding og palliation. Der er aldrig dumme spørgsmål, og flere af vores læger og sygeplejersker bruges som undervisere på regionens kurser, så de er tossede med at få lov til at dele ud af deres viden.

Hvad er det lige, der gør os særlige?
Vi kan godt lide hinanden i vores personalegruppe. Det lyder banalt, men vi mener det. Vi ses på kryds og tværs, i weekender og hverdage og tager endda på ferie sammen en gang i mellem. Derfor prioriterer vi også hygge, sjov og socialt fællesskab på afdelingen. I december har vi nissevenner, hvor der trækkes lod om en hemmelig nisse, man både driller og giver gaver. Vi slutter legen af med æbleskiver og glögg og ønsker hinanden glædelig jul. Om sommeren ligger vores afdelingssygeplejerske hus til sommerfest, hvor vi får lov at hoppe i poolen og blande drinks i hendes Aloha-bar.
Er man i aftenvagt, kan man være heldig, at en af vores sygeplejersker har taget mad med til hele holdet, ”bare lige fordi hun havde lyst”. Ligeså er der tit fællesmorgenmad i weekenden, hvor de mere overskudsagtige pepper bagerens brød op med hjemmelavede pandekager.

Udover det sociale sætter vi en ære i at levere topspecialiseret behandling til vores patienter, hvor både læger og sygeplejersker brænder for specialet og yder en høj faglighed i alle aspekter. Vi har både semi-intensive patienter, der kræver 1-1 tilstedeværelse af en sygeplejerske, palliative patienter, hvor både pårørende og patienters krise, spørgsmål og behov for omsorg rummes, akut dårlige patienter og lange komplicerede forløb efter intensiv behandling, hvor vi agerer tovholder og stamafdeling på tværs af specialer.

Hvordan ser en hverdag på 220 ud?
I en typisk dagvagt har man 3-4 patienter, der fordeles efter synergimodellen. Modellen hjælper os til at matche patientens sygdomskompleksitet og plejetyngde med sygeplejerskens kompetencer og erfaring.
Om morgenen dispenserer vores farmakonom medicin, imens vi læser på patienterne. Morgenmaden deles ud, og der måles BS og andre opgaver. Kl. 9 har vi en tværfaglig konference med læger, farmakonom, fysioterapeut og sekretær, hvor sygeplejerskerne kort præsenterer deres patienter og planen for dem, og de andre faggrupper kan byde ind med relevant information.
I løbet af dagen afvikles stuegang i samarbejde med lægerne, hvor vi forsøger at sikre, at samme læge og sygeplejerske så vidt muligt går stuegang på de samme patienter for at sikre kontinuitet og flow.
Dagen slutter kl.15, hvor aftenvagten møder ind og overtager. Vi bruger ikke tid på rapport, medmindre der er noget akut information, der ikke kan vente. Ellers skriver vi resten på opgavelisten i SP, som alle tjekker i hver vagt. På den måde får hvert vagthold ro til at møde ind og sætte sig ind i patienterne uden for meget larm og uro fra foregående vagthold.

Vi arbejder i blandede vagter, nogle i 2-holdsskift, andre i 3-holdsskift samt weekendvagt hver 2. weekend á 8 timer. Vores afdelingssygeplejerske er meget imødekommende for individuelle løsninger.

Vi tilbyder dig:

  • 6 ugers oplæring ved din personlige mentor med struktureret sidemands oplæring i sygeplejen og i behandlingen af den respiratoriske syge patient
  • Fleksibel vagtplanlægning og stor medindflydelse på din vagtplan
  • Kompetenceudvikling gennem kompetencekort som synliggør din udviklingsproces og dit kompetenceniveau.
  • Introduktionsforløbene ”Start i sygeplejen” og ”Godt på vej i sygeplejen”
  • Struktureret simulation med scenarietræning og ABCDE vurdering
  • Lungemedicinsk introuddannelse efter et års ansættelse og senere den specialiserede lungemedicinske uddannelse til erfarne sygeplejersker
  • IMA uddannelsen, som er et specialiseret kursusprogram over 4 moduler med teoretisk undervisning og simulationstræning, der er målrettet den lungemedicinske erfarne sygeplejerskes opkvalificering til at kunne passe den semiintensive patient. Der medfølger et funktionstillæg på 12-18.000,- årligt (ved fuldtidsansættelse)
  • Kompetenceudvikling til at varetage NIV behandling hos den kritisk syge patient
  • En velfungerende personalegruppe med høj trivsel, engagement og plads til smil

Vi forventer at du:

  • Er glad for at samarbejde og skabe et godt arbejdsmiljø for alle
  • Er ansvarsbevidst, nysgerrig og ønsker at yde sygepleje på et højt fagligt niveau
  • Vil indgå i vores stærke kollegiale sammenhold og medvirke til at fastholde den høje trivsel
  • At du har et stort ønske om at lære at give NIV behandling
  • Har mod på at blive klædt godt på i alle respiratoriske lidelser og behandlingen heraf

Hvorfor vælge lungemedicin?
Da jeg blev færdiguddannet som sygeplejerske, anede jeg ikke, hvor jeg skulle søge job, men var ret interesseret i det lidt akutte og spændende ved sygeplejen. En veninde fra studiet foreslog mig at søge på den afdeling, hun skulle starte, da de var mega søde, og det altid var godt at få medicinsk erfaring. Jeg skyndte mig derfor at sende en ansøgning afsted og var så heldig at blive tilbudt ansættelse. Jeg startede derfor som helt grøn sygeplejerske på lungemedicinsk sengeafsnit på Hvidovre Hospital, lidt nervøs for al den ”slim og snot” jeg skulle møde, og en smule overvældet af at gå ned på gangen og skimte patienter, der hev efter vejret, lå i ”respirator” og andre, der sad på gangen med iltslanger på. Jeg havde aldrig været i klinik på en lungeafdeling før og havde kun mødt KOL patienterne i hjemmeplejen. Jeg havde aftalt med mig selv, at jeg bare lige skulle samle erfaring i et års tid, så kunne jeg smutte videre til en akutmodtagelse eller intensiv afdeling og få en masse action. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at action manglede der bestemt ikke. Jeg fik både hænderne i NIV behandling (det, jeg troede, var en respirator, da jeg startede), akut drænanlæggelse, hjerte lunge redning og astma patienter, der blev intuberet på afdelingen og kørt på intensiv. Sikke et vanvittig spændende speciale! Heldigvis var det ikke hverdagskost, og der var også tid til fordybelse, bed-side undervisning, oplæring og gentagelser. Jeg blev budt velkommen i en personalegruppe, der både holdt af og passede på hinanden, hvor der var plads til at grine og fjolle, men også til at give et kram og græde ud, hvis man blev berørt af et patientforløb eller havde en dårlig dag.

Nu er det 5 år siden jeg startede, og jeg er slet ikke færdig med hverken afdelingen eller specialet. Jeg er faldet pladask for de patientgrupper, vi behandler, jeg glæder mig til at gå på arbejde og bruge tid med mine kollegaer, og jeg nyder dagligt at blive fagligt udfordret, fordi der konstant er ny viden og nye behandlinger at lære om.

Kærlige hilsner fra Irene Borup, sygeplejerske på afsnit 220

Ansættelsessamtaler:

Send os din ansøgning via linket senest den 27. juni 2022. Ansættelsessamtaler arrangeres efter aftale ligesom ansættelsesdatoens start. Du bedes vedhæfte dit CV samt dokumentation for uddannelse.

Ønsker du yderligere oplysninger, eller vil du se en kort film fra vores afdeling:

Er du meget velkommen til at kontakte konst. oversygeplejerske Irene Petrea Borup på mail: [email protected] eller telefon 38621995. Og du kan se en kort film via følgende link: https://amager-og-hvidovre-hospital.23video.com/secret/72540048/bd7049a4fb9a9544a507129387395f4d

Løn og ansættelsesforhold:

Sker efter gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hvidovre
  • Mandag den 27. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
29. juli 2024 10
28. juli 2024 9
27. juli 2024 9
26. juli 2024 9
25. juli 2024 11
24. juli 2024 10
23. juli 2024 10
22. juli 2024 10
21. juli 2024 10
20. juli 2024 10
19. juli 2024 10
18. juli 2024 11
17. juli 2024 13
16. juli 2024 13
15. juli 2024 13
14. juli 2024 13
13. juli 2024 13
12. juli 2024 13
11. juli 2024 13
10. juli 2024 13
9. juli 2024 12
8. juli 2024 12
7. juli 2024 10
6. juli 2024 10
5. juli 2024 10
4. juli 2024 10
3. juli 2024 11
2. juli 2024 12
1. juli 2024 8
30. juni 2024 18
29. juni 2024 18