Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge i Ishøj kommune? Sundhedsplejen i Ishøj søger to nye kollegaer.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

Vi søger to sundhedsplejersker til faste stillinger på 30 timer/uge gerne pr. 1. oktober 2021 – vi genopslår stillingerne for at udvide ansøgerfeltet.

Om jobbet

Som sundhedsplejerske i Ishøj kommune vil du indgå i et stærkt fagligt praksisfællesskab, hvor sundhedsplejens position i det tværprofessionelle samarbejde vægtes højt.

Dine arbejdsopgaver omfatter såvel småbørnsbesøg som skolearbejde. Faglig udvikling prioriteres højt og du vil blive en del af projekter knyttet til Tidlig Indsats, hvor den trygge overgang fra hjem til dagtilbud og opsporing og tidlig målrettet indsats til børn og familier i udsatte positioner har fokus.

Om dig

Du skal være uddannet sundhedsplejerske med faglig nysgerrighed. Du er optaget af tværfagligt samarbejde til gavn for børn og familier.

Du skal trives med at arbejde selvstændigt og planlægge egen kalender.

Som person har du en positiv tilgang til faglig udvikling og læring samt til at indgå i et teamsamarbejde med fagligt engagement og humor.

Vi tilbyder

Vi tilbyder to spændende sundhedsplejerske stillinger i Ishøj kommune, hvor vi har en bred ydelsesprofil med syv hjemmebesøg til alle familier og tilbud om graviditetsbesøg til alle førstegangsgravide. Der er gode muligheder for at lave en kvalificeret tidlig indsats i tværfaglige makkerskaber - også på skolerne. Den gode basissundhedspleje suppleres med en vifte af særlige tilbud som ammerådgivning, ung mødregruppe og overvægtsindsats for skolebørn. Vi har et tæt samarbejde med daginstitutionerne og vi tilbyder overgangsbesøg til alle familier.

Alle sundhedsplejersker er uddannet i ICDP, ADBB og PUF, som der vil være mulighed for uddannelse i.

Vi prioriterer faglige udviklingsdage, og vi har supervision med ekstern supervisor. Du vil blive tilknyttet mentor ved ansættelse.

Vi er et team på 14 sundhedsplejersker med en sundhedsfaglig leder. Vi trives godt med hinanden og den mangfoldighed, som vi selv og kommunens borgere repræsenterer.

Center for Børn og Forebyggelse

Sundhedsplejen er en del af Center for Børn og Forebyggelse i Ishøj Kommune.

I Ishøj Kommune har vi ambitioner på alle børn og unges vegne. Målet er helt overordnet at sikre, at Ishøjs børn og unge sejrer i eget liv og når deres fulde potentiale. Vi har derfor i Center for Børn og Forebyggelse et stort ansvar i forhold til at have tilbud til rådighed, der bygger på erfaring og forskningsbaseret viden.

Center for Børn og Forebyggelse varetager opgaver indenfor det specialiserede børne- og ungeområde, det specialpædagogiske område (PPR-funktioner), sundhedsplejen, tandplejen og det kriminalpræventive område. Vi anser en stærk monofaglighed som en nødvendig forudsætning for en succesfuld tværfaglig opgaveløsning. Centret beskæftiger ca. 130 medarbejdere.

Alle faggrupper i Center for Børn og Forebyggelse mødes én gang ugentlig på rådhuset, hvilket giver mulighed for tværfaglig sparring og koordinering med dine andre kolleger.

I Ishøj kommuner betragtes ledelse som noget, som vi skaber i relationer mellem lederne og medarbejderen. Som ledelse skaber vi gode rammer for opgaveløsningen og værdsætter det gode følgeskab lige så vel som det gode lederskab.

Om Ishøj Kommune

Kommunen oplever i disse år en befolkningstilvækst. Vi er aktuelt omkring 23.000 indbyggere, hvoraf knap en fjerdedel er børn og unge under 18 år. Styrken ved at være en mindre kommune er, at en idé hurtigt kan blive til virkeligheden, uanset hvor i organisationen, vi er placeret.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Stillingerne er fra 1. oktober 2021.

Ansættelsesprocessen

Hvis du er blevet nysgerrig på at høre mere, er du velkommen til at kontakte sundhedsfaglig leder Winnie Damgaard-Iversen tlf. 29413517.

Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 22. august 2021. Ansættelsessamtaler afholdes d. 26. august 2021.

Ishøj Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med en medborgerskabspolitik.

Hvis du vil vide mere om at arbejde i Ishøj Kommune, kan du kigge videre her: http://nyijob.ishoj.dk/ny-i-job.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Ishøj
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Ishøj over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
9. august 2024 1
8. august 2024 1