Chef til Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser, der er visionær og ambitiøs på professionernes vegne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vi søger en institutchef med ambitioner på vegne af de professionsuddannelser, der skal sikre kompetente dimittender til det danske sundhedsvæsen, og som vil være med til at sætte sit præg på udviklingen heraf. Har du lyst til at bidrage til en vigtig samfundsmæssig dagsorden med modighed og nytænkning samt ledelsesmæssig gennemslagskraft? Så er du måske vores kommende institutchef.

Som chef for Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser (ISE) på Københavns Professionshøjskole (KP) kommer du til at indtage en unik position i forhold til at øve indflydelse på de aktuelle reformarbejder inden for to af de helt store sektorer i det danske velfærdssamfund – uddannelsessektoren og sundhedssektoren. Du skal således deltage i samfundsdebat, udvalgsarbejder m.v., og i forlængelse af anbefalingerne fra bl.a. Robustheds- og Sundhedskommissionerne skal du synliggøre ambitioner og retning for instituttets to uddannelser og deres professioner blandt eksterne interessenter og samarbejdspartnere.

Indadtil på KP og på instituttet skal du gå forrest i et fagligt engageret uddannelsesmiljø, hvor vi alle brænder for at uddanne fagprofessionelle til og i samarbejde med praksis. Du skal bidrage til at omsætte de aktuelle reformarbejder og KP’s strategi i tiltag, der giver mening i uddannelserne, samtidig med, at du skal balancere den daglige drift. Dette i tæt samarbejde med din ledergruppe samt instituttets medarbejdere og studerende.

Du bliver chef for landets største sygeplejerskeuddannelse og for den – i omfang – mindre ernæringsuddannelse. Du har ledelsesansvar for seks uddannelsesledere, en forskningsleder og en sekretariatsleder og sammen udgør I instituttets ledergruppe. Du refererer til dekanen for Det Sundhedsfaglige Fakultet og indgår i fakultetsledelsen sammen med dine to chefkollegaer.

Om jobbet
Gennem dine ledere skal du sikre en fortsat høj faglig kvalitet af instituttets grunduddannelser samt forsknings- og udviklingsindsatser. Dit ledelsesansvar omfatter strategiske, faglige, økonomiske og driftsmæssige opgaver samt ledelse af instituttets ledergruppe.

Dine vigtigste fokusområder er:

  • At bidrage aktivt til implementeringen af KP’s nye strategi, der, fra 2024, skal afløse vores nuværende strategi ’Fælles om fremragende undervisning’. I den forbindelse skal du sætte tydelig retning og følge de strategiske indsatser til dørs sammen med din ledergruppe og gennem inddragelse af instituttets medarbejdere
  • At tegne instituttets uddannelser samt forsknings- og udviklingsindsatser både indadtil og i forhold til omverdenen, herunder varetage samarbejdet med eksterne interessenter omkring uddannelsernes udvikling, finansieringen af forskningsprojekter m.v.
  • At lede uddannelserne og instituttet gennem de otte ledere, blandt andet med fokus på et velfungerende arbejdsfællesskab i ledergruppen, hvor I sammen tager ansvar for instituttets udvikling og sætter retning for underviserkollegiet. Desuden ved at understøtte, at instituttets sekretariat spiller relevant ind i instituttets opgaveløsning.
  • At være en aktiv medspiller i fakultetsledelsen på Det Sundhedsfaglige Fakultet, hvor du, i tæt samarbejde med dekanen og dine to institutchefkollegaer, drøfter strategiske indsatser, ledelsesmæssige udfordringer og succeser og har et naturligt rum for videndeling og sparring.

Din profil
Vi gør os følgende forestillinger om din uddannelse og erfaring:

  • Du har solid erfaring fra sundhedssektoren og/eller uddannelsessektoren. Det kan være fra en sundhedsfaglig position på et tilsvarende ledelsesniveau, eller fra en position på et lignende niveau i fx professionshøjskole- eller universitetssektoren.
  • Du har stærk forståelse for de professioner, vi uddanner til, i og sammen med. Særligt vigtigt er det, at du har gennemslagskraft til at opbygge status inden for sygeplejerskeprofessionen.
  • Du har erfaring fra en stilling med ledelse af ledere.
  • Du har stået i spidsen for forandrings-, implementerings- og effektiviseringsprocesser.
  • Du har relevant uddannelse, gerne suppleret med erfaring fra forsknings- og udviklingsområdet. Det er ikke afgørende, at du har en sundhedsfaglig professionsbacheloruddannelse.

Om dine ledelsesmæssige og personlige kompetencer gør vi os følgende forestillinger:

  • Du har store ambitioner på vegne af de uddannelser, der skal sikre kompetente dimittender til det danske sundhedsvæsen, og du vil gerne være med til at sætte dit præg på udviklingen heraf. Både eksternt over for vores interessenter og samarbejdspartnere og internt på KP byder du proaktivt, og med gennemslagskraft, energi og en vis portion modighed, ind med idéer, initiativer og nysgerrighed.
  • Du er dygtig til at navigere i en stor, kompleks og politisk styret organisation og dens omverden af modsatrettede interesser og mangfoldighed af arenaer. Som led heri har du let ved at opbygge og vedligeholde relevante netværk. Du fremstår desuden som en engagerende kommunikator, der repræsenterer KP og instituttets uddannelser med sikker professionalisme.
  • På instituttet indtager du positionen som en stærk chef og rollemodel, der hviler i dit eget lederskab. Gennem din tydelige tilstedeværelse uden for KP bidrager du til at skabe begejstring for kerneopgaven indadtil. Du oparbejder følgeskab ved at sætte tydelig retning, være synlig og nærværende samt gennem involvering. Det gode arbejdsmiljø er vigtigt for dig. Desuden er du robust, tør træffe de upopulære beslutninger og går ind i konflikter ved at være tydelig og transparent.
  • Du trives med at finde løsninger under komplekse omstændigheder. Du har en stor arbejdsmæssig kapacitet og er samtidig dygtig til at sige fra og til at prioritere for dig selv og dine medarbejdere. Du skaber rammer, så du kan uddelegere driftsopgaverne og koncentrere dig om dit strategiske lederskab. Ikke mindst er du positiv og har et godt humør.

Din arbejdsplads
Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser er placeret på Det Sundhedsfaglige Fakultet. På instituttet har vi cirka 4.200 studerende og cirka 200 medarbejdere fordelt på undervisere, administrative medarbejdere og ledere. Vi har uddannelser på tre forskellige fysiske lokationer fordelt på en lokation i Hillerød og to lokationer på Nørrebro i København. Du får en dagligdag i et sprudlende studentermiljø blandt masser af unge mennesker fra mange forskellige uddannelsesretninger.

På KP er vi stolte af at varetage én af velfærdssamfundets allervigtigste opgaver. Vi uddanner fagprofessionelle, der skal lykkes i og sammen med praksis, og det gør vi ved at være fælles om fremragende undervisning. Sammen med resten af KP kommer du til at være med til at omsætte vores ambitioner til handling, der mærkes helt ud i undervisningslokalerne og bliver kulturskabende for den måde, vi skaber uddannelse på.

Du bliver en del af KP’s ledelsesfællesskab, der består af cirka 100 chefer og ledere. På Københavns Professionshøjskole er ambitionen, at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores 6 ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgave i denne ramme.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som institutchef med start den 1. februar 2024.

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200 København N. Du skal forvente også at arbejde fra KP's andre fysiske lokationer.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte dekan Randi Brinckmann på tlf.: +45 51632800.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 07-11-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 46 og 49. Der vil indgå personlighedstest i forbindelse med samtalerne. Der er afsat tid til tilbagemeldingssamtale på testen i uge 47.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København N

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København N over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 14
18. september 2024 15
17. september 2024 14
16. september 2024 14
15. september 2024 16
14. september 2024 16
13. september 2024 16
12. september 2024 14
11. september 2024 14
10. september 2024 14
9. september 2024 16
8. september 2024 16
7. september 2024 16
6. september 2024 16
5. september 2024 16
4. september 2024 15
3. september 2024 15
2. september 2024 12
1. september 2024 12
31. august 2024 12
30. august 2024 12
29. august 2024 12
28. august 2024 10
27. august 2024 10
26. august 2024 8
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 11