Sygeplejersker søges til et spændende psykiatrisk intensivt akut modtageafsnit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Bliver du motiveret af at bruge din stærke faglighed til at tage imod psykiatriske patienter i den mest akutte fase? Vil du samtidig være med til at gøre en forskel, der er afgørende for patientens videre forløb?

Vi byder 2 nye sygeplejersker indenfor på Danmarks første og største lukkede akutte modtageafsnit.

Du vil komme til at arbejde med psykiatriske patienter i den mest akutte fase, der modtages hele døgnet fra vores psykiatriske akutmodtagelse. Patienterne har ofte udfordrende og komplekse problemstillinger, så du vil hurtigt blive skarp til at genkende psykiatriske symptomer.

Hvad kommer du til at lave? Du kommer til at arbejde med akut psykiatrisk sygepleje og specialiseret farmakologisk behandling. Ikke to af vores patienter er ens og det vil blive din fornemmeste opgave at tilrettelægge og udføre individuelt tilpasset sygepleje.

Rammen for vores arbejde er baseret på miljøterapeutiske principper, tilpasset en akut setting. Du vil komme til at tilegne dig og anvende kompetencer til at løse udfordringer, som du kun finder i akutpsykiatrien. Vi tager dagligt selv blodprøver og EKG i afsnittet.

Som kommende kollega vil du blive en del af et tværfagligt team, bestående af social- og sundhedsassistenter, læger, psykologer, socialrådgivere, ergo- og fysioterapeuter, som sammen skal tilrettelægge den bedst mulige akutte pleje og behandling for patienterne, indenfor en indlæggelsestid på maksimalt 7 døgn.

Vi har omorganiseret, og flere af vores medarbejdere er rykket over i vores interventionsteam. Derfor har du nu mulighed for at søge dette spændende og udfordrende arbejde, hvor ikke to dage er ens.

Vi værdsætter, at du:
  • er psykisk robust og kan bevare roen, så du bedst muligt medvirker til at håndtere akutte situationer, herunder aggression
  • kan handle selvstændigt og træffe beslutninger, når det kræves
  • er opsøgende med gode samarbejdsevner og ønsker at udvikle dig på en travl og udfordrende arbejdsplads
  • er positiv og rummer gode sociale kompetencer, som du omsætter overfor patienterne og dine kolleger

Hvorfor skal du søge stillingen hos os? Du får en arbejdsplads med en stor og blandet personalegruppe, som vil hjælpe dig godt i gang under din introduktionsperiode.

Og vi tilbyder dig:

  • Et intensivt læringsmiljø. Hos os får du en grundig oplæring igennem struktureret undervisning. Din nye arbejdsplads vil fungere som et intensivt læringsmiljø, hvor du vil komme til at tilegne dig en særdeles bred viden indenfor det psykiatriske speciale.
  • Et sikkert arbejdsmiljø. Du får mulighed for at arbejde med Safewards med henblik på at nedbringe tvang i psykiatrien og skabe et sikkert arbejdsmiljø, som strækker sig over et halvt år.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingerne er ledige fra den 1. juni 2021 eller efter aftale. Stillingerne er i blandede vagter. Vi arbejder i 12 timers vagter hver 3. weekend, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til hverdagsfri og friperioder.

Hvis vi har fanget din interesse, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Søg stillingen via linket på siden senest mandag den 3. maj 2021
Vi forventer at holde samtaler den 11. og 12. maj 2021

Fakta om Psykiatrisk Center København:

Psykiatrisk Center København undersøger og behandler voksne psykiatriske patienter inden for de almenpsykiatriske områder og dækker store dele af København fra Nordvest til Christianshavn og fra Østerbro til København C.

Centret er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri og geografisk placeret dels på Rigshospitalet, dels Gentofte Hospital dels Frederiksberg Hospital og dels på Bispebjerg Hospital samt i mindre enheder rundt omkring i optageområdet.

Psykiatrisk Center København har tre bydelsrettede afdelinger og en akutmodtage afdeling der inkluderer en psykiatrisk skadestue som behandler patienter fra hele centrets optageområde.

Centret har derudover distriktspsykiatriske centre. Der rådes over et OPUS-team, APH teams, Opsøgende Psykiatriske teams og et opsøgende Ældreteam. Den psykiatriske udrykningstjeneste er også forankret i centret.

Psykiatrisk Center København behandler skizofreni, andre psykoser, depression, mani, neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Herudover har centret en række specialområder så som :

Affektive lidelser, sexologi, angst, OCD, anoreksi, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi, psykoterapi, somatisering og liason, samt ældrepsykiatri og militærpsykiatri.

Centret rummer også Videnscenter for Transkulturel Psykiatri, Viden- og kompetencecenter for Affektive lidelser og Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse, sidstnævnte i samarbejde med PC Amager.

Forskning er højt prioriteret på Psykiatrisk Center København, og der er ansat to professorer, begge tilknyttet Københavns Universitet.

Forskningen på Psykiatrisk Center København er blandt de førende i Danmark og gør sig bemærket internationalt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København NV
  • Mandag den 03. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København NV over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
16. september 2024 12
15. september 2024 13
14. september 2024 13
13. september 2024 13
12. september 2024 14
11. september 2024 14
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 16
7. september 2024 16
6. september 2024 16
5. september 2024 15
4. september 2024 15
3. september 2024 16
2. september 2024 16
1. september 2024 16
31. august 2024 16
30. august 2024 20
29. august 2024 19
28. august 2024 19
27. august 2024 17
26. august 2024 17
25. august 2024 19
24. august 2024 19
23. august 2024 20
22. august 2024 21
21. august 2024 20
20. august 2024 18
19. august 2024 18
18. august 2024 18
17. august 2024 18