Oversygeplejerske til højt specialiseret døgnafsnit for børn og unge med spiseforstyrrelser på Børne- og Ungdomspsyki...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Har du lyst til at være en central drivkraft i den fortsatte udvikling af et velfungerende afsnit med dedikerede medarbejdere?

Vi søger en oversygeplejerske til vores døgnafsnit, der kan sætte den sygeplejefaglige retning og skabe fagligt engagement og motivation hos medarbejderne inden for et speciale med både psykiatrisk og somatisk fokus.

Velkommen indenfor hos B102
Vi er et dag- og døgnafsnit for spiseforstyrrelser, der dækker hoved- og, regionsfunktion samt højt specialiseret funktion for hele Østdanmark for børn og unge i alderen 10-18 år, der har behov for intensiv behandling, primært for anoreksi.

Patientforløbene er komplekse, idet patienterne udover deres svære spiseforstyrrelse og ledsagende somatiske påvirkning, typisk er præget af et bredt spektrum af psykiatrisk komorbiditet samt sociale belastninger.

Vi arbejder i en stærk miljøterapeutisk ramme med gode aktiviteter for de unge, så som ture ud af huset, hjemmedage med kreative aktiviteter, ungegrupper og fysioterapeutisk gruppe.

  • Høj faglighed. Vi er en højt-specialiseret behandlergruppe bestående af speciallæger, specialpsykologer, yngre læger og psykologer samt socialrådgivere. Opgaverne er alsidige. Vi arbejder i teams omkring patienterne med sygeplejersker, pædagoger og skolelærere fra vores interne skole. Derudover indgår fysioterapeut, diætist og økonoma i behandlingen samt et udkørende team. Der er stort fokus på tværfaglighed af høj kvalitet og fokus på uddannelse af vores yngre kollegaer.

  • Et godt arbejdsmiljø. Vi har et godt, positivt og anerkendende arbejdsmiljø, og vi arbejder i rare omgivelser med fokus på både fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

  • Høj grad af forældresamarbejde. Vi har i videst muligt omfang samarbejde med forældrene, der inddrages aktivt i behandlingsforløbene.


Dine ansvarsområder og udviklingsopgaver
Du vil indgå i et ledermakkerpar med oversygeplejersken for dagafsnittet og en meget erfaren afsnitsledende overlæge. I fællesskab skal I præge og tilrettelægge visioner for afsnittet sammen med medarbejderne.

Som vores nye oversygeplejerske bliver din fornemmeste opgave i tæt samarbejde med overlægen at:

  • Støtte og udvikle den enkelte såvel som den samlede personalegruppe i døgnafsnittet i forhold til at løfte kerneopgaven.
  • Sikre den fortsatte trivsel på døgnafsnittet i tæt samarbejde med medarbejderne.

Du bliver leder for, ”miljøgruppen” (sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger og ergoterapeuter), en velfungerende personalegruppe bestående af primært erfarne men også yngre medarbejdere med god energi og lyst til specialet.

Dig som leder
Vi søger en oversygeplejerske med ledelseserfaring og specialeerfaring gerne fra børne- og ungdomspsykiatrien. Ligeledes ser vi gerne, at du har kendskab til forbedringsarbejde og Lean-værktøjer.

  • Du er handlekraftig og struktureret i udførelsen af dit arbejde. Du har flair for overblik, struktur og organisering. Med din gode situationsfornemmelse vurderer du, hvornår der skal skæres igennem, og hvornår der er behov for empati og omsorg.
  • Du har fokus på faglig udvikling. Du er nysgerrig på forandrings- og forbedringsindsatser, og du bidrager med kreativitet og vedholdenhed. Desuden formår du at ”oversætte” forandringer for medarbejderne.
  • Du har stærke samarbejds- og kommunikationsevner. Du er en god samarbejds- og sparringspartner, der er diplomatisk og respektfuld i din kommunikation, og du evner og har lyst til at arbejde tværfagligt.
  • Du kan arbejde strategisk. Du kan tænke strategisk ift. drift- og kapacitetsstyring herunder planlægning af patientforløb og medarbejderressourcer.

Derudover forventer vi, at du kan få en hverdag til at glide – det er altså også på det operationelle niveau, at du skal kunne fungere.Du skal være indstillet på at være stedfortræder for oversygeplejersken i dagafsnittet ved dennes fravær.

Vi tilbyder

  • En spændende stilling på et center præget af faglig stolthed med lyst til udvikling og forandring til gavn for patienter og deres familie.
  • En grundig introduktion, mentorordning og god ledelsesstøtte fra afdelingsledelsen.
  • Et velfungerende afsnit, der stiler efter høj faglig kvalitet i et stærkt tværfagligt miljø.
  • Struktureret ledelsesudvikling og ledelsessparring i tæt samarbejde med afdelingens chefsygeplejerske.


Løn og vilkår
Stillingen er på 37 timer og til besættelse pr. 1. marts 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise ren børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når vi indstiller til ansættelse.

Vil du at vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Annika Rasmussen på 21 77 78 32.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Ansøgningsproces
Send din ansøgning, CV, uddannelsesbevis via linket senest den 22. januar 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 4.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København NV
  • Søndag den 22. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København NV over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. september 2024 16
6. september 2024 16
5. september 2024 15
4. september 2024 15
3. september 2024 16
2. september 2024 16
1. september 2024 16
31. august 2024 16
30. august 2024 20
29. august 2024 19
28. august 2024 19
27. august 2024 17
26. august 2024 17
25. august 2024 19
24. august 2024 19
23. august 2024 20
22. august 2024 21
21. august 2024 20
20. august 2024 18
19. august 2024 18
18. august 2024 18
17. august 2024 18
16. august 2024 19
15. august 2024 19
14. august 2024 19
13. august 2024 17
12. august 2024 17
11. august 2024 20
10. august 2024 20
9. august 2024 19
8. august 2024 19