Klinisk sygeplejespecialist til Øre-næse-halskirurgisk Afdeling på Rigshospitalet pr. 1...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Efter flere års forberedelse er vi i Øre-næse-halskirurgisk og audiologisk afdeling mere end klar til den forestående indflytning i den nye flotte Nordfløj.

Da Nordfløjen er tegnet med det for øje at understøtte sammenhængende patientforløb og arbejdsgange, vil bygningen kunne tilbyde helt nye rammer og muligheder for klinikkens højt specialiserede behandling og sygepleje.

Synes du, at det lyder spændende, og har du ambitioner om at udvikle og gerne også forske indenfor sygepleje, så er her muligheden for en spændende stilling, hvor du sammen med resten af den sygeplejefaglige ledergruppe og stab, skal stå i spidsen for at vi lykkes med at omsætte vores ” Strategi for forskning og udvikling af sygeplejen 2019-23” - og hermed bygge videre på mange års arbejde med forskning - og udvikling til gavn for patienterne i vores højt specialiserede afdeling.

Øre-Næse-halskirurgisk afdeling er Nordeuropas største med 8-9 daglige operationsstuer, et sengeafsnit på 33 senge, et udkørende rehabiliteringsteam samt et stort ambulatorie med 20 daglige stuer, som alle er beliggende i nærhed af hinanden i Nordfløjen. Derudover åbner Afdelingens store øre-balancecenter i Nordfløj 2 i løbet af sommeren 2020. Klinikken diagnosticerer og behandler elektive og akutte patienter i alle aldre med kirurgiske og medicinske sygdomme i ører, næse, bihuler, mundhule, spytkirtler, svælg, struben og halsens bløddele, herunder patienter i kræftpakkeforløb for hoved- og halskræft og komplekser benigne behandlingsforløb.

Lyder ovenstående som dig, kan vi tilbyde:

  • Et meget alsidigt og spændende kirurgisk speciale med stort fokus på sygeplejen i de mange komplekse og højt specialiserede patientforløb i klinikken.
  • Stort fokus på patienternes individuelle behov og en høj sygeplejefaglighed i kerneydelsen
  • En meget tydelig og velimplementeret sygeplejefaglig strategi for forskning og udvikling, med vedvarende fokus på afdelingens læringskultur samt høj prioritering af videreuddannelse og individuelle karrieresamtaler og planer til alle sygeplejersker i klinikken.
  • En afdeling, hvor vi har sikret og fortsat vil sikre en stor faglig udvikling af den kliniske sygepleje bl.a. ved mange forskellige karriereveje i klinikken.
  • Deltagelse i vores 2. sygeplejefaglige ph.d.-forsvar (som er nært forestående) samt tilbud om karrierevejledning og opbakning, hvis du selv har ambitioner om et ph.d.- studie.
  • Som klinisk sygeplejespecialist i Øre-næse-halskirurgisk og Audiologisk klinik får du både et tæt samarbejde med klinikkens mange sygeplejersker i afsnittene, samt en bred vifte af tværfaglige samarbejdspartnere både inden og uden for specialet - nationalt og internationalt, som alle brænder for patientgruppen og den fortsatte udvikling af vores fag.
  • En kultur præget af åbenhed og stor hjælpsomhed, og hvor vi lærer af hinanden både mono- og tværfagligt i et inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø.

Fagligt og personligt kommer du med:

  • Tydelig og ambitiøs sygeplejefaglig profil, og gerne solid kirurgisk og/ eller medicinsk erfaring.
  • Øre-næse- halskirurgisk specialeerfaring er en fordel, men ikke et must - blot du brænder for at sikre og understøtte kerneopgaven i en højt specialiseret afdeling, og har forståelse for kompleksiteten i sygeplejen, så lærer du resten i et veltilrettelagt og individuelt kompetenceforløb i klinikken.
  • Erfaring med undervisning og vejledning på postgraduat niveau.
  • Forskningserfaring og kompetencer gerne inden for såvel de kvalitative og kvantitative forskningsmetoder.
  • Fine formidlingsevner i forskellige fora, mundtligt som skriftligt på dansk og engelsk.
  • Rigtig gode samarbejdskompetencer, ligesom du trives i en forandringspræget hverdag med en lang række forskellige tværprofessionelle samarbejdspartnere.
  • Vi forventer en stor interesse og evner til at igangsætte forandring og implementere nye tiltag og arbejdsgange i sygeplejegruppen, ligesom du har et godt øje for opfølgning og evaluering.
  • Erfaring med at initiere, varetage og implementere udviklings- og forskningsaktiviteter relateret til det postgraduate område.
  • Godt overblik, stort engagement og en løsningsorienteret og organisatorisk forståelse/ tilgangen til opgaverne i klinikken.

Har du lyst til at vide mere om stillingen eller komme og se vores afdeling, er du meget velkommen til at kontakte: Ledende oversygeplejerske Tine Bloch Jensen på 3545 1244 eller klinisk sygeplejespecialist, ph.d. Birgitta Nordenhof Larsen på tlf. 3545 0988.

Ansøgningsfrist er fredag den 20. marts 2020, kl. 12:00.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og kvalifikationer samt aftale om Ny løn.

Stillinger i Øre-næse-halskirurgisk og audiologisk afdeling er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Fredag den 20. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2