Har du ambitioner om at arbejde med børn og unge med kirurgiske sygdomme i ansigt, knog...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Afdeling for Børn og Unge med kirurgiske sygdomme i ansigt, knogler og led – BUKIR 3081-3084 søger pr. 1. juni 2020 eller efter aftale en ny kollega til en fast stilling på 32 timer ugentligt i skiftende vagter samt en 32 timers stilling i et års barselsvikariat i skiftende vagter. Vi arbejder i weekendvagt hver tredje weekend og du tilknyttes et fast weekendrul. Weekenden kan både bestå af 8 og 12 timers vagter.

BUKIR varetager behandlingen af børn og unge i alderen 0-18 år. Afdelingen har 26 sengepladser fordelt på heldøgns senge og dagkirurgi. Ligeledes har vi opvågningsfunktion på nogle patientforløb og et selvstændigt sygeplejeambulatorium. Vi varetager behandlingen af børn og unge inden for fem forskellige kirurgiske specialer:

  • plastikkirurgien, bl.a. børn med læbe- ganespalte. Indenfor læbe-ganespaltekirurgien har afdelingen landsdelsfunktion
  • ortopædkirurgien herunder også traumer og tumor
  • øre-næse- halskirurgien
  • tand- mund- og kæbekirurgien
  • øjenkirurgien

Vi arbejder ud fra værdien om patient- og familiecentreret pleje og som vores nye kollega, vil du blive en del af en personalegruppe, der brænder for at udføre sygepleje af høj faglig kvalitet. At arbejde med børn stiller høje krav til din faglighed. Du skal have et brændende ønske om at gøre en forskel for hver patient og familie og være i stand til at inddrage og integrere forældrene i forhold til viden om deres barn. Ligeledes skal du kunne indgå i og håndtere psykosocial sygepleje til børn og unge samt deres familier, der er i krise.

Vi er en ambitiøs sygeplejegruppe bestående af nye og erfarne sygeplejersker. Alle sygeplejersker har ansvarsområder som understøtter kompetenceudviklingen med det udgangspunkt, at det skaber fagligt ansvar og stolthed at undervise og udvikle sine kollegaer. Derudover prioriteres udvikling af sygeplejen blandt andet med afholdelse af konferencer, kurser og temadage indenfor specialerne og der certificeres løbende i blandt andet CVK, lattergas behandling og opvågningsfunktion ud fra nyeste viden og evidens.

Den kirurgiske sygepleje retter sig mod at skulle håndtere højt specialiserede sygeplejeopgaver, som har en kompleksitet, der kræver en tværfaglig indsats. Dette vedrører alle specialer, hvor der er børn med medfødte sygdomme, børn med svære traumer samt børn der i forbindelse med deres kræftbehandling har behov for kirurgi. Nogle børn følger vi gennem deres opvækst og får en tæt relation til mens andre forløb er kortvarige og strækker sig over enkelte timer.

Som nyansat sygeplejerske i afdelingen bliver man tilknyttet en mentor, som i samarbejde med den assisterende afdelingens sygeplejerske eller den koordinerende sygeplejerske planlægger og sikrer din oplæring ud fra vores introduktions- og oplæringsprogram. Undervejs afholdes statussamtaler og evalueringer for din oplæring med henblik på, at sikre, at du bliver kompetent og tryg i at varetage sygeplejen i afdelingen. Oplæringen tager udgangspunkt i de sygeplejefaglige opgaver, der relaterer sig til afdelingens specialer og du vil over tid blive oplært i alle specialerne i afdelingen. Du skal derfor være indstillet på, at der er mange varierende sygeplejefaglige opgaver at lære, og en høj grad af kompetenceudvikling som du forventes at tage medansvar for.

Ud fra de enkelte specialer vil du dagligt arbejde med blandt andet psykosocial sygepleje herunder støtte og omsorg til den enkelte patient og familie i relation til det at have et barn indlagt. Derudover er fokus for den kirurgiske sygepleje til børn og unge smertevurdering og behandling. Vi inddrager barnet og den unge i forhold til at sikre optimal smertebehandling farmakologisk som nonfarmakologisk. Dertil er den grundlæggende sygepleje gennemgående for alle vores patientforløb.

Det er en fordel, at du har erfaring indenfor et af ovenstående specialer, eller tidligere har arbejdet på en pædiatrisk afdeling. Din introduktion og oplæring vil naturligvis tage højde for dine tidligere erfaringer og skabe grundlag for en vedblivende faglig kompetenceudvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Ønsker du yderlige oplysninger er du velkommen til at kontakte assisterende afdelingssygeplejerske Charlotte Hoffmeyer på telefon 3545 5805 eller afdelingssygeplejerske Anne-Sofie Wezelenburg på telefon 3545 5898.

Ansøgningsfrist den 22. april kl. 12.00. Samtaler afholdes fredag d. 24. april 2020.

Søg stillingen via linket.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Onsdag den 22. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2