Kom og bliv en del af et helt nyt afsnit for Operationsmodtagelsen og Opvågning i visio...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Et afsnit med over 600 års sygeplejerskeerfaring tilsammen er klar til at tage imod dig!

Er du tidligere eller nuværende opvågningssygeplejerske med erfaring og bred faglig viden, og ved du, hvad god kvalitet er? Så er det dig, vi søger til at være med til at skabe vores nye Afsnit for Operationsmodtagelse og Opvågning (OMO) og udvikle nye og optimale rammer for patienter og ansatte.

Vi er allerede nu i gang med at tænke udvidelse af kapaciteten, og vi søger derfor sygeplejersker til faste stillinger pr. 1. juni eller 1. juli 2020 på 32-37 timer ugentligt i skiftende vagter. Du kan forvente at arbejde ca. halvdelen af din arbejdstid i morgenvagter fra kl. 7 eller kl. 9, og den anden halvdel vil være i senere vagter fra kl. 10, kl. 12, aftenvagt eller nattevagt. Du vil få 1-2 weekendvagter på en 8 ugers plan. Vi stræber efter at sikre stor indflydelse på vagtplanlægning.

Alt er nyt, og din rolle er vigtig!
Indflytningen til den flotte Nordfløj på Blegdamsvej er endnu engang blevet udskudt, og OMO har midlertidig bosat sig i Centralkomplekset på Rigshospitalet. Dine første 33 kollegaer er ansat og i fuld sving med forberedelserne. Der arbejdes aktuelt målrettet med blandt andet oplæring, faglighed, samarbejde og organisering – og det er alt sammen noget, vi gerne vil involvere dig i.

OMO tager imod opvågningspatienter i specialerne øre-næse-halskirurgi, tand-mund-kæbekirurgi, øjenkirurgi, ortopædkirurgi, plastikkirurgi og brandsår samt enkelte neurokirurgiske forløb. Udover dette skal OMO også modtage patienter i korttidskirurgiske forløb, hvor patienterne møder i OMO på operationsdagen og sendes hjem igen indenfor 24 timer.

OMO tilbyder dig en stilling, hvor dine kompetencer udfordres af:

  • Fokus på både den grundlæggende og specialiserede sygepleje i patientens og pårørendes perspektiv
  • At sætte en høj faglig standard som grundlag for afsnittets kvalitet af pleje og behandling af patienterne samt fokus på patientsikkerhed
  • En unik mulighed for at være med til at bygge et nyt afsnit op og få det til at virke i nye flotte, lyse fysiske rammer
  • At bidrage konstruktivt med refleksion og løsningsforslag omkring nyetablerede arbejdsgange og indretning
  • At kunne udvise imødekommenhed og gode kommunikationsevner i en nyetableret personalegruppe og skulle indgå i mange tværfaglige sammenhæng
  • At fungere optimalt i nye flotte, lyse fysiske rammer
  • En ny sammensat personalegruppe med stor erfaring, hvor I sammen skal stå for fordeling af patienter på tværs af specialer og kollegaer med forskellige kompetencer.

Vores ambition er at skabe et afsnit, hvor patienterne får veltilrettelagte og smidige patientforløb, der håndterer modtagelse, opvågning og udskrivelse på sikker vis for både indlagte og korttidskirurgiske patienter. Vi ønsker, at patienterne skal føle sig velkomne gennem hele deres forløb i OMO. Vores holdning er, at pleje og behandling bygger på en positiv relation mellem sygeplejerske og patient og med udgangspunkt i det, som skaber værdi for den enkelte patient.

Udover dette ønsker vi sygeplejersker, der er stolte over at være en del at et afsnit med høj professionel standard og tilfredse patienter.

Har du mod på de udfordringer, denne særlige stilling rummer, og har du lyst til at være en del af en opstartsfase med nye patientforløb, nye kollegaer og nye rammer – så glæder vi os meget til at høre fra dig.

Vil du vide mere, kan du se videoen, hvor afdelingssygeplejerske Hanne Trøst Nielsen fortæller om OMO (se video). Du kan læse om klinikken på Rigshospitalet.dk og på Rigshospitalets hjemmeside kan du også læse mere om Nordfløjen.

Du er også velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Hanne Trøst Nielsen på telefon: 35 45 81 66.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Stillinger i Anæstesi- og operationsklinikken er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest.

Frist for ansøgning er den 15. maj 2020. Samtaler afholdes løbende.

For mere information besøg vores hjemmeside på Anæstesi- og operationsklinikken i HovedOrtoCentret.

Om Anæstesi- og operationsklinikken i HovedOrtoCentret
Anæstesi- og operationsklinikken i HOC er ansvarlig for anæstesi og operationsassistance til alle HovedOrtoCentrets og Neurocentrets specialer. Vi lægger stor vægt på høj faglig kvalitet og udvikling af anæstesi- og operationssygeplejen, idet klinikken varetager højt specialiseret behandling af patienter fra hele Danmark.

Den overordnede vision for klinikken er indenfor områderne behandling, forskning, uddannelse og udvikling at være førende i Danmark og på internationalt niveau blandt de bedste. Det er klinikkens kerneopgave at yde operationsassistance og anæstesi til alle kirurgiske specialer i HovedOrtoCentret samt Neurocenteret.

Klinikken driver desuden en Trykkammerfunktion og en Akut Smerteenhed samt bidrager med indsats i TraumeCentret og på det ortopædkirurgiske semi-intensive afsnit. Indenfor neuroanæstesien varetages funktioner inden for neuro-radiologi-interventionsområdet, samt deltager i MR scanninger og ECT-behandlinger. I klinikken er der i alt ansat ca. 350medarbejdere fordelt på flere forskellige faggrupper.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Fredag den 15. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2