Hjerteklapenhed 3153/4 søger fagligt ambitiøse sygeplejersker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

I Hjerteklapenheden tilbyder vi specialiseret kardiologisk og hjertekirurgisk behandling og pleje, til patienter med hjerteklapsygdom.

I Hjerteklapenheden er der 45 engagerede sygeplejersker med et erfaringsniveau der spænder fra novice til ekspert. Enheden har 30 døgnsenge, flere specialistfunktioner og sygeplejeambulatorier. Enheden varetager behandling og pleje i både planlagte og akutte kardiologisk og/eller hjertekirurgisk forløb, til patienter med hjerteklapsygdom som er 18 år og opefter. Teamledelsen består af en afdelingssygeplejerske, en hjertekirurgisk overlæge og en kardiologisk afdelingslæge. Der er tre kliniske sygeplejespecialister tilknyttet enheden.

Vi søger en sygeplejerske pr. 1 juli 2020 eller efter aftale, til en fast stilling på fuld tid (evt. kan der aftales deltid) i blandede vagter. Vi søger en sygeplejerske med kompetencer, motivation og lyst til at arbejde med patienter med hjerteklapsygdom, og som sammen med det øvrige personale er med til at sikre centerets vision om en førende Hjerteklapenhed med høj sygeplejefaglig kvalitet, forsknings- og udviklingsaktivitet.

Om os

Vi motiveres af at lykkes med komplekse patientforløb og finder styrke i at have et tæt samarbejde og sparring med vores kollegaer.

Vi ønsker at levere et sammenhængende patientforløb med høj faglig kvalitet.

Vi er omhyggelige med at finde de bedste muligheder i samarbejdet med hver enkelt patient, og vi har høje ambitioner om at blive endnu bedre.

Vi arbejder sammen om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til den enkelte og hvor ærlighed, åbenhed og medindflydelse er nøgleord.

Har du lyst til at

  • Arbejde i et højtspecialiseret og engageret sygeplejeteam, som sammen udvikler sygeplejen til den samlede gruppe af patienter med hjerteklapsygdom
  • Fokusere på den grundlæggende sygepleje som et væsentligt element i de højt specialiserede behandlingstilbud
  • Finde veje i en kompleks hverdag og unikke løsninger for det enkelte menneske
  • Arbejde selvstændigt med tildelt patientpleje og indgå i makkerpar mhp. faglig sparring
  • Indgå i et team, hvor alle har et ansvar, men også mulighed for involvering i og indflydelse på et højt fagligt niveau og den videre udvikling af sygeplejen
  • Tage ansvar for at vi fortsat udvikler sygeplejen ved aktivt at deltage i teammøder, personalemøder, faglige undervisningstilbud i arbejdstiden såvel som uden for arbejdstiden.

Vi tilbyder dig

  • 1 års oplæringsprogram til såvel det kardiologiske som det thoraxkirurgiske speciale, hvoraf minimum 4-6 uger er introduktion med sygeplejerske makker uden for normering. Introduktionen og oplæringen bliver justeret fortløbende i samarbejde med dig, så det matcher dine kompetencer, dine behov og dine ønsker.
  • Kardiologisk uddannelse og andre relevante uddannelser og kurser.
  • Undervisning, faglige fora og temadage.
  • Mulighed for på sigt at varetage et ansvarsområde, arbejde med et projekt, deltage på Centerets etårige træningsforløb mm.
  • Indflydelse på vagtplanlægning, hvor der tages højde for individuelle behov og ønsker. Vi arbejder i skiftende vagter af 7½ - 8 timer med arbejde hver 3. weekend samt ekstra arbejdsweekend hver 12 uge.

Vi ønsker, at du har

  • Erfaringer, faglig viden og ambitioner som du vil anvende i dit daglige arbejde, og at du meget gerne er i besiddelse af kardiologiske- eller thoraxkirurgiske kompetencer, som kan anvendes i udviklingen af den kliniske sygepleje.
  • Team-ånd, høj ansvarlighed, stor empati, omstillingsparathed, åbenhed for at lære nyt, professionalisme med fokus på kerneopgaven.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd.

Ansøgningsprocedure

Interesserede uanset alder, køn, religion eller andet etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgning og CV sendes via link på denne side senest den 25. maj 2020 kl 9. Samtaler vil blive afholdt i uge 22.

Så vil vi glæde os til at læse din ansøgning. Vil du besøge afdelingen eller læse vores oplæg til stillingsbeskrivelse, så kontakt afdelingssygeplejerske Line Brinch Sonnichsen på telefon 35459611.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Mandag den 25. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2