Stabil og engageret sygeplejerske til fast aftenvagt på intensivt lukket afsnit, C270V,...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du lyst til at arbejde i et velfungerende afsnit, der har fokus på recovery og brugerinddragelse? Så har vi jobbet til dig.

Hvem er vi?
C270V er et lukket psykiatrisk sengeafsnit med plads til 12 patienter, der alle har enestue med eget bad. Vi modtager patienter over 18 år til 70 år med forskellige psykiatriske lidelser bl.a. skizofreni, akut psykose, bipolar lidelse, depression, emotionel personlighedsforstyrrelse, behandlingsdømte samt surrogat varetægtsfængslet.

Vi er et afsnit, der vægter faglighed, det tværfaglige samarbejde, samt samarbejdet med patienter og pårørende højt - positiv og anerkendende tilgang er sat i højsædet.

Vi er optaget af individuel tilrettelagt sygepleje med fokus på den enkelte patients sygdomsbillede og livssituation.

Vi har en engageret medarbejdergruppe med erfarne sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, recovery-mentor, ergoterapeut, fysioterapeut, socialrådgiver og læger.

Vores forventninger til dig
Vigtigst er, at du motiveres af at hjælpe patienter med alvorlige psykiske lidelser og har lyst til at udvikle dig fagligt sammen med dine kollegaer. Vi lægger derfor stor vægt på, at du har lysten og et stort engagement til netop dette speciale, hvor den gode tone, struktur og gode kommunikationsevner er nogle af nøgleordene.

Derudover forventer vi, at du:

  • er en kompetent og velfunderet sygeplejerske, der formår at bruge din faglighed og personlighed i din tilgang til sygepleje og omsorg for patienterne
  • er stabil og har en engageret og professionel tilgang til dine arbejdsopgaver og udviklingen af sygeplejen på afsnittet
  • er god til at aflæse signaler, kropssprog og situationer og handler intuitivt og fagligt ud fra disse indtryk. Du er tydelig og respektfuld i din kommunikation
  • er empatisk og tålmodig. Vi hjælper folk med at forbedre, forstå og forandre deres liv. Derfor er det vigtigt, at du er tålmodig i din relation til patienten og udviser forståelse for de udfordringer, de møder i hverdagen.

Hvad skal du lave?
Du vil være med til at opbygge en god og personlig relation til patienterne, så de føler tryghed og at deres forløb bliver håndteret med blik for deres individualitet. Konkrete opgaver vil desuden være:

  • tværfaglig koordination med patienten i fokus og med blik for patientens behov – både psykiatrisk og somatisk
  • at arbejde ud fra en kognitiv miljøterapeutisk tilgang i hverdagen
  • at være sparringspartner for ansvarshavende læge og samtidig en af de primære kilder til værdifuld information om patientens tilstand i forståelsen af patienternes behov
  • at være med til at uddanne og vejlede social- og sundhedsassistentelever samt sygeplejestuderende i klinikken.

En stor del af dine arbejdsopgaver vil være at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære for patienterne i vores fællesarealer samt at støtte og sætte patienterne i gang med at deltage i meningsfyldte aktiviteter. Det kan fx være kreative sysler, motion og afslappende/meditative øvelser som forberedelse til en god nattesøvn.

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?
Hos os vil du få de mest hjertevarme, videbegærlige, omsorgsfulde, humoristiske og positive kolleger, der vil gøre alt for at få dig til at føle dig velkommen og til at få dig til at føle dig klædt på til at varetage jobbet. Vi er en god blanding af kvinder og mænd i alle aldre, og vi kan lide at være sociale efter arbejdstid.

Vi tilbyder:

  • Et grundigt introduktionsforløb. Er du nyuddannet eller ny i psykiatrien, vil du få et undervisningsforløb i psykiatrien, der strækker sig over et år – Godt på vej i psykiatrien. Du får en mentor, løbende undervisning og supervision.
  • Udvikling til den enkelte. Du får løbende mulighed for at udvikle dig fagligt bl.a. gennem kurser. Se vores mange karrieremuligheder her. https://region-hovedstaden-ekstern.23video.com/sygeplejerske-i-psykiatrien-bliv-1
  • Et sundt arbejdsmiljø. Vi lægger vægt på den enkelte medarbejders medindflydelse og medansvar og et godt arbejdsklima. Sidste år fik vi en god Trivsel Op rapport og vores løbende personaletrivselsmålinger er også flotte.

Vi arbejder dedikeret med nedbringelse af tvang og bæltefikseringer, løftestangen er de sidste års kulturændring, kompetenceudvikling, høj faglighed og tværfagligt samarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes fortinsvis i aftenvagter i en 5-2 ordning med weekendvagt hver anden weekend. Ansættelse er efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse den 1. juli 2020 eller snarest muligt

I forbindelse med ansættelse, indhenter vi referencer.

Obs afsnittet ligger tæt på bus, metro og der er gode og gratis parkeringsforhold.

Interesseret?
For yderligere information eller spørgsmål kan du kontakte afdelingssygeplejerske Cecilie Vinther Kistrup på tlf. 38 64 38 20 eller [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg stillingen via linket på siden senest onsdag den 3. juni 2020

Vi indkalder til samtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Onsdag den 03. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2