Bliv ”god til blod” på landets største og mest specialiserede afdeling for blodsygdomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du videreudvikle dine sygeplejefaglige kompetencer, og vil du arbejde et sted hvor instrumentel og højt specialiseret sygepleje går hånd i hånd med varetagelsen af patienternes pædagogiske og psykosociale behov – så har du muligheden nu! Vi har lige nu brug for erfarne og specialiserede sygeplejersker, der vil være med til at sikre vores hæmatologiske patienters pleje og behandling af højeste kvalitet, og som er motiverede for at arbejde med sygeplejen til denne patientgruppe. Dette sammen med et erfarent og dedikeret tværfagligt hold af sygeplejersker, læger, sekretærer, farmakonomer og specialister; alle med stor faglig interesse og motivation for netop det hæmatologiske speciale.

Afdeling for Blodsygdomme

Afdeling for Blodsygdomme er en internationalt anerkendt og højt specialiseret afdeling, hvad angår udred­ning og behandling af forskellige typer af blodsygdomme, herunder knoglemarvstransplantation, akut leukæmi, lymfekræft og også godartede behandlingskrævende blodsygdomme. Vi er førende i nye og effek­tive behandlinger, der målrettet går ind og rammer kræftcellen inklusive forsøgsbehandlinger, hvor nye stoffer kan tilbydes patienter, inden de bliver alment tilgængelige for alle. Vi har omfattende forskning i afdelingen inden for mange blodsygdomme. Vores afdeling består af en akutmodtagelse for egne patienter, to sengeafsnit, fem ambulatorier, og vi søger sygeplejersker til både sengeafsnit og ambulatorier.

I afdelingen kommer der patienter i aldre alle, og relativt flere unge og yngre kræftpatienter. Afdelingen har sit eget fællesrum for unge patienter med kræft i alderen 15-19 år. Der er ansat en ungekoordinator og social­pæda­gog, og der er tilknyttet flere sygeplejersker fra de forskellige afsnit: Se mere her: Instagram @kraeftvaerket.

Blodsygdomme – et nørdet og teknisk speciale med patienten i fokus

Blodsygdomme kan både være af akut og kronisk karakter, og vores patientforløb kan derfor både være intensive og korte, og strække sig over en lang periode. Det hæmatologiske speciale er kendetegnet ved involvering af mange andre specialer, idet blodsygdomme påvirker mange af kroppens andre livsvigtige funktioner. Der er således rig mulighed for at nørde og dygtiggøre dig helt ned til mindste detalje:

”Hæmatologi er vanvittig nørdet, og det er et speciale, der rummer alle aspekter af sygeplejen. Her kan du dygtiggøre dig inden for palliation, akut sygepleje og helt basal sygepleje til alvorligt syge patienter” Signe, afdelingssygeplejerske.

Helt konkret bliver du særlig dygtig til en bred vifte af instrumentel og akut sygepleje som f.eks. at administrere antibiotika, blodtransfusioner og kemoterapi samt anlæggelse af PVK, KAD og sonde. Samtidig får du en vigtig rolle ift. at støtte, vejlede og samarbejde med patienter og pårørende i de alvorlige forløb. Om det fortæller en sygeplejerske:

”Jeg holder enormt af alsidigheden i opgaverne og plejen af vores patienter. Min arbejdsdag spænder vidt, og jeg kan det ene øjeblik stå og anlægge et PVK eller et kateter, og det næste sidde i en samtale om den sidste tid med en døende patient” - Betina, sygeplejerske.

Din hverdag hos os

Hverdagen tilrettelægges ud fra makkerpar og sammen med et tværfagligt team, der alle er fælles om pleje og behandlingen af patienter, herunder farmakonomer, SOSU’er, sekretærer og læger. Som sygeplejerske er det dig, der vejleder, underviser og guider patienterne og de pårørende i deres behandlings- og udred­ningsforløb – og du koordinerer, planlægger og varetager udskrivelser samt akutte indlæggelser af egne patienter. Du får en vigtig rolle ift. at indgå i vigtige relationer med vores patienter og de pårørende – men også i forhold til gode tværfaglige kollega­fællesskaber.

Vi tilbyder dig

Vi har et godt arbejds- og læringsmiljø, og har et stort fokus på, at vi alle lærer sammen, med og af hinanden – uanset om man har været her kort eller lang tid. Som ny kollega tilbyder vi dig en god og grundig start til vores afdeling og speciale, hvor sygeplejefag udvikling og forskning er en stor del af vores hverdag. Derudover kan du se frem til:

  • Et planlagt introduktionsforløb med intro- og oplæringsansvarlige sygeplejersker, hvor forløbet tilpasses de kompetencer du kommer med og har brug for fremadrettet. I introforløbet indgår du ikke som en del af vores normering.
  • Et grundkursus i hæmatologisk sygepleje og simulationstræning i akutte situationer.
  • Fælles og kontinuerlig refleksion med kliniske sygeplejespecialister, hvor emnet kan være et kom-pliceret patientforløb, nye tiltag i sygeplejen, nye behandlinger etc.
  • Kemokursus, så du kan administrere kemoterapi samt vejlede og undervise patienterne
  • Mulighed for at arbejde med udvikling af sygeplejen ved fx deltage på nationale og internationale kongresser, eller blive resurseperson indenfor et interesseområde og undervise dine kolleger

Bliv en del af en spændende arbejdsplads

Vi kan tilbyde dig eller en gruppe af dig og dine sygeplejekolleger et job i vores fælles afdeling, der er præget af stærk faglighed og et godt samarbejde mellem alle faggrupper.

Vi mangler nye sygeplejerskekollegaer fra den 1. september 2021 eller efter aftale til fast ansættelse.

Er du blevet nysgerrig, og vil du gerne vide mere om fx. mødetider, vagter og weekendarbejde? Så skal du ende­lig kontakte afdelingssygeplejerske i sengeafsnittet Sisse Krogh Hansen på 35 45 11 49 eller afdelingssyge­plejerske i vores ambulatorium Betina Van Overeem på 38 68 15 36. Ring også hvis du har lyst til at møde os og høre nærmere om dét at være sygeplejerske i afdelingen og de daglige opgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Løn- og Takstnævn.

Du kan også få en fin introduktion til afdelingen her og se med på afdelingens instagram profil @afdelingforblodsygdomme.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Lørdag den 14. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2