SYGEPLEJERSKER TIL AFDELINGEN FOR INTENSIV BEHANDLING AF NYFØDTE OG MINDRE BØRN, RIGSHOSPITALET

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Juliane Marie Centret

Har du lyst og kompetencer til at arbejde med familiecentreret og udviklingstilpasset sygepleje i Afdelingen for Intensiv behandling af nyfødte og mindre børn?

Vi har fået en opnormering og har fire stillinger til besættelse pr. d. 1. oktober 2021 eller efter aftale.

Om afdelingen
Afdelingen for Intensiv behandling af nyfødte og mindre børn er Danmarks største og højest specialiserede neonatalafdeling (niveau IV) med integreret NICU- og PICU-funktion - med plads til 33 børn og deres familier. Vi er specialister i pleje og behandling af ekstremt for tidligt fødte børn, intensiv behandling af syge nyfødte samt præ- og postoperativ behandling af nyfødte børn med medfødte misdannelser. Vi varetager desuden ECMO-behandling (extra corporeal membrane oxygenation) samt intensiv pleje og behandling af børn op til 2 år. Vi har et transporthold, som henter kritisk syge børn til Rigshospitalet fra landets øvrige hospitaler samt fra Færøerne og Grønland.
Afdelingen er - som en af de første neonatalafdelinger i Europa - NIDCAP certificeret (Newborn Individualized Developmental Care and Assesment Program), og vi arbejder frem mod at blive nationalt NIDCAP-træningscenter som en del af vores strategi.
Vi arbejder tværfagligt ud fra familiecentrerede principper i et tæt partnerskab med forældre og familier. Forældre er en integreret og helt naturlig del af pleje og behandling af vores patienter.
I 2025 flytter afdelingen ind i den nye hospitalsbygning: ”BørneRiget”, som vil danne rammen om fremtidens børn, unge, gravide og deres familier på Rigshospitalet.

Vi har mere end 200 ansatte i afdelingen, heraf sygeplejersker, læger, sekretærer, bioanalytikere og serviceassistenter. Vi er en fagligt meget engageret personalegruppe, der arbejder ud fra tværfaglige mål for pleje og behandling.
De omkring 150 sygeplejersker er specialiseret i to teams, Team Matur og Team Præmatur. Hvert team ledes af en afdelingssygeplejerske, en assisterende afdelingssygeplejerske og to sygeplejevejledere. Vi har fokus på forskning og udvikling af sygeplejen med kliniske sygeplejespecialister, hvoraf en er forskeruddannet og to er ph.d. studerende.

Team Præmatur varetager intensiv pleje og behandling af præmature børn op til 34. gestationsuge og deres familier. Teamet har specialfunktion for børn født ekstremt for tidligt.
Team Matur varetager intensiv pleje og behandling af børn født fra 34. graviditetsuge og op til 2 år. Teamet har specialfunktion for mature børn med hjertemisdannelser, lungesygdomme, medfødte børnekirurgiske og neurologiske lidelser samt intensiv behandling af kritisk syge børn ud over neonatalperioden (PICU).

Vi ønsker sygeplejersker, der:

  • har engagement og lyst til at skabe den bedste afdeling for svært syge nyfødte og mindre børn, deres familier og personale ud fra familiecentrerede principper
  • har en åben, engageret og nysgerrig tilgang til sit arbejde
  • trives med et tempofyldt og vekslende arbejdsmiljø
  • har interesse i faglig udvikling og forskning
  • trives med skiftende arbejdstider og vagter
  • har lyst og overskud til at udvikle afdelingens faglige såvel som sociale miljø

Vi tilbyder
En stilling som sygeplejerske i en velfungerende intensiv afdeling og med et spændende speciale, hvor der er et stort fagligt engagement hos alle medarbejdere om at gøre en forskel for de familier, der har behov for afdelingens ekspertise. Vi tilbyder et uddannelsesforløb, bygget op over et struktureret oplærings- og kompetenceudviklingsprogram med mentorordning, hvor intensiv specialuddannelse for sygeplejersker indgår. Kompetenceudviklingen tager afsæt i den systemiske tankegang med nøgleord som anerkendelse, nysgerrighed, feedback, refleksion og fortællinger.
De daglige opgaver løses i et tæt kollegialt mono- og tværfagligt samarbejde. Vi har i det daglige stort fokus på at opretholde et arbejdsmiljø med en høj grad af psykologisk tryghed samt give, modtage og efterspørge feedback.

Har du spørgsmål til stillingen?
Du er velkommen til at kontakte:

  • Afdelingssygeplejerske, Team Matur, Maria Scheutz,
    tlf.: (+45)35456945, mail: [email protected]
  • Afdelingssygeplejerske, Team Præmatur, Signe Hjuler la Cour Mathiesen,
    tlf.: (+45)35456274, mail: [email protected]
  • Ledende oversygeplejerske Sanne Allermann Beck,
    tlf.: (+45)35450931, mail: [email protected]

Yderligere information kan fås via følgende links: Neonatalafdelingen, Rigshospitalet samt BørneRiget.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn forhandles efter gældende overenskomst.
Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 10. august 2021.
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted d. 13. og 16. august 2021.
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1