Vikarstilling: Rigshospitalets onkologisk ambulatorium for patienter med brystkræft søger 1 sygeplejerske til en 37 t...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København Ø

Ansøgere med onkologisk erfaring og kursus i håndtering af kemoterapi vil blive foretrukket men er ikke et krav.

Vi er et stort velfungerende ambulatorium med høj faglighed, godt arbejdsmiljø og mange års anciennitet blandt vores ansatte, med en bred repræsentation i alle aldersgrupper. Ens for os alle er, at vi brænder for arbejdet omkring patienter med brystkræft. Omsorg og udvikling er nøgleordene i forhold til sygeplejen og behandlingen til patienterne.

Sygeplejerskerne i ambulatoriet mødes hver morgen til undervisning, faglig sparring og erfaringsudveksling.

Sygeplejerskerne i ambulatoriet indgår i et tværfagligt samarbejde med de læger og sekretærer, der er tilknyttet vores team. Hver tirsdag mødes vi til tværfaglig konference.

Vi er opdelt i mindre grupper. Alle patienter har en kontaktsygeplejerske og -læge således at patienterne ser færrest mulige personaler, når de er i forløb hos os. Patienterne indgår i forskellige protokoller, som led i at forbedre behandlingen til patienterne.

Opgaverne i ambulatoriet er mangeartede og kan bl.a. fordele sig på følgende områder:

  • Sygepleje til kvinder og mænd, der er opereret for brystkræft og som skal have efterbehandling i form af kemoterapi, antistofbehandling, eller anti-østrogenbehandling. Denne behandling er med til at helbrede hovedparten af patienterne. Sygeplejersken varetager sammen med lægen informationen ved den første samtale, giver kemobehandlinger og varetager den sygepleje, der relaterer sig til behandlingerne. Fokus vil her være afhjælpning af bivirkninger, den psyko-sociale omsorg og senere fokus på tilbagevending til hverdagslivet efter endt behandling.
  • Samarbejde med klinisk forsknings enhed ved protokollerede behandlinger.
  • Sygepleje til patienter med tilbagefald af deres brystkræft, som enten får kemoterapi eller anti-hormonbehandling. Disse patienter kan have et forløb, der strækker sig over flere år. Sygeplejen til patienter er kompleks og kræver, at du som sygeplejerske kan mestre det kommunikative omkring den svært syge patient og kan inddrage de tværfaglige samarbejdspartnere, så patient og pårørende oplever at få den nødvendig støtte.
  • Nogle behandlinger gives i 2-personers grupper og her er undervisning og vejledning en del af sygeplejeopgaven.
  • Vurdering af og konsultationer med akutte patienter før evt. indlæggelse i sengeafdeling.
  • Telefonkonsultation med henvendelser fra vores patienter.
  • Administrativt arbejde i form af dokumentation, opfølgning på indgåede telefonopkald og koordinering af forløb herunder primærsektor og Palliative enheder, samt opgaver relateret til ansvarsposter.

Derudover arbejdes der i høj grad med at udvikle sygeplejen ud fra evidens, kliniske retningslinjer og de undersøgelser, der foretages lokalt og i nationalt regi. Vi arbejder i høj grad udviklingsorienteret og alle sygeplejersker har udviklingsfunktioner ift. deres kompetencer til gavn for eget team og afdeling. Vi har stor fokus på struktur og fælles retningslinjer således at patientbehandling er af højst mulig kvalitet. Aktuelt har vi bl.a. projekter indenfor ikke-motionsvante patienter med brystkræft, pårørendestøtte, støtte til børn med syge forældre mm.

Vi ønsker os en kollega der:

  • Meget gerne 2 års klinisk erfaring.
  • Er fagligt engageret og har erfaring med pleje og behandling af onkologiske patienter.
  • Trives godt med at være i et afsnit, hvor patienten er omdrejningspunktet.
  • Arbejder udviklingsorienteret.
  • Arbejder struktureret og kan prioritere sin arbejdsdag.
  • Arbejder selvstændigt og kan sparre og reflekterer i mindre teams.
  • Evner at arbejde i og tillære sig nye it-systemer.
  • Ønsker med sit engagement at medvirke til et godt arbejdsmiljø.

Alle nye sygeplejersker får en oplæringsmakker og følger et struktureret introduktions- og oplæringsprogram tilpasset dine kompetencer. Vi har fora for nyere ansatte hvor supervision med en psykolog er en del af dette koncept. Vi kan garantere dygtige og engagerede kolleger, der er villige til at lære fra sig, og som vil tage godt imod dig og din viden og erfaringer. Du bliver en del af et ambulatorium, hvor vi også gerne prioriterer sociale arrangementer.

Arbejdstiden er hverdage fra kl. 8-15.30 (weekend lukket). Der vil være vagter til enten kl. 17.00 eller kl. 18.00 ca. hver 2 uge.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Løn- og Takstnævn. Se stillingsbeskrivelsen her.

Du er velkommen til at ringe og høre mere om stillingen hos: Afdelingssygeplejerske Ulla Breitenstein Mathiesen tlf. 35459809 eller assisterende afdelingssygeplejerske Annia Windinge tlf. 35458063.

Ansøgningsfrist 23/8 2021 kl.8.00.

Samtaler forventes afholdt d. 24/8 21. Obs at denne dato er tæt på ansøgningsfristen.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Mandag den 23. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1