Drømmer du om at arbejde med det ældrepsykiatriske speciale, hvor du kan sætte hele din sygeplejefaglighed i spil?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Hvis du vil hjælpe os med at behandle både krop og sind hos ældre psykiatriske patienter, så vil vi glæde os til at høre fra dig. ”Når man arbejder i 6402 bliver man aldrig dum på sygeplejen – man holdes ajourført med alt”

Susanne, klinisk sygeplejespecialist og klinisk vejleder

Når du arbejder med ældre psykiatriske patienter, bruger du viden og kompetencer fra psykiatrien OG somatikken. Vi ser på en holistisk sammenhæng mellem krop og sind. Dine kommunikative færdigheder bliver udfordret, da patienterne kan have kognitive udfordringer.

Du skal hele tiden forholde dig til de enkelte forløb, som er meget forskellige. Derfor bliver du udfordret på dine observationer og udredning.

Velkommen indenfor hos afsnit C6402
Du bliver en del af et ældrepsykiatrisk døgnafsnit, der er normeret til 14 psykiatriske patienter fra 70 år og op. Vores patienter har et bredt spænd af psykiatriske lidelser, herunder paranoid skizofreni, bipolar lidelse, depressioner, adfærdsforstyrrelser.

Indlæggelsestiden spænder fra ca. 2 uger til en stabiliserende indlæggelse op til et halvt år i mere komplekse forløb.

Grundet patienternes alder, lever nogle også med diverse somatiske lidelser, fx diabetes, hjertelidelser, parkinsons sygdom mv.

Hvad bliver din rolle? Du bliver fast kontaktperson for 2-3 patienter. Du samarbejder med dine kolleger om at lave gode patientplaner og fordele opgaverne.

Konkret bliver nogle af dine vigtigste opgaver at:

  • deltage i stuegang og holde samtaler med patienter
  • relationsarbejde, hvor du skaber en alliance med patienten for at nå til enighed om behandling
  • varetage bred medicinsk behandling
  • observere symptomer og deltage i udredning
  • koordinerende arbejde ifm indskrivning/udskrivning
  • sørge for at lave en god og tydelig udskrivningsplan for patienten, så vi kan overdrage patienten bedst muligt
  • bidrage til forbedrings – og udviklingsarbejdet i afsnittet

Der vil være fokuserede behandlingsforløb, som varierer i længde, og akutte forløb.

Nysgerrig og fagligt funderet sygeplejerske Vi søger en kollega, der:

  • Er nysgerrig overfor patienterne. Det falder dig nemt at tale med mennesker, og du foretrækker samtale for at forstå, hvordan patienterne er endt i den situation.
  • Kan reflektere fagligt. Patienterne har ofte en historie med mange typer behandlinger, så du skal være grundig og reflekterende, når du udreder og ser på hvilke parametre, I skal rykke på sammen.
  • Har empati. Du har lyst til at arbejde med nogle af de mest sårbare og udsatte grupper i vores samfund.Derfor er det vigtigt, at du kan sætte dig ind i andres livssituationer.

Vi har så meget erfaring i afsnittet, som vi er klar til at dele ud af. Hvis du går til opgaven med et åbent og positivt sind, så lærer du det, når du starter hos os, og vi glæder os også til at få nye perspektiver, viden og kompetencer ind i afsnittet.

Hvad siger dine kommende kolleger? ”Der er plads til alle og plads til at man kan debattere og tale om hvad der foregår i personalegruppen” Susanne, klinisk sygeplejespecialist og klinisk vejleder

”Der er trygt og plads til at sige ting. Vi har det godt i personalegruppen og er rummelige – vi har det sjovt sammen”

Ida, SSA og vedligeholdelsesinstruktør

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?
  • Vi sørger for at klæde dig godt på til opgaven. I løbet af dit introduktionsforløb får du rig mulighed for at fylde nye redskaber i din værktøjskasse. Du får engod introduktion til afsnittet, patientgruppen og de udfordringer og muligheder der er på et ældrepsykiatrisk afsnit.
  • Du får en bred faglighed indenfor somatikken, psykiatrien og administration. Du bliver involveret i både akutte forløb, deeskalering og arbejdet med at forebygge tvang. Vi er gode til at reflektere over vores daglige arbejde, og er altid åbne for at gøre tingene på en ny og smartere måde.
  • Bliv en del af et specialafsnit med høj trivsel. På vores afsnit er vi en blanding af meget erfarne og mindre erfarne kolleger. Vi er glade for vores hverdag, hvor humoren fylder en del, og vi har forskellige tilgange til jobbet.

I afsnittet har vi aktuelt fokus på følgende forbedringstiltag: patientinddragelse i behandlingsplan, eftersamtaler, deeskalerende handlinger, safewards, den gode udskrivelse og indlæggelse samt tiltag ift. at gøre dokumentationen enklere.

Er du interesseret? Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Alice Mølgaard på 3034 5135.

Løn- og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse den 1. december eller efter aftale.

Du bliver ansat i blandede vagter med vagt hver 2. weekend i faste weekendhold, der gør, at I får et godt forhold til hinanden og trives godt i holdene.

Søg stillingen senest den 20. oktober 2021

Vi holder samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen udløber.

Fremtidens Psykiatri på Bispebjerg

Psykiatrisk Center København står over for en kompleks og spændende forandring. I de kommende år samler vi centret fysisk og organisatorisk i et funktionelt, lyst og imødekommende nybyggeri på Bispebjerg, som er designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur- Ny Psykiatri Bispebjerg.

Indflytningen foregår i faser. I 2022 flytter afsnit ind fra Bispebjerg og Rigshospitalet som betyder, at den psykiatriske akutmodtagelse, to akutte modtagerafsnit samt to intensive afsnit samles i Ny Psykiatri Bispebjerg. I 2024 flytter yderligere afsnit ind fra Gentofte-matriklen og Frederiksberg-matrikel.

Da indflytningen sker i faser og centret skal fraflytte Rigshospitalsmatriklen i 2022 vil nogle afsnit og enheder oplever at skulle bo midlertidigt i nyrenoverede bygninger på vores Frederiksberg-matrikel. Der vil i en årrække dermed fortsat være sengeafsnit, forskning og ambulatorier på Frederiksberg-matriklen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Onsdag den 20. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en ny kollega til attraktiv stilling som opvågningssygeplejerske på anæstesiafdeling 4013 med specialer indenfor gynækologi, obstetrik og børnekirurgi. Tæt oplæring, attraktivt arbejdsmilj..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København NV

    Ortopædkirurgisk Infektionsafsnit M4 søger sygeplejerske til fast stilling 32-37 timer/ugentlig i skiftende vagter med arbejde hver 3. weekend. På længere sigt vil det være muligt at få en uge fri .
    • Sygeplejerske
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 3
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 2
11. juni 2024 1
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3