Slå til nu! Sidste ledige stilling som sygeplejerske til dag- og aftenvagt på velfungerende lukket psykiatrisk afsnit...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

”19.1 er den mest velfungerende afdeling, jeg som læge har arbejdet på. Personalegruppen har en høj faglighed, et kæmpe engagement i patienterne og det tværfaglige arbejde er givende - alle faggrupper byder ind med respekt og interesse for hinanden og for at gøre stemningen god og professionel. Som læge glæder man sig til sin stuegang på 19.1, man ved man vil blive udfordret, støttet og bakket op af sine kollegaer” – Læge på 19.1

Lyder det som noget for dig? Så læs videre.

Hvem er vi?
Afsnit 19.1 er et intensivt psykiatrisk døgnafsnit med plads til 12 patienter med alle typer af psykiatriske diagnoser. Vi modtager vores patienter fra akutmodtagelsen i BBH og patienterne kan være frivilligt indlagt eller underlagt tvang eller retslige foranstaltninger.

Dine kommende kollegaer er grundlæggende ordentlige og virkelig dygtige mennesker, der alle har det til fælles, at vi brænder for at gøre en forskel for vores patienter!

”I har en tværfaglig personalegruppe, der bruger det meste af tiden hos patienterne (og ikke på kontoret).
I udstråler, at I vil patienterne, og man får en følelse af ægte omsorg. Som pårørende har jeg følt mig set, hørt og inddraget.”
– Pårørende til patient på 19.1

Vi arbejder målrettet med nedbringelse af tvang ved aktiv inddragelse af vores patienter og deres pårørende samt fokus på træning af personalets kommunikative og deeskalerende færdigheder.

Vi passer godt på hinanden og har kontinuerligt fokus på sikkerhed, trivsel og arbejdsmiljø.

Vi er langt i implementeringen af Safewards, og i løbet af de kommende år vil alle medarbejdere blive uddannet indenfor Kognitiv Adfærds Terapi ligesom vi skal i gang med implementering af Patientforløbsbeskrivelsen under indlæggelse.

Vi har faste sygeplejersker om natten, og du vil derfor primært arbejde dag og aften. Vi har desuden faste afte trisser, så du altid har en erfaren sygeplejerske kollega at sparre med i dine aftenvagter.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
Du vil indgå i en energisk og dygtig, tværfaglig personalegruppe bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, socialpædagoger, psykolog, recovery mentor og læger. Derudover har vi fast ergoterapeut, fysioterapeut og socialrådgiver, der kommer i afsnittet flere gange ugentligt. Desuden vil dit arbejde blandt andet byde på følgende:

  • Du vil blive fast kontaktperson for 2-3 patienter
  • Planlægning og iværksættelse af miljøterapeutiske aktiviteter, social færdighedstræning og fysiske aktiviteter under hensyntagen til patienternes ressourcer og udfordringer
  • Stuegang, medicinadministration, netværksmøder, pårørendeinddragelse og samarbejde med Distrikt/F-ACT
  • Kvalitets- og forbedringsarbejde på afsnittet og på sigt ansvaret som nøgleperson for et eller flere af afsnittets forskellige projekter
  • Afhængig af dine kompetencer og interesse kan du varetage undervisning og sidemandsoplæring af kollegaer, studerende og elever
  • Efter oplæring vil du være ansvarshavende dine i arbejdsweekender.

Hvem er du?

Du er selvfølgelig en fagligt dygtig sygeplejerske, og har du endnu ikke erfaring fra psykiatrien, står dine kommende kollegaer klar til at hjælpe dig med at blive klædt godt på til opgaven.

Vi lægger vægt på, at du har lysten til at arbejde med netop denne målgruppe, at du kan samarbejde med andre, at du er ansvarsfuld og mødestabil og ikke mindst at du sætter en ære i at møde andre med respekt og ordentlighed.

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?

”I kan noget unikt, og i går talte jeg med en anden pårørende, der har en tilsvarende oplevelse fra jeres afdeling.” - Pårørende til patient på 19.1

Udvikling til den enkelte. Du kommer på et individuelt tilrettelagt introduktionsprogram ud fra dine behov og kompetencer.

Er du ny i psykiatrien, vil du desuden blive tilmeldt kurset ”Godt på vej i psykiatrien”, kurser i konflikthåndtering og løbende vedligeholdelsestræning. Vi vil gerne have, at vores medarbejdere trives og udvikler sig. og i den forbindelse tilbyder vi spændende karriereveje. Se eventuelt denne video, hvis du er nysgerring: https://region-hovedstaden-ekstern.23video.com/sygeplejerske-i-psykiatrien-bliv-1

Vi ved hvor vigtigt det er, at arbejdsliv og privatliv hænger fornuftigt sammen. Du får derfor indflydelse på din vagtplan, med en fast grundplan og med arbejde hver 2. eller 3. weekend

Du vil i den første tid af din ansættelse få tilbudt mentorordning med to mere erfarne kollegaer

Vi arbejder kontinuerligt på at sikre et trygt og sikkert arbejdsmiljø, og vores målrettede indsats ses på vores flotte trivselsmålinger.

Ønsker du at vide mere om stillingen?
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lisbeth Kristensen på 4010 1645 eller mail: [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for ny løn.

Der er tale om 1 fast stilling som sygeplejerske i blandede vagter med ansættelses start den 1. april 2022 eller efter aftale.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Søg stillingen via link senest onsdag den 23. februar 2022
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Onsdag den 23. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2