Er du sygeplejerske med somatisk erfaring, og vil du være med til at sikre et længere og bedre liv til patienter med ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi er et nyopstartet team for somatisk sygdomsopsporing, der har til opgave at forbedre opsporingen af somatisk sygdom hos patienter i psykiatriske ambulatorier, og understøtte opstart af behandling hos praktiserende læge. Hos os får du selvstændigt ansvar for somatisk sygdomsopsporing på patienterne. Hvis det lyder som noget for dig, så læs med her!

Et nyt team

I Region Hovedstadens Psykiatri har vi etableret et nyt team for somatisk sygdomsopsporing. Vi har til opgave at forbedre opsporingen af somatisk sygdom hos patienter i de psykiatriske ambulatorier, samt at understøtte opstart af relevant behandling hos den praktiserende læge.

Teamet består lige nu af en projektleder, en lægelig teamleder, en sygeplejerske og en praktiserende speciallæge konsulent.

Selve indsatsen består af to integrerede spor – et sygeplejerskespor og et lægespor. Vi skal screene alle patienter for KOL og iskæmisk risiko og stå til rådighed for udvalgte patienter, som psykiater eller patientens kontaktperson vurderer, har brug for en dybtgående somatisk undersøgelse.

Vi har været i gang siden marts 2022 i de første ambulatorier. Med din hjælp skal vi opskalere i endnu et antal udvalgte ambulatorier og på baggrund af erfaringen herfra justeres indsatsen og udrulles trinvis i alle regionens almene psykiatriske ambulatorier.

Dine arbejdsopgaver

Du skal, selvstændigt, stå for somatisk screening af patienter i de psykiatriske ambulatorier. Som udgangspunkt er det patienter med psykiatriske problemstillinger inden for det affektive eller skizofrene spektrum. Du skal samarbejde med ambulatorierne om patientens overgang til den videre behandling i almen praksis.

Konkrete arbejdsopgaver vil være

  • Via en enkelt konsultation at screene og selvstændigt vurdere patienter ift. KOL og iskæmisk risiko
  • Vurdere om patienten skal videre til egen læge og sende notat til egen læge
  • Bestille tid til egen læge på patientens vegne
  • Vurdere behov for yderligere somatisk undersøgelse inden egen læge og viderehenvise til teamets læger
  • Dataindsamling for at kvalificere indsatsen


Vores forventninger til dig

Du er uddannet sygeplejerske og har somatisk erfaring. Du er rummelig og kan håndtere, at psykiatriske patienter kan have svært ved at sætte ord på deres symptomer. For at lykkes i stillingen er det en forudsætning, at du har et ønske om at tilegne ny viden og kunne omdanne den til praktiske færdigheder i mødet med patienten.

Efter grundig introduktion til den somatiske screening forventes du at være i stand til, selvstændigt, at kunne vurdere den enkelte patient i forhold til vedkommendes risiko for KOL eller iskæmiske manifestationer.

3 gode grunde til at søge jobbet

  1. Selvstændigt ansvar. Du får ansvar for, på egen hånd, at foretage somatisk sygdomsopsporing på de psykiatriske patienter.
  2. Uddannelse og faglig udvikling. Vi sørger for en grundig uddannelse i sygdomsopsporing og tilbyder varig supervision, så du klædes godt på til opgaven, og du vil få rig mulighed for at udvikle egne kompetencer i et trygt og roligt miljø.
  3. En afgørende rolle i brobygningen mellem det psykiatriske og det somatiske sundhedsvæsen. Sammen med ambulatoriets kontaktpersoner bliver du helt central for overgangen mellem psykiatri og almen praksis.


Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil være ansat i Team for somatisk sygdomsopsporing i Region Hovedstadens Psykiatri, som er fysisk lokaliseret på Kristineberg 3, 2100 Østerbro.

Dit arbejdssted vil være de ambulatorier, hvor du er ansvarlig for screeninger. På nuværende tidspunkt ser det ud at til, at du vil være ansvarlig for screening på 4 ambulatorier.

Ansættelsen er efter gældende overenskomst.

Stillingen er på fuld tid og i dagtimerne. Stillingen er til besættelse 1. november 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via linket på siden senest den 6. september 2022. Du bedes uploade CV, motiveret ansøgning og andre relevante dokumenter. Vi forventer at indkalde til samtaler i uge 37.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Niels Rokkjær på 29 32 38 76

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Tirsdag den 06. september 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Kastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2770 Kastrup
    • Sygeplejerske
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vil du være en del af [xxxxx]s (KP) sygeplejerskeuddannelse og bidrage til at understøtte de daglige aktiviteter i vores simulationsaktiviteter? Så er det måske dig, vi led..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 3
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 2
11. juni 2024 1
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3