Psykiatri, opvågning og behandlersygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være interesseret i at arbejde i et ambulatorium, hvor der både er somatik og psykiatri? Hvor der både er de korte forløb, men også de længere ambulante forløb, så skal du give dig tid til at læse videre.

Vi tilbyder et afvekslende job med mulighed for faglig udvikling i et godt arbejdsmiljø. Vi tilbyder fx løbende efteruddannelse. Vi gør en dyd ud af, at vores medarbejdere kan byde ind med ønsker for deres hverdag og faglige udfordringer.

Lidt om ECT-området på Bispebjerg, Frederiksberg Hospital
Store dele af Psykiatrisk Center København bliver i de kommende år samlet i et nyt psykiatribyggeri på Bispebjerg. Selvom enheden er fordelt på flere matrikler, er vores team velfungerende og fungerer som en enhed. Det der kendetegner os, er et godt sammenhold og respekt for hinanden. Du vil som udgangspunkt have base på en af matriklerne, men de 2 enheder er at betragte som én afdeling, én arbejdsplads og ét samlet team.
ECT-området, elektrokonvulsiv terapi, har gennem de sidste år været igennem en stor udvikling, hvor der har været meget fokus på at højne kvaliteten af sygeplejen til patienter, der modtager behandlingen. Sammenlægningen af de 2 enheder sker i led med centrets ambitioner om at løfte kvaliteten af behandlingen og styrke den faglige indsats.

Det bliver du en del af
I ECT-enheden får du 9 tætte kolleger – 8 sygeplejersker og en social- og sundhedsassistent. Ånden i klinikken er præget af en optimistisk tilgang til hverdagens små og store udfordringer og et højt humør. En af vores sygeplejersker fortæller her hvad der godt ved arbejdet:

Jeg synes alle mine kompetencer kommer i spil. Fordi der både er brug for somatiske og psykiatriske færdigheder. Efter jeg blev færdig med akutsygeplejerskeuddannelsen, har jeg virkelig følt mig som en hel sygeplejerske.

Hvordan kommer din arbejdsdag til at se ud?
Du kommer til at arbejde bredt med alt lige fra daglig koordinering og indkaldelse af patienter til at give selve ECT-behandlingen og – med tiden - udskrive de ambulante patienter efterfølgende. Samt alt det ”ind imellem”, som får hverdagen til at glide.

Hvis du ikke har psykiatrisk erfaring i forvejen, kommer du på et 2-modulsintroduktionsforløb ”Godt på vej i psykiatrien”, som giver dig en bred introduktion til det psykiatriske speciale. Efter min. 1 års ansættelse, og som krav for at du kan varetage ECT-behandlingerne selvstændigt, får du moduluddannelsen ”Akutsygeplejen i psykiatri” der omhandler somatisk akutsygepleje i en psykiatrisk kontekst.

De dage, du ikke arbejder i ECT-området, vil du varetage basis sygeplejerske funktion på et affektivt åbent sengeafsnit om torsdagen.

Hvad forventer vi af dig?
Sygepleje til patienter, der modtager ECT-behandling er i særdeleshed kendetegnet ved at omfatte både somatiske og psykiatriske behov og problemstillinger, samt et vist niveau af teknik- og apparaturforståelse. Du kommer derfor til at arbejde med ALLE aspekter af sygeplejen på en og samme tid.

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?

Vi lægger stor vægt på trivsel hos vores personale og medindflydelse på eget arbejde.

Derudover tilbyder vi:

  • Gode, erfarne kolleger
  • En spændende arbejdsplads i rivende udvikling, som du også vil have indflydelse på
  • God introduktion og oplæring i stillingen
  • Mulighed for at deltage i kurser og uddannelse inden for specialet

Har vi vakt din interesse?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Oversygeplejerske Christine Brooker 40450254. Du er også velkommen til at komme ind til en uforpligtende kop kaffe.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse snarest eller efter aftale.

Forud for ansættelse vil der blive indhentet reference fra 1-2 personer om tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

Søg stillingen via link på siden senest fredag d 7 oktober 2022

Samtaler afholdes løbende

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Fredag den 07. oktober 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en ny kollega til attraktiv stilling som opvågningssygeplejerske på anæstesiafdeling 4013 med specialer indenfor gynækologi, obstetrik og børnekirurgi. Tæt oplæring, attraktivt arbejdsmilj..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København NV

    Ortopædkirurgisk Infektionsafsnit M4 søger sygeplejerske til fast stilling 32-37 timer/ugentlig i skiftende vagter med arbejde hver 3. weekend. På længere sigt vil det være muligt at få en uge fri .
    • Sygeplejerske
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 3
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 2
11. juni 2024 1
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3