Sygeplejerske søges til at indgå i udviklingen af den kliniske retsmedicin på børne/unge området på Retspatologisk af...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Retspatologisk Afdeling, Retsmedicinsk Institut, København søger en sygeplejerske med børne/unge erfaring, gerne sundhedsplejerske, til at indgå i afdelingens arbejde med børn og unge udsat for overgreb. Der er tale om en toårig fuldtidsstilling. Arbejdstiden vil typisk være i dagtiden, dog vil der pga. arbejdets art være behov for en vis fleksibilitet. Stillingen ønskes besat 1.oktober 2024.

Om afdelingen

På Retspatologisk Afdeling (RPA), som er en del af Retsmedicinsk Institut på Københavns Universitet, løser vi opgaver, som rekvireres af politi, domstole, udlændingemyndigheder m.fl. Vi foretager fx retslægelige ligsyn og obduktioner samt kliniske retsmedicinske undersøgelser, herunder også af børn og unge, for politikredsene øst for Storebælt.

Da det rekvirerede arbejde på afdelingen, er akkrediteret i henhold til Danak standarden ISO 17020 er det væsentligt, at ansøger er til detaljeorientering og kan demonstrere præcision, pålidelighed og en høj grad af uvildighed i arbejdet.

Vi er ca. 60 medarbejdere på Retspatologisk Afdeling, som omfatter læger, tandlæger, bioanalytikere, forskere, retsmedicinske teknikere, akademiske medarbejdere, antropologer, lægesekretærer og en sygeplejerske. Læs mere om afdelingen og instituttet på www.retsmedicin.ku.dk.

Om jobbet

På Retspatologisk Afdeling har vi de sidste 4 år haft et øget fokus på børn og unge som er mulige ofre for overgreb, og vi udvider derfor vores klinisk retsmedicinske team med endnu en sygeplejerske/sundhedsplejerske.

Sygeplejerskens arbejdsområde vil bestå af support og dokumentation ved de retsmedicinske undersøgelser med fokus på kontakten til de undersøgte samt at bidrage til vurderingen af deres sundhed og trivsel.

Sygeplejersken vil indgå i en udviklings – og forskningsteam på området for klinisk retsmedicin, og erfaring med udviklingsprojekter, datahåndtering og administrativ support er derfor at foretrække. Det klinisk retsmedicinske team består af en afdelings/forskningsleder, sektionsleder, to overlæger, to afdelingslæger og en sygeplejerske. Til udførsel af de daglige opgaver bistår et hold af retsmedicinske læger og sekretærer. Der er endvidere til teamet knyttet både ph.d’er og en post doc en lektor, der sammen med forskningsledelsen på afdelingen forestår diverse forskningsprojekter indenfor den kliniske retsmedicin.

To af ph.d projekterne er forankret i et snarligt afsluttet interventionsprojekt, hvor børn der videoafhøres af politiet i Børnehus Hovedstaden i forbindelse med mistanke om, at de har været udsat for vold i familien, samtidig systematisk får tilbudt en dokumentation af eventuelle skader ved en retsmedicinsk screening. Vi er nu i gang med at udbrede resultaterne og set-uppet i dette interventionsprojekt, således at flere børnehuse og politikredse inddrages.

Sygeplejersken skal indgå i det videre retsmedicinske arbejde med børn og unge, opgaverne bliver dels i driften med enkeltsager og dels i de mere overordnede udviklingsprojekter, hvor vi for nuværende samler viden ind om vold mod børn i forskellige risikogrupper.

Sygeplejersken vil indgå i et tæt samarbejde med teamet i den kliniske retsmedicin og vil desuden skulle samarbejde med medarbejdere fra bl.a. Børnehus Hovedstaden og Politiet.

Sygeplejersken vil i det daglige arbejde overvejende skulle fungere på Retsmedicinsk Institut, København og i Børnehus Hovedstaden og dets tilknyttede satellitter. Der kan forekomme undersøgelser andre steder afhængigt af, hvor børnene befinder sig.

Primære arbejdsopgaver

  • Koordinering af retsmedicinske undersøgelser med Børnehuse, CSO, Center for Socialpædiatri, Herlev Hospital, Politiet og Institut for Retsmedicin
  • Skabe kontakt med børn og unge, der skal undersøges, samt assistere retsmedicinerne ved retsmedicinske undersøgelser af børn og unge i Børnehuset, på CSO eller på afdelingen, herunder ved aldersvurderinger.
  • Dokumentere og indsamle data fra retsmedicinske undersøgelser, herunder aldersvurderinger
  • Indtaste data i database
  • At udføre administrative og praktiske opgaver i forbindelse med udviklingsprojekterne
  • At koordinere og deltage i tværsektorielle sagssamråd i Børnehusene
  • At vejlede politiet om hvilke relevante oplysninger, der skal indhentes om behandlingsforløb og undersøgelser forud for den retsmedicinske undersøgelse (udreder-rolle)
  • At assistere lægen i forbindelse med undersøgelser af voksne ofre og mistænkte/sigtede gerningspersoner ved behov samt ved aldersvurderinger af uledsagede mindreårige asylansøgere
  • Koordinerende rolle i forhold til evt. underretninger til socialvæsenet.

Kvalifikationer

  • Uddannet sygeplejerske/sundhedsplejerske gerne med erfaring med projekter
  • Gode relationelle kompetencer i forhold til især børn med også voksne
  • Et fagligt højt engagement
  • Erfaring med tværfagligt – og gerne tværsektorielt samarbejde
  • Har lyst til, og gerne erfaring i, at arbejde objektivt, struktureret og detaljeret
  • Har godt overblik samt kan planlægge og arbejde selvstændigt
  • Erfaring med at arbejde med mennesker i en sårbar situation

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i afdelingen kan være med til at bane vejen for en fælles udvikling af bedre praksis til gavn for især børn og unge ofre for overgreb.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Dansk Sygeplejeråd med mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg.

Spørgsmål og ansøgning

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til professor Jytte Banner på telefon 35 32 61 74 (Retsmedicinsk Institut).

Send ansøgning vedlagt CV, dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse elektronisk via Jobportalen (klik på linket "Søg stillingen" nedenfor) under administrative og forskningsunderstøttende stillinger.

Ansøgningen skal være modtaget den 29. juli 2024, og samtaler forventes at blive gennemført uge 34. Ansøgere, der indbydes til samtale, vil blive bedt om at medbringe en nyudstedt straffeattest, der kan bestilles på borger.dk.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund, og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

KU er I færd med at designe en ny fælles administrativ organisering på KU, som forventes at medføre ændringer indenfor det næste år til halvandet. Målet med den administrative reform er blandt andet at styrke det tværgående samarbejde, øge effektiviteten og sikre gode karriereveje for administrative medarbejdere på KU. Reformen vil indebære besparelser på administration. Du opfordres til at kontakte Jytte Banner, for at høre nærmere til sammenhængen mellem denne stilling og den administrative reform

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Mandag den 29. juli 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1