Er du sygeplejerske og har lyst til at specialisere dig inden for kognitiv adfærdsterapi (KAT) på Intensivt afsnit D1...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi har netop taget hul på en stor indsats i forhold til kompetenceudvikling i kognitiv adfærdsterapi (KAT) og har brug for endnu en dygtig sygeplejerske, der vil støtte op om dette til gavn for vores patienter.

Hverdagen er afvekslende og udfordrende, og du vil kunne arbejde med mange facetter af sygeplejen. Du vil kunne anvende din allerede eksisterende viden, samt erhverve dig ny inden for KAT, idet Psykiatrisk Center Amager er i gang med en stor udvikling.

Vi har gode fysiske rammer for vores patienter og arbejder tværfagligt
D1 er et lukket intensivt afsnit med 15 døgnpladser. Vi modtager patienter fra København V eller SV, der alle har brug for intensiv psykiatrisk behandling.

Vi har gode fysiske rammer med enestuer samt eget bad og toilet til alle patienter. Vi har desuden et stort motionsrum, et sanserum og en stor sansehave. Alt sammen muligheder der bringes i spil for at bidrage til større sundhed og tilfredshed hos vores patienter.

Vi arbejder hårdt for at nedbringe brugen af tvang samt nedsætte angst og aggressioner. Her er vi langt, men vi skal længere!

Vi er en tværfaglig personalegruppe på ca. 28 heriblandt plejepersonale, læger, psykologer, socialrådgivere, recovery mentor og en afdelingssygeplejerske. Dertil har vi et aktivitetsteam, bestående af tre ergoterapeuter som går på tværs af D1 og vores naboafsnit C3.

I afdelingen prioriterer vi tæt samarbejde de lukkede afdelinger imellem, da det efter vores mening øger sikkerheden og den faglige sparring. I arbejdet med Safewards modellen, understøtter vi et højt fagligt niveau i forebyggelse af konflikter, og det er blandt andet nøglen til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Dine sygeplejefaglige opgaver samt KAT
Sammen med resten af teamet får du ansvaret for at opretholde og udvikle kvaliteten og fagligheden og så kommer du derudover til at arbejde med kognitiv miljøterapi, recovery og Safewards.

Du vil i tæt samarbejde med vores patienter og deres kontaktteam have medansvar for pleje og behandlingsforløbet og dokumentationen af dette. Du får en vigtig rolle med at forebygge og reagere på afvigelser fra det forventede patientforløb fx ift. sygdomsforløb og behandlingsalliance.

Vi tilbyder supervision og gode muligheder for faglig og personlig udvikling
Der er rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Der er tilbud om supervision én gang om ugen i afdelingen, og personalegruppen er gode til at sparre med hinanden om sygeplejefaglige problematikker.

Derudover kan vi tilbyde relevant efteruddannelse, hvis du har et særligt ønske og behov for dette.

Vi er et afsnit i rivende udvikling, og vi arbejder løbende på at forbedre os og få nye ideer til, hvordan vi kan øge den faglige kvalitet ud fra patientperspektivet. Dette drejer sig bl.a. om fokus på Recovery, forebyggelse af vold og tvang samt styrkelse af deeskalering og aktiviteter – herunder implementering af Safewards-modellen. Indsatser vi håber, at du også vil støtte op omkring og byde ind til.

Vi søger en kollega, der finder den kognitive vinkel med patientinddragelse spændende
Du har lyst til at bidrage til vores arbejde med nedbringelse af tvang og det kognitive perspektiv i behandlingen. Måske har du erfaring fra andre steder, eller måske har du gode idéer og nye synsvinkler. Begge dele skal være meget velkomne.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet sygeplejerske
  • Har interesse for at arbejde med patienter i lukket regi
  • Ønsker udvikling indenfor kognitiv miljøterapi og KAT
  • Finder det spændende at arbejde med udvikling af den psykiatriske sygepleje og nedbringelse af tvang, herunder Safewards som deeskaleringsmetode i alle døgnets 24 timer
  • Kan arbejde tværfagligt
  • Er fleksibel

Ansættelsesvilkår
Stillingen er fuldtid og til besættelse d. 1. juli eller snarest derefter.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst indgået mellem forhandlingsberettigede organisation og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sarah Dahlberg på telefon 2116 2695.

Ansøgningsfristen er den 12. maj 2021 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Ansøgningen sendes via linket her på siden og skal indeholde CV, autorisation/eksamensbevis samt oplysninger om tidligere ansættelser.

Vi indhenter altid, efter aftale med ansøger, referencer forud for endelig ansættelse. Du bedes derfor til samtalen medbringe oplysninger om to referencer med angivelse af navn, stilling og telefonnummer.

Om Psykiatrisk Center Amager:
Psykiatrisk Center Amager modtager patienter i alderen fra 18 år og opefter og har, med undtagelse af Christianshavn, hele Amager som optageområde. Centeret har døgnafsnit og ambulant behandling - og har i alt 110 sengepladser. Centeret består af døgnafsnit med subspeciale i debuterende psykoser, lidelser i skizofrenispektret, affektive lidelser, et rehabiliteringsafsnit, en akutmodtagelse, et ældrepsykiatrisk afsnit, et psykoterapeutisk dagafsnit samt et OPUS team.

Psykiatrisk Center Amagers ambulante psykiatri er samlet på Hans Bogbinders Allé, med tre ambulante teams og to OP-teams.

Psykiatrisk Center Amager har siden 2011 arbejdet med LEAN i forbindelse med projekt "Det Sammenhængende Patientforløb". Du kan læse mere om centret her.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København S
  • Onsdag den 12. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København S over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 2
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3