Ergoterapeut eller sygeplejerske til et fagligt engageret F-ACT team for behandling af affektive lidelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kunne du tænke dig at arbejde i et F-ACT team med fantastiske kollegaer? Og vil du bruge din faglighed i den fortsatte udvikling af teamet? Så bliv en del af F-ACT på Hans Bogbinders Allé, hvor vi mangler dig som ergoterapeut eller sygeplejerske, der vil præge fremtidens ambulante psykiatri.

Velkommen indenfor hos Team 6

Team 6 adskiller sig fra andre F-ACT-ambulatorier ved at være specialiseret i behandlingen af patienter med affektive lidelser. Vi behandler patienter med komplekse problemstillinger, der har behov for en individualiseret behandlingsindsats.

Vores team er kendetegnet ved en høj faglighed og dedikerede medarbejdere, der brænder for specialet. Mange har lang erfaring og lærer gerne fra sig. Som ny spiller på holdet står du ikke alene. Vi vægter faglig udvikling og sparring blandt kollegaer højt. Du vil blive en del af et team, hvor vi prioriterer hinandens ønsker og faglige kompetencer!

Din hverdag i Team 6

Du skal, sammen med os, med til at varetage behandling af ca. 190 patienter. Vi er en tværfagligt sammensat gruppe og bygger vores behandlingstilbud på en recovery- og rehabiliterende tilgang med en høj faglig kvalitet og en helhedsorienteret og inddragende indsats. Vi går højt op i vores gode kollegaskab, og tætte samarbejde.

Du bliver ansat som kontaktperson og bliver tildelt et antal patienter, som du er primær behandler for. Din dagligdag består primært i at afholde samtaler med patienter, enten på eget kontor, hjemme hos patienten eller i patientens nærmiljø.

Dine samtaler vil ofte være som individuel psykoedukation og identifikation af advarselstegn, støtte patienten i krisehåndtering og udarbejdelse af kriseplan samt øgning af funktionsniveau via eksponering og træning i eget miljø. Du samarbejder tæt med kommunale instanser og med pårørende, som i mange tilfælde er dem, der efter endt behandling, skal støtte patienten til at forebygge tilbagefald.

I F-ACT modellen er alle kontaktpersoner fællesvagt 1 dage i ugen, hvor man sammen med en kollega varetager behandling, af de af teamets patienter der aktuelt har behov for en mere intensiv indsats

Du har stor selvstændighed og fleksibilitet til at tilrettelægge dit arbejde inden for ambulatoriets åbningstid. Ambulatoriet har åbent i i dagtimerne på alle hverdage, hvorfor stillingen er vagt og weekendfri

Vores patienter

Ca. ¾ af vores patienter har en unipolar lidelse med tilbagevendende depressioner.

Den øvrige patientgruppe har bipolar lidelse og indgår i KAG-bipolar studiet. De modtager højt specialiseret medicinsk behandling og manualiseret psykoedukation, og nogle får supplerende smartphonebehandling via en app.

Alle medarbejdere i teamet er certificeret i behandlingen og står for randomisering af patienter til studiet.

Fælles for vores patienter er et stort tværfagligt behandlingsbehov, som du som kontaktperson bliver tovholder på.

Vi tilbyder dig

  • Sparring på team niveau med KAG-bipolar ledelsen
  • Individuelt tilpasset introduktionsprogram og mentorordning
  • Tværfaglig supervision
  • Tværfaglige behandlingskonferencer
  • Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser og individuelt planlagte uddannelsesforløb
  • Ergoterapeut: Du tilbydes monofaglig sparring en gang og måneden, samt monofaglige frokoster på regelmæssig basis
  • Sygeplejerske: Hvis du har interesse og flair for IT, vil vi tilbyde dig at være teamets nøgleperson i Sundhedsplatformen. Her vil du indgå i Task Force for SP på tværs af PC Amagers ambulatorier for bedre brug og implementering af funktioner i SP og du vil indgå i samarbejde med sygeplejersker fra PCAs øvrige ambulatorier

Vi søger en kollega med interesse for psykiatrien, som:

  • er uddannet ergoterapeut eller sygeplejerkse
  • er god til både at skabe og vedligeholde kontakten til patienterne
  • vil påtage ansvar i forbindelse med at udføre, formidle og udvikle behandlingen
  • gerne har kendskab til og gerne erfaring med kognitiv behandling og med at arbejde med undervisning og grupper
  • bidrager med en anerkendende tilgang til samarbejdspartnere og patienter
  • samarbejder bredt med patienter, pårørende og kolleger om at skabe gode og sammenhængende patientforløb.
  • Derudover ser vi gerne at du har et par års erfaring fra psykiatrien, f.eks. via ansættelse i døgnafsnit

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen, og vi ser gerne, at du kan starte den 1. november eller snarest derefter.

Ansættelse er efter gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure

Søg via linket på siden senest den 9. september 2021. Du bedes uploade CV og relevante uddannelsesbeviser sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde d. 14. september

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Psykiatrisk Ambulatorie, Hans Bogbinders Alle, Sigrid Matthesen på 21 67 89 64/ 38 64 19 27 eller på mail [email protected].

Om Psykiatrisk Center Amager

Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 270.000 borgere, og der forventes en yderligere befolkningstilvækst.

Centret har såvel døgnafsnit som ambulante funktioner. Der er 129 sengepladser fordelt på fire intensive og fem åbne sengeafsnit, samt et modtageafsnit og dertilhørende psykiatrisk akutmodtagelse. De åbne sengeafsnit er subspecialiserede i henholdsvis affektive lidelser, debuterende psykoser, skizofreni og rehabilitering samt ældrepsykiatri.

Ambulatoriet på Hans Bogbinders Allé (HBA) består af 4 subspecialiserede teams, der for nyligt er omstillet til F-ACT. De varetager behandlingen af ca. 150 patienter med komplekse problemstillinger og et behov for en tværfaglig behandlingsindsats.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed.

Du kan også læse og høre mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København S
  • Torsdag den 09. september 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Kastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2770 Kastrup
    • Sygeplejerske
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vil du være en del af [xxxxx]s (KP) sygeplejerskeuddannelse og bidrage til at understøtte de daglige aktiviteter i vores simulationsaktiviteter? Så er det måske dig, vi led..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København S over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3