Vikarstilling: Sygeplejerske til vagtfri stilling i barselsvikariat i F-ACT-team til Ambulatoriet på GL. Kongevej, Ps...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København S

Vi søger en sygeplejerske i et barselsvikariat, der vil du være med til at opstarte og kvalificere et nyt F-ACT -team, der skal varetage behandlingen af ca. 220 patienter med komplekse problemstillinger og et behov for en tværfaglig behandlingsindsats.

Fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljøet

F-ACT er en hollandsk metode for ambulant psykiatrisk behandling, som indbefatter fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljøet. Metoden har fokus på at være der, hvor patienten ønsker at lykkes. Med F-ACT kan vi sikre en mere fleksibel tilgang til patienterne, afhængig af hvor patienten er i sit sygdomsforløb.

Teamets målgruppe er voksne over 18 år med lidelser indenfor skizofreni og psykoser og personlighedsforstyrrelse med et udfordret funktionsniveau etc. Du vil samarbejde tæt med Psykiatrisk Center Amagers andet F-ACT-team og bliver dermed en del af et spændende, fagligt såvel som tværfagligt læringsmiljø.

Vi er optaget af, at sikre, at patienterne oplever en høj grad af sikkerhed, kontinuitet og kvalitet i behandlingsforløbet. Opgaverne er mangeartede og hvert forløb tilpasses ud fra patienternes ønsker, udgangspunkt, nærmiljø og behov. Mere præcist vil din hverdag dog omfatte følgende arbejdsopgaver:

  • koordinering af indsatsen for det individualiserede patientforløb i samarbejde med det tværfaglige team
  • patientsamtaler ved fremmøde i ambulatoriet eller af opsøgende karakter, f.eks i patientens hjem
  • at varetage gruppeforløb og undervisningsopgaver i forhold til patienter
  • pårørendesamarbejde
  • dokumentation og registrering af den faglige indsats og udarbejdelse af behandlingsplaner
  • bidrage aktivt til et fagligt og trygt læringsmiljø for både kollegaer og studerende

F-ACT- ambulatoriet samarbejder med døgnafsnittene på Digevej samt gadeplansteamet, der ligeledes har til huse på adressen. Herudover har de to F-ACT-teams en bred vifte af samarbejdspartnere som f.eks. socialcentre, jobcentre, praktiserende læger, kommunale behandlingstilbud og væresteder o. lign.

Du bliver en del af en personalegruppe, hvor humor og god kollegial sparring prioriteres højt. Afsnittet har en velfungerende og tværfaglig personalegruppe bestående af både læger, sygeplejersker, psykologer, ergoterapeut, socialrådgiver og lægesekretær. Der er et godt samarbejde på tværs i huset og de to F-ACT-teams dækker ind for hinanden ved fravær.

Vi kan tilbyde

  • Et ambulatorium med fokus på faglighed, tværfagligt og kollegialt samarbejde samt høj social kapital.
  • Spændende og varierende arbejdsfællesskaber
  • Deltagelse i udvikling af patientforløb, arbejdsgange og faglig udviklingUgentlige undervisningstilbud og mulighed for individuelt planlagt uddannelsesforløb på udvidet niveau med spændende muligheder for kurser og videreuddannelse
  • Tværfaglig supervision
  • Individuelt introduktionsforløb og mentorordning

Forventninger til dig

Vi ønsker os en sygeplejerske, der brænder for det psykiatriske speciale og som er optaget af at samarbejde eksternt og brobyggende ift. kommune, almen praksis, jobcenter, pårørende etc. Vi ser gerne at du har erfaring indenfor intensiv og/eller ambulant psykiatri, derudover forventer vi at:

  • Du har gode kommunikative evner og kan arbejde systematisk med faglige metoder
  • Du har overblik og øje for strukturering af opgaver ift. kollegaer.
  • Du kan og vil bidrage til et godt arbejdsmiljø blandt kolleger samt et imødekommende og positivt miljø blandt patienter og pårørende.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes i en vagtfri stilling i et års barselsvikariat med fleksibel arbejdstid i dagtimerne.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse per 1. oktober eller efter aftale.

Der indhentes, efter aftale med ansøger, altid referencer forud for endelig ansættelse.

Ansøgningsprocedure

Ansøgningen sendes via linket her på siden og skal indeholde CV, relevant dokumentation samt oplysninger om tidligere ansættelser.

Ansøgningsfrist: 15. september 2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til teamkoordinator Rikke Dissing Andersen på tlf. 38645922, eller ambulant leder Stine Koppel på [email protected]

Du kan også læse og høre mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Om Psykiatrisk Center Amager

Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 250.000 borgere, og der forventes en yderligere befolkningstilvækst.

Centeret har 9 døgnafsnit med i alt 129 sengepladser fordelt på fem intensive og fire åbne, subspecialiserede sengeafsnit. Den ambulante behandling varetages i to psykiatriske ambulatorier på hhv. Hans Bogbinders Allé og Gl. Kongevej samt i hhv. det Psykoterapeutiske og Ældrepsykiatriske Ambulatorium på Digevej. Derudover har vi et Gadeplansteam, et OPUS Ambulatorium, et Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse og et botilbudsteam.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed. Centeret er klassificeret til uddannelse af læger i alle stillingskategorier og til uddannelse af specialpsykologer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København S
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Kastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2770 Kastrup
    • Sygeplejerske
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vil du være en del af [xxxxx]s (KP) sygeplejerskeuddannelse og bidrage til at understøtte de daglige aktiviteter i vores simulationsaktiviteter? Så er det måske dig, vi led..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København S over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3