Er du sygeplejerske og har du lyst til at være med til at forme et psykiatrisk døgnafsnit?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

D1 har fået et nyt, ungt ledelsesteam. Vi har store planer for afsnittet og vi søger dig, der ligesom os, brænder for målgruppen.

Hvis du vil udvikle dine kompetencer indenfor et felt, hvor vi prioriterer tid til vores patienter, så søg denne stilling som sygeplejerske på intensivt døgnafsnit D1.

Hvem er vi?
Du bliver en del af et afsnit på ca. 28 personer i plejen samt læger, psykologer, en KAT-psykolog, socialrådgivere, recovery mentor og en afdelingssygeplejerske.

Vi har også et aktivitetsteam med ergoterapeut og fysioterapeut som går på tværs af D1 og vores naboafsnit C3.

Vi har 15 døgnpladser til patienter, der har brug for intensiv psykiatrisk behandling. Du kommer til at møde en blanding af patienter med alle slags diagnoser, aldre og indenfor alle sociale lag. Dermed får du også hurtigt et stort indblik i psykopatologi inden for alle psykiatriske diagnoser.

Vi arbejder hårdt for at nedbringe brugen af tvang samt nedsætte angst og aggressioner og her er vi kommet rigtig langt. Vi er godt i gang med at uddanne personalet i kognitiv miljøterapi og det spiller en stor rolle i vores arbejde.

Vi har gode fysiske rammer med enestuer samt eget bad og toilet til alle patienter. Vi har et motionsrum, et sanserum og en stor sansehave. Alt sammen muligheder, vi bringer i spil for at bidrage til større sundhed og tilfredshed hos vores patienter.

Her er aldrig to dage, der en ens

Du bliver kontaktperson for 3-4 patienter, som du har ansvaret for. I samarbejde med patienten finder du ud af, hvad patientens mål er. Du inddrager patienten i udarbejdelse af behandlingsplanen. På den måde har patienten selv et ansvar og du skal være med til at understøtte patientens recovery.

Der er flere sygeplejersker på afsnittet, så du står sjældent som ene sygeplejerske, men når du gør, har du ansvar for medicin. Som nattevagt har du trissefunktion.

Byd ind på udviklingsopgaver

Vi arbejder løbende med at forbedre os og få nye ideer til at øge den faglige og patientoplevet kvalitet. Vi arbejder med en række udviklingsopgaver, som du også bliver en del af og får indflydelse på.

Det drejer sig bl.a. om at:

  • forebygge konflikter og tvang, styrke deeskalering og aktiviteter, bl.a. med en fast gruppe af forebyggelsesinstruktører, som er ekstra ressourcer i alle vagtlag, der hjælper i akutte situationer og som er en hjælp ifm. sparring med personalet
  • implementere Safewards-modellen og fokus på recovery og koginitiv miljøterapi
  • skabe fokus på trivsel i vores afsnit, hvor vi taler med hinanden – ikke om hinanden. Vi skal kunne være uenige, og der skal være plads til at drøfte ting med hinanden.

Alle, der brænder for specialet er velkomne

Vi søger sygeplejersker, der vil være med på denne rejse. Du brænder for at hjælpe den psykiatriske patient. Om du er nyuddannet, erfaren, eller ny i psykiatrien med erfaring fra andre sygeplejespecialer er underordnet. Vi har plads til dig.

Du forstår, at vores patienter fortjener, at vi møder op på arbejde med overskud til dem, så de får en stabil hverdag. Du kan rumme deres nogle gange meget svære livshistorier. Med andre ord, hviler du i dig selv, er grounded og har et stabilt og positivt humør.

Du bevarer overblikket – også i akutte situationer, men skulle du miste overblikket, er der mulighed for at søge sparring. Du er god til at sige til og fra.

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?

  • Du bliver klædt godt på fra start med en mentor i afsnittet, som vil hjælpe dig med sparring, spørgsmål og gode ideer. Du får desuden et veltilrettelagt oplærings- og introduktionsprogram med fokus på kompetenceudvikling, forebyggelse og deeskalering.
  • Supervision én gang om ugen med en psykolog.
  • Du får en ny leder med specialuddannelse i psykiatri, der brænder for psykiatrien og som har en åben og lyttende ledelsesstil.
  • Videreuddannelse. Mulighed for på sigt at videreuddanne dig indenfor specialet fx specialuddannelse, akutuddannelsen eller klinisk vejledere.

Psykiatrien har fået tildelt midler, så vi er ved at opnormerer og derfor vil der være ekstra personale i dag- og aftenvagterne.

Løn- og ansættelsesforhold
Vi søger en ny kollega i blandede vagter.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer med weekendvagt hver 3. weekend til besættelse den 1. december 2021 eller snarest muligt.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

Ansøgningen skal indeholde CV, autorisation/eksamensbevis samt oplysninger om tidligere ansættelser.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sarah Dahlberg på 2116 2695 eller [email protected].

Læs mere om Psykiatrisk Center Amager her.

Søg stillingen senest den 24. oktober 2021. Vi forventer at holde samtaler løbende.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København S
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en ny kollega til attraktiv stilling som opvågningssygeplejerske på anæstesiafdeling 4013 med specialer indenfor gynækologi, obstetrik og børnekirurgi. Tæt oplæring, attraktivt arbejdsmilj..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Kastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2770 Kastrup
    • Sygeplejerske
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København S over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3