Danmarks bedste akutklinik søger ny oversygeplejerske til vores ledelsesteam.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Da vi har valgt at omorganisere vores Akutklinik, søger vi en ny oversygeplejerske per 1. januar 2023 eller efter aftale.

Danmarks bedste Akutklinik ligger på Amager hospital, forankret under Medicinsk Afdeling. Vi servicerer omkring 150 patienter i døgnet i vores fire underafsnit.

Vores fire underafsnit dækker over:

  • Medicinsk modtagelse hvor uafklarede medicinske patienter starter deres forløb og får den indledende udredning og behandling
  • Kortidsmedicinsk observationsafsnit hvor patienter der kræver yderligere diagnostiske undersøgelser bliver indlagt, samt kortere indlæggelser (op til 48 timer), der forventes at kunne håndteres uden om et traditionelt sengeafsnit.
  • Skadeklinikken hvor vi behandler alle slags ukomplicerede skader lige fra brækkede ben til brandsår. Skadeklinikken er åbent fra kl. 7 til 23 alle årets dage.
  • Fællesambulatoriet der både fungerer som ambulatorium, men også som daghospital inden for er bred række af medicinske specialer

Du vil som oversygeplejerske indgå i et lokalt ledelsesteam sammen med yderlige en oversygeplejerske samt en ledende overlæge.

Den øvrige del af afsnitsledelsen har været ansat i Akutklinikken gennem flere år og har begge bred erfaring med både ledelse og drift af Akutklinikken.

Udover afsnitsledelsen er der også i Akutklinikken en mindre udviklingsstab bestående af udviklingssygeplejersker samt en sygeplejerske, der står for nogle forskningsprojekter.

Yderligere er der til Akutklinikken tilknyttet en vagtplanlægger og en afsnitssekretær.

Sammen med afsnitsledelsen indgår du også i ledelsessamarbejde med afdelingsledelsen i Medicinsk Afdeling og de øvrige afsnitsledelser på hospitalet.

Der er omkring 60 medarbejdere i gruppen af plejepersonale i Akutklinikken. Det er en personalegruppe, der favner meget bredt, både aldersmæssigt og erfaringsmæssigt. Vi prioriterer faglig udvikling af personalet højt, og derfor har en stor andel af personalet et eller flere moduler på diplom niveau inden for akutsygepleje – herunder behandlersygepleje.

Du vil i dit arbejde få et direkte personaleansvar for ca. 30 medarbejdere, primært sygeplejersker men også andre faggrupper. Driftsansvaret for sygeplejen er delt ligeligt mellem dig og den anden oversygeplejerske.

Vi søger en oversygeplejerske, der optimalt har ledererfaring og/eller har erfaring fra en Akutafdeling, men vi hører også meget gerne fra kandidater med erfaring fra andre specialer.

Dit primære ledelsesfokus i Akutklinikken vil være vores Observationsafsnit samt vores Fællesambulatorie.

Derudover forestiller vi os, at din profil bl.a. indeholder:

  • At du prioriterer drifts- og personaleledelse
  • At du er i stand til at koordinere og samarbejde tværfagligt og tværsektorielt i det samlede akutte patientforløb
  • At du kan skabe følgeskab og engagement
  • At du er i stand til at arbejde med psykologisk tryghed
  • At du kan skabe rammer for det gode arbejdsmiljø
  • At du er teamplayer i forhold til det øvrige ledelsesteam

Hvis du synes at ovenstående lyder interessant vil vi meget gerne have en ansøgning fra dig.

Løn- og ansættelses vilkår følger overenskomsten for ledere på Sundhedskartellets område, indgået mellem sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og regionernes Lønnings- og takstnævn.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Annette Madsen på tlf. 23 74 30 33 eller mail: [email protected]

Vil du gerne se Akutklinikken og få en uformel snak, er du meget velkommen til at kontakte oversygeplejerske Malou Frømming på tlf.: 30 60 38 97 eller på mail: [email protected]

Ansættelsesvilkår:

Stillingen er på 37 timer.

Ansøgningsfrist onsdag den 16. november 2022

Samtaler forventes afholdt i uge 47.

Ansøgning og CV sendes online via linket på siden.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København S
  • Onsdag den 16. november 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Kastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2770 Kastrup
    • Sygeplejerske
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vil du være en del af [xxxxx]s (KP) sygeplejerskeuddannelse og bidrage til at understøtte de daglige aktiviteter i vores simulationsaktiviteter? Så er det måske dig, vi led..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København S over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3