[xxxxx] Hovedstaden søger dedikeret sygeplejerske til Sundhedsenheden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Dedikeret sygeplejerske søges til Sundhedsenheden i Kriminalforsorgen Hovedstaden

Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation, der varetager en samfundsmæssig vigtig opgave? Brænder du for faglig diversitet, og trives du i en hverdag, hvor to dage sjældent er ens?
Vi søger en dygtig sygeplejerske med engagement for samfundets udsatte, en stærk faglig profil, og lyst til en dynamisk hverdag med plads til faglighed, fordybelse og familie.


Sundhedsenheden i Kriminalforsorgen Hovedstaden søger en engageret sygeplejerske 37 timer ugentligt (dagstjeneste), til at understøtte arbejdet med indsatte der har eller har haft et misbrug.

Om jobbet

Du bliver en del af en nyetableret sundhedsenhed, som består af en tværfaglig medarbejdergruppe, som du vil arbejde tæt sammen med. Område Hovedstadens Sundhedsenhed har hovedklinik på Vestre Fængsel, og Sundhedsenheden betjener ud over Københavns Fængsler også Horserød Fængsel, Helsingør, Frederikssund, Hillerød og Bornholm arrester og Udlændingecenter Ellebæk.

For at forbedre vores indsats med at forebygge og behandle kroniske sygdomme som følge af misbrug, ønsker vi i Område Hovedstadens Sundhedsenhed at skabe et større fokus på det sundhedsfaglige aspekt af at være indsat og have et aktivt eller tidligere misbrug. Vi ønsker også at gøre en ekstra indsats for, at der følges op på indsatte, der skal løsladelses for at sikre, at den behandling, der har fundet sted i Kriminalforsorgen, bedst muligt fortsætter efter løsladelsen.

Ud over arbejdsopgaverne med at understøtte det sundhedsfaglige aspekt af at være indsat med misbrugsproblematikker, herunder det koordinerende arbejde, vil der være en række øvrige sygeplejefaglige opgaver i hverdagen. Der er tale om en nyoprettet stilling, og du vil derfor have mulighed for at være med til at sætte præg på dine arbejdsopgaver. Du vil referere til oversygeplejersken i enheden.

Det tværfaglige samarbejde vil være helt centralt i stillingen, og dine arbejdsopgaver vil skulle løses i områdets arrester og Horserød Fængsel. Der vil i det daglige være tæt kontakt til både læger og sygeplejersker, der varetager sundhedsbetjeningen af de indsatte, socialrådgivere, der koordinerer indsatserne omkring de indsatte, og misbrugsbehandlere der forestår misbrugsbehandling, der udbydes på områdets forskellige matrikler.

Vi forventer at du

  • er uddannet sygeplejerske, og meget gerne har erfaring fra arbejde med misbrugere
  • kan arbejde både selvstændigt og i lige så høj grad tværfagligt
  • trives med at arbejde på flere forskellige matrikler
  • har overblik, besidder god situationsfornemmelse og forstår karakteren af arbejdet med en gruppe af indsatte, der har særlige behov
  • arbejder struktureret og har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner
  • har fokus på muligheder, frem for begrænsninger og at du bidrager til en god stemning på din arbejdsplads

Løn og ansættelsesvilkår

Er i henhold til fællesoverenskomsten CO10 samt organisationsaftalen for sygeplejesker i staten og er omfattet af aftale om Ny løn.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, og arbejdstiden ligger fortrinsvist i dagtimerne. Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Du vil skulle løse opgaver på flere forskellige matrikler.

Vil du vide mere om stillingen

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til oversygeplejerske Helle Sylvest Broberg på tlf. 7255 5335.

Ansøgning

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget

den 23. februar 2020.

Vi afholde løbende samtaler.

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden

Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 6 arresthuse, 4 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, i Nordsjælland, på Færøerne og på Bornholm.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København SV
  • Søndag den 23. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København SV over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1