Sygeplejerskeuddannelsen og ernæringsuddannelsen søger docent med fokus på ældre

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Har du lyst til at blive vores faglige fyrtårn inden for forskning og udvikling på ældreområdet og samtidig en del af vores tværfaglige forskningsmiljø på Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser?

Sygeplejerskeuddannelsen og ernæringsuddannelsen søger en docent, der kan understøtte og lede et stærkt, tværprofessionelt FoU-miljø med fokus på ældre. Forskningsprogrammet er en del af Københavns Professionshøjskoles (KP) strategi om fremragende undervisning baseret på bl.a. praksisnære forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Sygeplejerskeuddannelsen og ernæringsuddannelsen på Københavns Professionshøjskole er nogle af Danmarks største sundhedsuddannelser, og vores vision er at uddanne fagligt stærke dimittender, som på myndig og kompetent vis træder ud i professionen som centrale sundhedsprofessionelle i fremtidens velfærdssamfund.

Sygeplejerskeuddannelsen og ernæringsuddannelsen arbejder systematisk med forskning indenfor strategiske forskningsprogrammer. Vi er i gang med at fusionere to forskningsprogrammer med fokus på ældre, således at der er fokus på tværprofessionalitet i forhold til opgaver indenfor ældreområdet for fremtidens professionsuddannede. Det vil sige i et sundhedsvæsen præget af teknologiske løsninger og borgernær sygepleje.

Om jobbet
Uddannelsernes forskningsmiljø bidrager til anvendt forskning og udvikling ift. aktiviteter af høj kvalitet inden for ældreområdet. Det understøtter, at ny forskning og viden omsættes i undervisningen på både grunduddannelserne og videreuddannelserne.

Som docent vil du bidrage med din ekspertviden på ældreområdet, udvikle ny viden herom samt hjemtage midler hertil. Gennem egne forskningsprojekter samt faglig ledelse af andres forsknings- og udviklingsprojekter, vil du skulle bidrage til, at undervisningen er forskningsbaseret. Endvidere er du, gennem undervisningsrelaterede opgaver, med til at bidrage til visionen om fremragende undervisning. Du har et tæt samarbejde med instituttets øvrige docenter og med vores undervisere, der alle bidrager til uddannelsernes forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Vores mulighed for at have en fortsat stigende forskningsproduktion er afhængig af, at vi lykkes med ekstern finansiering til vores projekter. Derfor er det en vigtig opgave at forfølge problemstillinger i praksis og koble disse til sygeplejerskeuddannelsens og ernæringsuddannelsens forsknings- og udviklingsstrategier på ældreområdet, således at vi gennem stærke partnerskaber kan søge ekstern finansiering. Dette i tæt samarbejde med kommuner og kliniske samarbejdspartnere.

Dine opgaver som docent udfoldes i nedenstående aktiviteter. Fordelingen mellem tid til forskning og undervisning vil være dynamisk afhængig af projektporteføljen. Der tilstræbes en 50/50 fordeling mellem undervisning og forskning.

Dine opgaver er bl.a.:

  • være fagligt fyrtårn og koordinator for ældreforskningsprogrammet med fokus på fremtidens sundhedsvæsen
  • sætte dit aftryk på ældreforskningsprogrammet
  • udvikling og varetagelse af egne forsknings- og udviklingsprojekter
  • systematisk og faglig sparring og inddragelse af studerende, adjunkter og lektorer ift. forskning
  • deltage i tværfaglige og tværsektorielle forsknings- og udviklings- samt undervisningsaktiviteter
  • deltage i talent- og idéudvikling samt sparring og kvalitetssikring i det lokale forsknings- og udviklingsmiljø
  • søge eksterne midler fra offentlige og private fonde og puljer til egne og fælles projekter
  • publicere artikler i dansksprogede samt internationale tidsskrifter
  • deltage i relevante eksterne og internationale forskningsnetværk/miljøer
  • udvikle samarbejder med relevante eksterne interessenter og praksis
  • indgå i strategiske samarbejder.

Undervisningsaktiviteter:

  • Undervisning på grunduddannelsen og på videreuddannelsen.
  • Generelt bygge bro mellem forskning og undervisning, f.eks. gennem udvikling af pensum og inddragelse af studerende i forsknings – og udviklingsprojekter.
  • Vejledning af bacheloropgaver.

Om dig
Du er i stand til selvstændigt og innovativt at udvikle ny viden indenfor sygeplejerske- og ernæringsprofessionerne med fokus på ældreområdet. Det vil derfor være en fordel, at du har en baggrund indenfor en professionsuddannelse.

Herudover matcher din profil nedenstående:

  • Ph.d. grad og videnskabelig skriftproduktion som er relevant for sygeplejerske- og ernæringsuddannelsernes forskningsprogram med fokus på ældre.
  • Du kan selvstændigt lede, planlægge, styre og evaluere forsknings- og udviklingsaktiviteter samt undervisningsaktiviteter inden for sygepleje- og ernæringsprofessionerne.
  • Dokumenteret erfaring med udvikling og gennemførelse af større forskningsprojekter med fokus på ældre og fremtidens sundhedsvæsen, f.eks. mht. teknologi.
  • Dokumenteret erfaring med indhentning af ekstern finansiering.
  • Dokumenteret, anvendelsesbaseret viden, herunder både teoretisk og praktisk indsigt på højt niveau om sygeplejerske- og ernæringsprofessionerne samt ældreområdet.
  • Undervisningserfaring og erfaring med undervisningsudvikling.
  • Du er miljøskabende med stærkt strategisk blik for udviklingen af professionerne og af forsker-kollegaer samt har et smittende engagement.
  • Gerne erfaring i form af international publicering eller ledelse af internationale forskningsprojekter.
  • Det er en fordel, hvis du har foretaget tværprofessionelle forskningsprojekter med både ernæring og sygepleje.
  • Det er en fordel, at du har et stærkt samarbejdsnetværk i både kommuner og hospitaler.

Om os
På sygeplejerskeuddannelsen og ernæringsuddannelsen er vi i alt 10 docenter, som refererer til sygeplejerskeuddannelsens forskningsleder og er en del af sygeplejerske- og ernæringsuddannelsernes forsknings- og udviklingsteam. Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser er en del af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen forventes besat pr. 1. august eller 1. september 2021. Der er tale om en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Du vil blive ansat som docent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation og iht. Bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.v.

Ansættelse som docent forudsætter positiv docentbedømmelse af et eksternt, videnskabeligt bedømmelsesudvalg, der nedsættes i forbindelse med, at stillingen skal besættes, jf. Bekendtgørelse nr. 1227 af 23. oktober 2018 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.v.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200 København N, men der kan forventes mødeaktivitet på KP’s øvrige lokationer.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet. Læs mere om visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskole og om vores strategi 'Fælles om fremragende undervisning' på www.kp.dk. Her kan du også læse mere om sygeplejerskeuddannelsen og ernæringsuddannelsen samt KP's forskning.

For yderligere spørgsmål vedrørende stillingen henvises til forskningsleder Grete Brorholt på tlf. 2429 6339 eller institutchef Susanne Samuelsen på tlf. 4236 5518.

Interesseret?
Ansøgningsfristen er fredag den 23. april 2021.

Ansøgningen skal indeholde en motiveret ansøgning, CV samt en publikationsliste. Du skal vælge max. 3 publikationer, som vedlægges, og som du ønsker inddraget i bedømmelsen. Desuden beder vi dig om at vedlægge dokumentation for undervisning (f.eks. i form af undervisningsportefolio).

Det eksterne, videnskabelige bedømmelsesudvalg skal vurdere dine faglige kvalifikationer, mens dine samlede kvalifikationer vil blive vurderet af et internt ansættelsesudvalg. Vurderingsprocessen med inddragelse af begge udvalg forventes at finde sted medio april – primo juni 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt medio/ultimo juni 2021.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. november 2024 51
6. november 2024 51
5. november 2024 50
4. november 2024 49
3. november 2024 49
2. november 2024 49
1. november 2024 49
31. oktober 2024 49
30. oktober 2024 51
29. oktober 2024 52
28. oktober 2024 50
27. oktober 2024 50
26. oktober 2024 49
25. oktober 2024 32
24. oktober 2024 53
23. oktober 2024 55
22. oktober 2024 54
21. oktober 2024 60
20. oktober 2024 66
19. oktober 2024 66
18. oktober 2024 81
17. oktober 2024 82
16. oktober 2024 86
15. oktober 2024 80
14. oktober 2024 79
13. oktober 2024 84
12. oktober 2024 84
11. oktober 2024 78
10. oktober 2024 77
9. oktober 2024 74
8. oktober 2024 69

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer