Rådgiver til udviklingsorienteret myndighedsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løsning

Om jobbet

Kan du sige lov om social service og respekt for borgeren, kvalitetsstandarder og faglig analyse samt økonomi og kreativitet - og så gøre det i samme sætning? Så har vi et job til dig som myndighedsperson på sundheds- og ældreområdet i en samlet social- og sundhedsfaglig myndighedsafdeling.
Vi søger snarest muligt og senest pr. 1. september 2020 en rådgiver, der brænder for at gøre en forskel. Du må gerne have erfaring inden for sagsbehandling, samarbejde med borgere og samarbejdspartnere samt helhedsorienterede forløb.
Stillingen er placeret i Velfærdsrådgivningen ved Rådgivningen Senior og Hjælpemidler, som holder til på Vestergade 7-9, 8723 Løsning – 5 minutters kørsel fra E45. Stillingen er på 37 timer om ugen eller efter aftale.

Tag del i udviklingen af en fælles myndighedsafdeling.

Vi tilbyder et job på et område i udvikling. Den fælles social- og sundhedsfaglige myndighed i Velfærdsrådgivningen blev etableret i 2016 med fokus på sammenhængende borgerforløb. I afdelingen varetages derfor sagsbehandlingen efter lov om social services bestemmelser for voksne på både social-, ældre- og sundhedsområdet. Vi er stadig i en læreproces med, hvordan man arbejder bredt tværfagligt og samtidig dyrker den monofaglige fordybelse. Det håber vi, at du vil bidrage til.
Vi arbejder også med at styrke vores forebyggende indsats og vi har fokus på at sikre en endnu tættere opfølgning i borgernes forløb. Det gør vi for den enkelte borgers skyld og for at sikre en stabil økonomi og muligheden for at prioritere klogt mellem borgernes forskelligartede behov.

Dine opgaver:
Rådgiverne i Rådgivningen Senior og Hjælpemidler arbejder med rehabilitering, dialog, koordinering, visitation, velfærdsteknologi, hjælpemidler samt rådgivning og vejledning. Du vil, som udgangspunkt, visitere til indsatser efter lov om social service §§ 112, 113 og 116. Dertil er der mulighed for, og på sigt forventninger om, at du har ansvar for særlige specialistområder, som du kan fordybe dig i og også holde dine kolleger opdateret på.

Din profil

Vi forventer, at du:

  • har en mellemlang sundhedsfaglig uddannelse som f.eks. sygeplejerske, ergo- eller fysioterapeut
  • har erfaring som sagsbehandlende terapeut, visitator, mellemleder etc. eller har solid erfaring inden for primærsektoren
  • kan kombinere empati og fantasi på den ene side med personlig gennemslagskraft og autoritet på den anden side
  • tænker i helheder og med udgangspunkt i det rehabiliterende potentiale hos borgerne
  • tænker i medinddragelse af borgerne og vore samarbejdspartnere i din sagsbehandling
  • kan motivere til udvikling og samtidig rumme mennesker i krise
  • er interesseret i at indgå i den fortsatte udvikling af den faglige kvalitet og samarbejdet i afdelingen
  • kan arbejde struktureret og bevare overblikket, både i almindelige og travle perioder
  • er en god og sikker formidler både skriftligt og mundtligt
  • har IT-kendskab på brugerniveau og kendskab til Fælles Sprog 3. I Hedensted Kommune anvender vi Cura som omsorgsjournalsystem, men det er ikke en forudsætning, at du kender det i forvejen
  • er samarbejdsorienteret, parat til at tage ansvar og træffe beslutninger og med din indsats medvirke til den fortsatte udvikling af gode og helhedsorienterede indsatser for borgerne på området.
  • har kørekort og egen bil.

Derfor skal du vælge os

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du vil komme til at indgå i et særdeles stærkt fagligt miljø bestående af over 40 medarbejdere, der inkluderer sygeplejersker, socialrådgivere, fysioterapeut og ergoterapeuter, administrative- og servicemedarbejdere samt konsulenter, hjerneskadekoordinator og fire ledere.
Velfærdsrådgivningen er stor og du har mange kolleger at trække på. Den er organiseret i afdelinger og teams, således at du har nære kolleger ift. dine daglige opgaver.
Du kommer til at arbejde i en organisation, hvor høj faglighed, godt kollegaskab, tværfagligt samarbejde og gensidig tillid gør det både rart og spændende at gå på arbejde. Vi har fokus på løbende kvalitetsudvikling af sagsbehandlingen og arbejder med udvikling af myndighedsrollen i det tværgående samarbejde.
Formålet er altid at finde kloge løsninger i dialog med borgerne og vore samarbejdspartnere.
Vi arbejder med en høj grad af selvtilrettelæggelse, hvor der naturligvis tages hensyn til f.eks. behovet for faglig sparring, fællesmøder og telefonvagter.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du vil vide mere

Du kan få mere at vide om stillingen hos leder af Rådgivningen Senior og Hjælpemidler Pouel Thomsen på telefon 79918263.

Ansøgning

Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningen skal sendes senest søndag den 28. juni 2020.

Ansøgningen sendes elektronisk via kommunens hjemmeside.

Samtaler forventes afholdt den 3. og den 8. juli 2020.

Om os

Om Social Omsorg

Alle medarbejdere i Social Omsorg arbejder efter de samme Pejlemærker, og er defineret som 5 sigtepunkter for kulturudviklingen i Social Omsorg.

  1. Borgernes funktionsevne gør, at de har brug for os. Vi er der altid med fuld respekt for borgeren.
  2. Alle mennesker har ønske om at klare sig selv mest muligt. Vi arbejder derfor på brug og udvikling af borgernes potentiale.
  3. Alle mennesker vil opleve sig set, hørt og forstået. Vi ved, at et godt møde med borgeren indeholder meget mere end levering af en ydelse.
  4. Alle medarbejdere og ledere vil den bedste udvikling. Vi ved, at nærværende og faglig ledelse tæt på praksis er udviklende.
  5. Vores organisering og samarbejde må ikke være borgerens udfordring. Vi skal give borgeren koordinerede og sammenhængende forløb.

- Sammen bevæger vi mennesker -

Kerneopgaven i Social Omsorg er, at det enkelte menneske får omsorg, støtte og rådgivning der gør, at borgeren løbende udvikler sig til at kunne klare sig bedre og mere selv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Løsning.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Løsning
  • Søndag den 28. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Løsning

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Løsning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Løsning over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0