Psykiatrisk sygeplejerske med udskrivningskoordinator-funktion søges til Almenpsykiatrisk Afsnit P1 i Middelfart

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Vi tilbyder en fast stilling som sygeplejerske 37 timer om uge pr. 1. maj 2021.

Som vores kommende kollega brænder du for den psykiatriske sygepleje. Du trives i et team med faglig nysgerrighed i en travl hverdag og har psykiatrisk erfaring.

Vi forventer, at du i det nære samarbejde med patienter, pårørende og kolleger vægter mellemmenneskelige relationer højt og er fleksibel/kreativ i forhold til opgaveløsningen, således at du aktivt medvirker til gode forløb og til konfliktforebyggelse. Du har lyst til faglig udfordring og udvikling, og du er optaget af at skabe sammenhæng i planlægning og udførelse af tværsektorielle overgange hos patienter med komplicerede udskrivelser. Du har specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje eller har planer om at få det indenfor en overskuelig fremtid. Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og reagere i akutte situationer, både i forhold til patienter og pårørende, men også i forhold til dine kolleger.

I din stilling bliver funktionen som udskrivningskoordinator integreret med øvrige opgaver som sygeplejerske i afsnittet. Du arbejder hver 4. weekend, primært i dagvagter, men også i aftenvagter. I tæt samarbejde med dine kolleger sikres en daglig screening af patienter ved indlæggelsen og sikres, at udskrivelsen begynder ved indlæggelsen.

For at blive en succes i funktionen som udskrivningskoordinator er det vigtigt, at du har flair for at vurdere patientens behov og evner at koordinere diverse tiltag for at sikre bedre sektorovergange for patienter med komplekse tværsektorielle forløb. At du er garant for, sammen med dine kolleger, at sikre medinddragelse af patienten og dennes eventuelle pårørende, så de føler sig velinformeret. Du bliver en nøgleperson i forhold til at sikre, at relevante problemstillinger tages op og følges op i tæt samarbejde med relevante samarbejdspartnere.

Du vil fungere som sparringspartner, videndeler/rådgiver i din afdeling, samt stå for tværgående koordinering og udvikling af funktionen i samarbejde med de øvrige tværsektorielle udskrivningssygeplejersker ved psykiatrisygehuset og jeres øvrige samarbejdspartnere både internt og eksternt. Du vil samtidig få et tæt og integreret samarbejde med de forløbskoordinatorer, som er ansat i Lokalpsykiatri Middelfart.

Afsnit P1

Er et almenpsykiatrisk afsnit normeret til 18 senge og med akut modtagefunktion.Vi modtager patienter med alle psykiatriske diagnoser fra henholdsvis Middelfart og Assens kommuner, og vi arbejder aktivt med kvalitetsudvikling af sygeplejen. Afsnittet har integreret åben/lukket funktion med mulighed for fleksibilitet i forhold til antallet af pladser i henholdsvis åben og lukket del.

Vi har meget fokus på et positivt miljø for alle og dermed også på den primære forebyggelse af konflikt/tvang bl.a. ved hjælp af en anerkendende tilgang, effektiv struktur og affektregulering. Implementering af Safewardsinterventioner bidrager ligeledes til et konflikt- og tvangsforebyggende miljø.

Vi tilbyder

  • En udfordrende hverdag i et travlt afsnit kendetegnet ved høj faglighed, og ved at se forskelle som en styrke og praksisfællesskabet som et solidt grundlag for trivsel
  • 4 ugers introduktionsprogram samt fælles undervisning for nyansatte
  • Mentorordning
  • Daglig refleksion samt supervision hver uge
  • Vedligeholdelsestræning ift konfliktforebyggelse og håndtering.

Vi forventer, at du:

  • har høj faglighed og med udgangspunkt i denne er god til at vurdere patientens behov og evner
  • har interesse i at udvikle det nære sundhedsvæsen og arbejde ud af huset
  • har indgående kendskab til tværsektorielle samarbejdsaftaler samt primære og sekundære kommunale tilbud
  • har gode relationelle- og samarbejdskompetencer
  • kan arbejde selvstændigt og holde overblik over mange opgaver på én gang
  • er fleksibel og ansvarsbevidst i forhold til opgaver
  • er god til at formidle dig i skrift og tale

I forlængelse heraf vil det være en fordel, hvis du har erfaring som sygeplejerske fra både primær og sekundær sektor. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring med SAM:BO og sundhedsaftalerne samt kendskab til somatiske akutmodtagelser.

Hvis din interesse er vakt, og hvis du vil vide mere om afsnittet og stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Elisabeth Winkler Pedersen på tlf. 9944 8271.

Løn i henhold til gældende overenskomst, herunder psykiatritillæg. Afdelingen ansætter kun medarbejdere med tilfredsstillende straffeattest.
Oplysninger om psykiatrisygehuset fås på www.psykiatrienisyddanmark.dk

Ansøgningsfrist mandag den 15. marts
Ansøgningen fremsendes elektronisk med relevante bilag til nedenstående link

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 11.
Vi glæder os til at gøre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Middelfart
  • Mandag den 15. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2