Brænder du allerede - lige som os - for verdens bedste speciale? Vi søger en sygeplejerske til Almenpsykiatrisk Afsni...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Eller er du nysgerrig i forhold til, om du kan ”tændes” af den psykiatriske sygepleje? Så er du måske vores nye kollega.
Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer/uge pr. 1. januar 2022 eller snarest muligt.

Afsnit P1 er et almenpsykiatrisk afsnit normeret til 18 senge og med akut modtagefunktion. Vi modtager patienter med alle psykiatriske diagnoser og vi arbejder aktivt med kvalitetsudvikling af sygeplejen. Afsnittet har integreret åben/lukket funktion med mulighed for fleksibilitet i forhold til antallet af pladser i henholdsvis åben og lukket del. Vi har meget fokus på et positivt miljø for alle og dermed også på den primære forebyggelse af konflikt/tvang bl.a. ved hjælp af en anerkendende tilgang, effektiv struktur og affektregulering. Implementering af Safewardsinterventioner bidrager ligeledes til et konflikt- og tvangsforebyggende miljø.

Vi tilbyder

  • En udfordrende hverdag i et travlt afsnit kendetegnet ved høj faglighed og ved at se forskelle som en styrke og praksisfællesskabet som et solidt grundlag for trivsel.
  • 4 ugers introduktionsprogram og mentorordning det første halve år - samt intro-undervisning for nyansatte det første år
  • Daglig refleksion samt regelmæssig supervision
  • Konflikthåndteringskursus og vedligeholdelsestræning i forhold til konfliktforebyggelse og håndtering
  • At du har indflydelse på planlægning af arbejde/vagter/fridage via ”Min Tid”, men du skal regne med at arbejde hver 2. weekend i gennemsnit

Du trives i et team med faglig nysgerrighed i en travl hverdag.
Du har måske psykiatrisk erfaring, ellers får du det og du har lyst til faglig udfordring og udvikling.
Du har specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje eller har planer om at få det inden for en overskuelig fremtid.
Vi forventer, at du i det nære samarbejde med patienter, pårørende og kolleger vægter mellemmenneskelige relationer højt og er fleksibel/kreativ i forhold til opgaveløsningen, således at du aktivt medvirker til gode forløb og til konfliktforebyggelse.
Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og reagere i akutte situationer, både i forhold til patienter og pårørende men også i forhold til dine kolleger.

Løn efter overenskomst suppleret med et årligt psykiatritillæg, hvis beløb afhænger af din anciennitet. Vi ansætter kun medarbejdere med tilfredsstillende straffeattest. Afdelingen indhenter offentlig straffeattest (datatræk 10 år tilbage i tiden) med samtykke fra den kandidat, der ansættes.

Hvis din interesse er vakt, og hvis du vil vide mere om afsnittet og stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Elisabeth Winkler Pedersen på tlf. 9944 8271.

Ansøgningsfristen er torsdag dag den. 18. november 2021 og vi holder ansættelsessamtaler i uge 47. Du søger stillingen via linket her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Middelfart
  • Torsdag den 18. november 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Odense C

    Senior-ressourcepersoner til Odense UniversitetshospitalVil du gøre en forskel på arbejdsmarkedet med arbejdsopgaver og timetal, der er tilpasset dine behov? Og har du lyst til (igen) at indgå i .
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Svendborg

    Får du energi af at se resultater af din planlagte sygeplejefaglige indsats ved patienterne? Ønsker du at indgå i en kollegagruppe, hvor DIN introduktion vægtes højt, og hvor dét at være holdspil..
    • Sygeplejerske
    • Svendborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Middelfart

    Overvejer du at gå ledelsesvejen? Og kunne du tænke dig at starte i en stedfortræderstilling?Så får du her muligheden for at prøve dig selv af i et stabilt og velfungerende afsnit med utrolig m..
    • Sygeplejerske
    • Middelfart
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) på Fyn

    Sygeplejen i primærsektoren er i rivende udvikling og det stiller krav til sygeplejefaget. Kunne du tænke dig, at støtte borgerne og deres pårørende i, at mestre hverdagen og samtidig kunne give, b..
    • Sygeplejerske
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 9
1. juni 2024 9