Retspsykiatrisk Afsnit P3 i Middelfart søger to sygeplejersker til faste stillinger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Vil du være med til at styrke de individualiserede patientforløb, og kan du lide at være en del af den tværfaglige udvikling i et afsnit fokus på mennesker med svære psykiske lidelser?
Så vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig.

  • Kan du se dig selv arbejde miljøterapeutisk med individuel pleje til patienter med psykisk sygdom og samtidig dom til behandling, dom til anbringelse og varetægtssurrogerede?
  • Har du lyst til at arbejde tværfagligt og tværsektorielt med kontakt til mange forskellige offentlige instanser som politi, advokater og bosteder?

Hos os får du en grundig introduktion på hele 4 uger (8 uger hvis du er nyuddannet), hvor du ikke deltager i normeringen. Derudover afprøver vi som noget nyt en ”tvilling-ordning”, hvor du og den anden nyansatte kommer til at have vagter og introduktion sammen i de første 4 uge. Derved har du god mulighed for at kunne sparre og reflektere sammen med en anden nyansatte. Tillige søger vi 2 social- og sundhedsassistenter, som også vil indgå i en ”tvilling-ordning” og sammen er I altså 4 nyansatte, der vil følges ad i introduktionen.

Du vil få tildelt en mentor, som er en erfaren kollega, der kan støtte dig og hjælpe dig med at få svar på alle de spørgsmål, du måtte have som nyansat.

I løbet af de første 6 mdr. vil du modtage undervisning i bl.a. konflikthåndtering (4 dage), kommunikativ deeskalering, hjerte-lunge-redning m.m.

Stillingerne er på 37 t/uge i blandede vagter (primært aften og nat) med start pr. 1. september 2022 eller efter aftale. Der skal forventes weekendvagt hver 2. weekend.

P3 er et retspsykiatrisk sengeafsnit med 14 pladser og akut modtagefunktion. Afsnittet er et integreret afsnit, hvilket betyder, at der i afsnittet er integreret både lukket og åben funktion med henblik op at sikre kontinuitet i behandlingsforløbene under indlæggelsen.
Patienterne har forskellige psykiatriske lidelser, ofte kombineret med misbrug. Indlæggelsestiden for patienterne strækker sig fra få dage til flere år.

Vi ønsker en bredt sammensat personalegruppe, hvor forskellige faglige vinkler udfordrer vores syn på patienten for at kunne give den bedst mulige behandling og søger derfor en sygeplejerske, der kan matche og/eller har mod til at få erfaring med en eller flere af nedenstående personlige og faglige kvalifikationer:

  • Gerne nyuddannet sygeplejerske med lysten til at lære og udvikle sig
  • Er omgængelig og har en rolig adfærd
  • Gode samarbejdsevner, hvor du gerne byder ind med dit perspektiv og viden
  • Evner at reflektere over egne handlinger og kan justere tilgangen såfremt situationen kræver det
  • Kan holde hovedet koldt, men hjertet varmt
  • Er respektfuld, fordomsfri og har en medmenneskelig indstilling over for andre
  • Er tålmodig og nysgerrig i din omgang med andre mennesker
  • Kan varetage rollen som ansvarshavende sygeplejerske

Vi tilbyder:

  • Et meningsfuldt og varierende arbejde, hvor faglighed og samarbejde prioriteres højt
  • En personalegruppe som er åben, hvor vi dagligt har fokus på arbejdsmiljø og trivsel
  • Gode muligheder for efter- og videreuddannelse (bl.a. konflikthåndteringskurser, specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje efter 2 års ansættelse)

Psykiatrisk Afdeling Middelfart varetager den retspsykiatriske funktion, som dækker hele Region Syddanmark og den almenpsykiatriske opgave på Vestfyn.
Afdelingen har flotte, moderne og velfungerende fysiske rammer. Der forefindes idrætshal, motionsrum, træningskøkken, ligesom vi har naturen lige udenfor døren med vand og skov – hvilket med sidstnævnte også bruges aktivt i vores miljøarbejde med patienterne.

Er det dig?
Så send os ansøgning indeholdende hvad du står for som sygeplejerske og hvilke kompetencer, du kan byde ind med. Vedhæft dit CV og anden relevant dokumentation.

Løn og ansættelsesforhold sker iflg. overenskomst suppleret med et psykiatritillæg, hvis beløb afhænger af sin anciennitet. Afdelingen ansætter kun medarbejdere med tilfredsstillende straffeattest. Vi sørger for at rekvirere en offentlig straffeattest (10 år tilbage) med indhentet samtykke fra dig.

Hvis du vil vide mere om stillingen og P3, så kontakt afdelingssygeplejerske Anna Torin på 9944 8291 eller [email protected]

Ansøgningsfristen er den 10. august 2022 og vi afholder ansættelsessamtaler den 15. august 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Middelfart
  • Onsdag den 10. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 4