Oversygeplejerske til almenpsykiatrisk døgnafsnit 61, Psykiatrisk Afdeling Aabenraa (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Vi søger en dygtig oversygeplejerske med gode samarbejdsevner, der vil være med til at præge og videreudvikle et team af engagerede og kompetente medarbejdere.

Efter en periode med rekrutterings- og fastholdelsesudfordringer, især ift. sygeplejefagligt personale, og udfordringer i det psykiske arbejdsmiljø er der nu både i personalegruppen og ledelsen fokus på at vende situationen og indfri det betydelige potentiale, afsnittet har.

Ledelsesopgaven er udfordrende og har mange facetter, men der er gode forudsætninger for en positiv udvikling. Du skal skabe samling om en ny, sund kultur, have patienten for øje samt være en garant for transparent, autentisk og samarbejdende ledelse.

Vi tilbyder gode muligheder for at præge og videreudvikle et afsnit med engagerede og kompetente medarbejdere, der vægter tværfagligt samarbejde og et godt arbejdsmiljø. Du vil sikre vores patienter den bedst mulige udredning, behandling og pleje i et tæt og kompetent samarbejde på tværs af fagligheder.

Som oversygeplejerske refererer du til afdelingsledelsen og indgår i afdelingens ledergruppe. Du har personaleansvar i dit funktionsområde, herunder medarbejderudvikling/afholde MUS, omsorgs- og ledelsessamtaler. Du har ansvar for planlægning herunder fremmøde-, afspadserings- og ferieplanlægning inden for de givne økonomiske og overenskomstmæssige rammer. I det daglige arbejde er det vigtigt, at et godt samarbejde med arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter prioriteres.

Du indgår i forpligtende ledelsessamarbejde/makkerskab med behandlingsansvarlige overlæge. Sammen har I et fælles ansvar for at koordinere og tilrettelægge indsatsen over for patienterne under hensyntagen til patientsikkerhed, arbejdsmiljø og kvalitet. Sammen sikre at ressourcerne anvendes optimalt og at gældende regler, bestemmelser og instrukser overholdes.

Vi søger en oversygeplejerske, gerne med ledererfaring fra sundhedssektoren, der formår at:

  • skabe sammenhængskraft og sætte en tydelig ramme for det daglige arbejde
  • arbejde med sammenhæng mellem kompetencer, opgaver og ressourcer
  • skabe struktur og overblik, bedrive sikker drift, herunder sikre god vagtplanlægning
  • samarbejde med den behandlingsansvarlige overlæge samt koordinere og tilrettelægge en optimal indsats til patienterne
  • støtte, styrke og fastholde medarbejderne i arbejdet med forebyggelse af tvang
  • holde fokus på inddragelse af patienter og pårørende
  • medvirke til at skabe et godt arbejdsmiljø og øge den sociale kapital
  • understøtte, fastholde og udvikle faglige indsatser i et tværfagligt samarbejde, eksempelvis relationsbehandling, traumebevidst tilgang og Safewards


Derfor forventer vi, at du:

  • udviser lederskab
  • har en involverende tilgang og evner implementering af planlagte opgaver
  • har viden, og gerne erfaringer, med den psykiatriske kerneopgave, der er udredning, pleje og behandling af den psykiatriske patient
  • har gode samarbejds- og kommunikationsevner, og kan sikre en god kommunikation i afdelingen imellem de enkelte medarbejdere, på tværs af afsnit og med samarbejdspartnere
  • møder dine medarbejdere på en anerkendende måde, og fungerer som sparringspartner og vejleder
  • er kreativ og nytænkende ift. at få tværfaglige kompetencer i spil
  • har fokus på medarbejderudvikling og motivation
  • er resultatorienteret, kan opstille klare og tydelige mål for funktionen, og erfaringer med driftsplanlægning og økonomistyring
  • har mod på udfordringen med en hverdag i konstant forandring
  • har eller er indstillet på at tage lederuddannelse, herunder er indstillet på at gennemføre Region Syddanmarks Lean for Leaders-uddannelse


I tæt samarbejde med en engageret gruppe af medarbejdere vil du opleve en spændende hverdag med fokus på at sikre patienter den bedst mulige udredning, behandling og pleje. Der tilbydes fastlagt supervision; dette skal støtte og styrke dig i din funktion som leder.

Om afsnittet:

Du og den ansvarlige overlæge udgør afsnitsledelsen. Afsnit 61 er den ene del af dobbeltafsnit 61/63. Afsnittet har 21 sengepladser og fungerer, som en integreret åben/lukket enhed med akut modtagefunktion af borgere med alle former for psykiske lidelser. Afsnittet modtager borgere fra Haderslev/Vejle. Medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat.

Om Psykiatrisk Afdeling Aabenraa:

Psykiatrisk Afdeling Aabenraa består af en fælles akut modtagelse (FAM = Psykiatrisk Skadestue), der modtager patienter på døgnbasis. Derudover er der 95 sengepladser fordelt på 4 almenpsykiatriske sengeafsnit, ældrepsykiatriske sengeafsnit og psykoterapeutisk sengeafsnit med tilhørende ambulatorium.

I Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa ligger afdelingens ambulante enheder. Endvidere er der ældrepsykiatrisk ambulatorium, oligofreniteam, OPUS samt klinik for selvmordsforebyggelse.

Afdelingens pleje- og behandlingsgrundlag er relationsbehandling.

Afdelingen arbejder med afsæt i Psykiatrisygehusets udviklingsplan og den Syddanske forbedringsmodel, hvor tavlemøder og datadrevet ledelse indgår. Vi arbejder ihærdigt med at få skabt en fælles behandlingskultur, få et målrettet fagligt løft samt med rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Relationsarbejdet med patienterne er en del af det fundament, som vi bygger på.

Læs mere om vores afdeling på www.psykiatrienisyddanmark.dk

Yderligere information:

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Yvonne Reinholdt tlf. 9944 7301 eller mail [email protected]

Praktiske oplysninger:

Ansøgningsfristen er 5. december.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 12. december

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Middelfart
  • Tirsdag den 05. december 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Odense C

    Senior-ressourcepersoner til Odense UniversitetshospitalVil du gøre en forskel på arbejdsmarkedet med arbejdsopgaver og timetal, der er tilpasset dine behov? Og har du lyst til (igen) at indgå i .
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Svendborg

    Får du energi af at se resultater af din planlagte sygeplejefaglige indsats ved patienterne? Ønsker du at indgå i en kollegagruppe, hvor DIN introduktion vægtes højt, og hvor dét at være holdspil..
    • Sygeplejerske
    • Svendborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Odense C

    På opvågningsafsnittet får du tid til sygepleje, du lærer nyt hver dag og du er med til at lave din egen arbejdsplan – og du bliver en del af et særdeles velfungerende team.Kan du se dig selv arb..
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Middelfart

    Overvejer du at gå ledelsesvejen? Og kunne du tænke dig at starte i en stedfortræderstilling?Så får du her muligheden for at prøve dig selv af i et stabilt og velfungerende afsnit med utrolig m..
    • Sygeplejerske
    • Middelfart
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
28. juni 2024 2
27. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 9
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9
30. maj 2024 7
29. maj 2024 6