Visionær ledende oversygeplejerske til Medicinsk Afdeling på nytænkende sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

  • Brænder du for ledelse og for at sætte dine kompetencer i spil i en stor medicinsk afdeling?

  • Har du lyst til at indgå i en dynamisk afdelingsledelse på et innovationsorienteret sygehus?

  • Vil du være en del af et tværfagligt og tværspeciale-orienteret ledelsesteam, der sammen løfter og løser komplekse patientforløb på tværs af sygehuset?


Har ovenstående vakt din interesse? I så fald kan vi friste med, at dette blot er et lille udpluk af de mange-facetterede ledelsesopgaver, vi kan tilbyde dig på Nykøbing F. Sygehus i stillingen som ledende oversygeplejerske i en afdeling med ca. 140 senge.

Hvad tilbyder vi?

På Nykøbing F. Sygehus vil vi skabe bedre sundhedstilbud for vores patienter under mottoet ”vi venter ikke – vi iværksætter”. Vi er et innovativt sygehus, der arbejder sammen med fonde og private virksomheder for at udvikle de bedste løsninger for vores klinikere og patienter. Vi sætter faglighed meget højt, hvorfor vi udvikler og træner vores kompetencer systematisk, struktureret og vedholdende. Her er vi førende i Danmark.

Vi ansætter dedikerede mennesker, der vil forandre den måde, vi planlægger patientforløb på, og hvordan vi inddrager patienterne som brugere af vores behandlingstilbud. Vi vil være et skridt foran i den måde, vi ser og håndterer patienternes behov, og vi vil bevidst gå nye veje i vores samarbejde med kommuner og almen praksis.

Vi tilbyder en stilling som ledende oversygeplejerske til vores store medicinske afdeling på ca. 140 senge. Afdelingen er, som andre tilsvarende afdelinger, præget af en travl og omskiftelig hverdag, hvor vi gør en stor forskel for mange patienter. Afdelingen har engagerede ledere og medarbejdere, der leverer høj faglig kvalitet hver dag og har fokus på den enkelte patient.

Vi tilbyder også en medicinsk afdeling, der allerede er godt i gang med at nytænke tilgangen til behandlingen af den medicinske patient. Sammen med regionale samarbejdspartnere er afdelingen i gang med at etablere et daghospital, der kommer til at forandre den måde, vi i dag behandler patienterne på. Vi ønsker at skifte fokus fra akut til subakut behandling, hvor det giver bedst mening og undgå indlæggelser, hvor det er muligt. Det er ikke et projekt, det er en grundlæggende forandring - for patienternes skyld.

Hos os vil du også få rig mulighed for at præge og fortsætte udviklingen af samarbejdet mellem sygehus, kommuner og almen praksis. Vi er sikre på, at her ligger der stort potentiale ift. at sikre gode og effektive patientforløb, og vi kan se, at vores tætte samarbejdsrelationer allerede skaber resultater.

Endelig tilbyder vi også et stærkt, tæt, dedikeret og loyalt ledelsesfællesskab bestående af sygehusledelsen og afdelingsledelserne. I denne kreds af nærmeste kollegaer vil du opleve, hvordan et mindre sygehus giver helt andre uformelle og korte beslutningsgange og et godt samarbejde på tværs af alle afdelinger.

Hvem er du?

Du er visionær og befinder dig helt naturligt i forandringer. Du har samtidig styr på de fundamentale elementer i driften af en stor afdeling, herunder økonomi og fastholdelsen af et godt arbejdsmiljø. Vi har også brug for din ro, dine gode sociale relationer og dit fokus på de mennesker, der udgør Medicinsk Afdeling.

Du har som minimum et par års erfaring som mellemleder på en afdeling/afsnit i det danske sundhedsvæsen. Du må gerne have – eller have lyst til at gennemføre – en lederuddannelse på diplom- eller masterniveau. Du har dokumenteret succes med større forandringsprojekter, hvor du er lykkes med at lede og udvikle medarbejderne. Du motiveres af et tæt samarbejde med den ledende overlæge og det at udfylde et stort ledelsesrum.

Vil du være med?

Du har også mulighed for at få yderligere information ved at kontakte enten sundhedsfaglig vicedirektør, Inge Paamejer, på telefon 29 17 40 48 eller direktør i Mercuri Urval, Jakob Westh, på telefon 6089 6436.

Ansøgningsfristen er den 5. september, og den første samtale bliver afholdt den 9. september på Nykøbing F. Sygehus. Den anden samtale er planlagt til den 17. september ligeledes på Nykøbing F. Sygehus.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Midt-og Vestsjælland
  • Søndag den 05. september 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Holbæk

    Har du lyst til at opbygge og videreudvikle det Nefrologiske speciale på Holbæk Sygehus og har du en stærk ledelsesmæssig profil, så er du måske vores nye oversygeplejerske? Vi søger en oversyg..
    • Sygeplejerske
    • Holbæk
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie NSR Brænder du for det kardiologiske speciale - Så har du her muligheden for at indgå i vores personaleteam tilknyttet kardiologisk ambula..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Holbæk

    Ortopædkirurgisk afdeling, Holbæk Sygehus Søger sygeplejerske til vores døgnafsnit med både akutte og elektive forløb -Vil du lære om sår, akut ortopædkirurgi, elektiv kirurgi, traumer, am..
    • Sygeplejerske
    • Holbæk
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Har du en IT-faglig baggrund eller en sundhedsfaglig baggrund med kendskab til sundhedsfaglige systemer og interesse for IT? Vil du bidrage til diagnostik og patientforløb indenfor især kræftområde..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
29. juli 2024 80
28. juli 2024 83
27. juli 2024 83
26. juli 2024 83
25. juli 2024 81
24. juli 2024 80
23. juli 2024 79
22. juli 2024 81
21. juli 2024 88
20. juli 2024 89
19. juli 2024 93
18. juli 2024 92
17. juli 2024 90
16. juli 2024 88
15. juli 2024 88
14. juli 2024 92
13. juli 2024 92
12. juli 2024 90
11. juli 2024 88
10. juli 2024 84
9. juli 2024 81
8. juli 2024 77
7. juli 2024 76
6. juli 2024 76
5. juli 2024 73
4. juli 2024 73
3. juli 2024 68
2. juli 2024 64
1. juli 2024 65
30. juni 2024 65
29. juni 2024 65